TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Novaturas» grupas provizoriskie marta rezultāti: stabils pirmais ceturksnis un kāpināti ceļojumu piedāvājuma apjomi

Baltijas valstīs lielākā tūroperatora “Novaturas”, kas ietver arī Latvijas uzņēmumu “Novatours”, ieņēmumi šī gada martā bija 13,8 miljoni eiro, kas ir par 27% vairāk, salīdzinot ar 10,9 miljoniem eiro 2022. gada martā. Uzņēmums apkalpoja aptuveni 15,5 tūkstošus klientu, kas ir par 9,7 procentiem jeb 1,4 tūkstošiem pasažieru vairāk, salīdzinot ar šo pašu periodu pērn.

“Šā gada pirmo ceturksni pabeidzam ar stabiliem pārdošanas rezultātiem. Mēs esam pārspējuši savus 2022. gada rezultātus ceļotāju skaita un gūto ieņēmumu skatījumā, turklāt 15,5 tūkstoši pasažieru šā gada martā ir lielākais apkalpoto klientu skaits martā visā “Novaturas” darbības 23 gadu vēsturē. Tas tika panākts, pateicoties ceļojumu piedāvājumam, kas atbilda klientu vēlmēm, un 97% augstajam slodzes koeficientam,” komentē “Novaturas” grupas izpilddirektors Vitālijs Rakovskis.

Ar šiem spēcīgajiem pirmā ceturkšņa rezultātiem uzņēmums par 40% pārsniedz 2022. gada vasaras ceļojumu sezonas iepriekšpārdošanas rādītājus.

Turklāt “Novaturas” grupa ir nodrošinājusi 95% no saviem kopējiem vasaras programmu pārdošanas apjomiem ar atvasinātajiem finanšu instrumentiem pret aviācijas degvielas cenu un valūtas svārstībām saskaņā ar vadošo aviosabiedrību paraugpraksi. Tādā veidā uzņēmuma mērķis ir ne tikai nodrošināt ilgtspējīgus finanšu rezultātus, bet arī maksimāli samazināt riskus saviem klientiem.  

Tūroperators novērojis, ka šīs vasaras ceļojumos pastiprināta latviešu interese pievērsta Grieķijas salai Rodai un Spānijas kūrortpilsētai Barselonai. Reaģējot uz pieaugošo interesi, piedāvājumā pievienoti papildu lidojumi uz abiem galamērķiem, ko izpildīs nacionālā aviosabiedrība “airBaltic”. Ātra un mērķtiecīga pieprasījumu pārvaldība palīdz uzņēmumam efektīvi apmierināt klientu vēlmes.

Aprīļa sākumā uzņēmums uzsāka 2023.–2024. gada ziemas sezonas ceļojumu populārāko galamērķu iepriekšpārošanu. Jau pirmajā nedēļā pēc piedāvājuma izziņošanas, ir vērojami krietni lielāki pārdošanas apjomi nekā pagājušā gada, šādā pat laikā. No tā secināms, ka ceļotāji arvien aktīvāk atjauno ieradumu plānot savus ceļojumus laicīgi uz priekšu.

Ceļotāji šobrīd var iegādāties ceļojumu paketes uz galvenajiem ziemas brīvdienu galamērķiem: Ēģipti, Tenerifi un Madeiru. Maijā “Novaturas” grupa izziņos pilno 2023.-2024.gada ziemas brīvdienu programmu, kā arī īpašos jaunumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.30197191sec.