TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Aviācijas nozares servisa uzņēmumiem svarīgs valsts atbalsts

“Aviosatiksme ir komplekss pakalpojums. Vīrusa pandēmija ir ietekmējusi ne tikai Rīgas lidostu, gaisa satiksmes infrastruktūru vai aviokompānijas, bet daudz plašāku uzņēmumu un darbinieku loku, kas nodrošina pasažieriem nepieciešamo ikdienas servisu gaisā un uz zemes. Latvija var lepoties ar starptautiski spēcīgiem uzņēmumiem aviācijas jomā, kas arī šajā nozarei sarežģītajā laikā atbildīgi strādā un sniedz savu ieguldījumu Rīgas kā Baltijas aviācijas centra atpazīstamības un reputācijas veidošanā,"  apmeklējot Rīgas lidostā strādājošo uzņēmumu “Airo Catering Services”, uzsvēra satiksmes ministrs Tālis Linkaits. “Ikviens šāds uzņēmums mums ir svarīgs.”


Ārkārtējās situācijas laikā, praktiski apstājoties starptautiskajiem pasažieru pārvadājumiem, “Airo Catering Services” ir izmantojis un augsti novērtē valsts piedāvātās iespējas uzņēmējdarbības atbalstam, tai skaitā dīkstāves pabalstus un nodokļu samaksas termiņu pagarinājumu, apliecināja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Andris Baļickis. Pakāpeniski atsākoties pasažieru lidojumiem, arī “Airo Catering Services”, kura galvenais sadarbības partneris Rīgā ir nacionālā aviokompānija airBaltic, pakāpeniski atjauno darbību, tomēr cer, ka valdības atbalsta pasākumi, piemēram, daļējas dīkstāves pabalsti, turpināsies.


“Airo Catering Services Latvia” ir starptautiski pazīstamā uzņēmuma LSG Sky Chefs pārstāvis Latvijā, kas jau kopš 1994. gada nodrošina gaisa kuģu ēdināšanas un apgādes pakalpojumus Rīgas starptautiskajā lidostā, kā arī sniedz citām Eiropas aviokompānijām dažādus innovatīvus pakalpojumus savā biznesa pakalpojumu centrā, kas atrodas ārpus lidostas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 Laivošanas sezonas atklāšana! Bauskas TIC
Dodies aizraujošā laivu sezonas atklāšanas braucienā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 21.03.2024 Tikšanās ar rakstnieci Noru Ikstenu Tukumā Tukuma TIC
21.martā plkst.16.00 tikšanās ar rakstnieci, grāmatu “Mātes piens”, “Jōna” u.c. interesantu un vērtīgu grāmatu autori Noru Ikstenu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 20.03.2024 Sagaidi Lielo dienu Lejeniekos! Bauskas TIC
Esi aicināts Lejeniekos, lai sagaidītu brīdi, kad dienas garums pārsniedz nakts garumu! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.688622sec.