TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Hakatonā «Rīga 2020» prezentē deviņas oriģinālidejas

2020. gada  3. jūlijā, ar deviņu projekta oriģinālideju prezentāciju noslēdzās Rīgas Tūrisma attīstības biroja (RTAB) rīkotais 48 stundu tiešsaistes Hakatons "Rīga 2020", kura mērķis ir radīt jaunus un aizraujošus tūristu piesaistes notikumus.

Hakatona uzvarētāji un RTAB līdzfinansējuma saņēmēji tiks paziņoti pirmdien, 6. jūlijā.

"Hakatona ietvaros tapušie projektu pieteikumi ir ļoti spēcīgi un daudzveidīgi, aptverot visdažādākās jomas un mērķauditorijas. Lielā mērā tas ir pateicoties augstākā līmeņa profesionāļiem un radošajām personībām, kas piedalījās hakatonā. Žūrijai tagad priekšā ir nopietna diskusijai, lai no deviņām idejām izvēlētos labākos, kas saņems finansiālu atbalstu," uzsver Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes locekle Ieva Lasmane.

Hakatons norisinājās divas dienas, kura laikā dalībnieki (ideju ģeneratori un hakeri) ar mentoru, konsultantu un nozares ekspertu palīdzību izstrādāja konkrētus galvaspilsētas pasākumu piedāvājumus - projektus, kas jau šovasar un šoruden var veicināt Rīgas tūrisma atjaunošanu.

Finālā tika prezentēti sekojoši projekti: "CraftArt Riga" (Guntis Ērglis-Lācis ar komandu); "Ielu mākslas izrādes pilsētvidē" (Mārtiņš Ķibers ar komandu); "wandeRIGA - Piedzīvojumu spēle Rīgā" (Silvija Freimane ar komandu); "Literatūre. Rīgas poētiskais ceļvedis" (Marta Selecka ar komandu); "Pilsētnieki / Urbanists" (Ieva Irbina ar komandu); "Explorium" (Ļena Festere ar komandu); "Kultūras AKA /Kultūras AKAdemia" (Gints Kronbergs ar komandu); "Pikniks uz Ūdens" (Elīna Gilnere ar komandu); "Tilts Rīga–Hollywood" (Dana Bjorka ar komandu).

Atbilstoši žūrijas vērtējumam, katram atbalstītajam projektam tiks piešķirts RTAB  līdzfinansējums līdz 20% no kopējās projekta realizācijas tāmes, bet nepārsniedzot summu 10 000 eiro (neskaitot pievienotās vērtības nodokli).

Hakatons "Rīga 2020" tiek īstenots RTAB tūrisma atjaunošanas plāna ietvaros un ir daļa no nozares atbalsta pasākumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 Laivošanas sezonas atklāšana! Bauskas TIC
Dodies aizraujošā laivu sezonas atklāšanas braucienā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 23.03.2024 SARUNAS “Krauze pret Krauzi” Jaunmoku pilī Tukuma TIC
23. martā pulksten 19.00 Jaunmoku pils Kolonnu zālē iemīļotas TV ētera personības, brāļi Arnis un Valters Krauzes, aicina uz jautru sarunu vakaru. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 23.03.2024 Atvērtā ekskursija Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām ikvienu interesentu doties aizraujošā ekskursijā pa Līgatni un iepazīt Līgatnes auduma-tūbas stāstu! | Skatīt vairāk
6 EUR
Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69064689sec.