TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Novaturas» grupa prezentē atjaunotu vietni: vēl lielāks uzsvars uz elastīgu un ātru ceļojumu plānošanu

Baltijas tūrisma tirgus līderis “Novaturas”, kas ietver arī Latvijas uzņēmumu “Novatours”, Latvijas, Lietuvas un Igaunijas ceļotājiem piedāvā atjaunotu tīmekļvietni. Dažas no ievērojamākajām izmaiņām ir vietnes ātrums un ērtākas ceļojumu plānošanas un iegādes funkcijas, kas ļauj vēl vienkāršāk izvēlēties atvaļinājumu vairāk nekā 30 galamērķos visā pasaulē.

Risinājumi labākai klientu pieredzei

Kā norāda “Novaturas” e-komercijas vadītājs Mants Paulausks (Mantas Paulauskas), mājaslapu nolemts atjaunināt vairāku būtisku iemeslu dēļ: vēlme uzlabot lietošanas pieredzi un palīdzēt klientiem plānot un iegādāties ceļojumus vēl ātrāk un ērtāk, izmantojot mūsdienīgus risinājumus.

“Esam tūrisma tirgus līderi Baltijas valstīs, un viens no mūsu uzņēmuma izaugsmes stratēģijas virzieniem ir tehnoloģiskais progress un raita klientu pieredze, tāpēc jauni risinājumi digitālajā telpā bija nepieciešams solis. Atjaunotā tīmekļvietne, ko redzam kā potenciāli augošu pārdošanas kanālu, ļaus mūsu klientiem vēl ērtāk un elastīgāk plānot savus ceļojumus,” stāsta M. Paulausks.

Viņš arī papildina, ka pirmā un pamanāmākā izmaiņa ir atjaunotās vietnes darbības ātrums: „Esam vienkāršojuši ceļojumu iegādes procesu - no papildu pakalpojumu pievienošanas līdz datu ievadei un apmaksas veida izvēlei. Tā kā mūsu piedāvājumā plašs ceļojumu klāsts, mēs centāmies nodrošināt kvalitatīvu un atraktīvu tā atspoguļojumu. Lielu uzmanību pievērsām dažādiem elementiem – fotogrāfijām, aprakstiem, ceļotāju atsauksmēm. Visa pamatā ir mērķis, lai mūsu klienti, izvēloties ceļojumu, varētu ērti piekļūt plašam produktu klāstam, turklāt visas darbības, atvaļinājuma iegādei, ir vienkāršas un saprotamas.”

E-komercijas vadītājs piebilst, ka šobrīd notiek filtrēšanas un citu funkciju pielāgošana, reaģējot uz klientu un partneru atsauksmēm. Turklāt mājaslapa turpina pilnveidoties – piemēram, drīzumā ir plānots atjaunināt rakstu sadaļu, kurā ceļotāji atradīs noderīgu informāciju un padomus, kā arī drīzumā plānots ieviest personalizētu automatizētā piedāvājuma funkciju.

“Novaturas” lielu uzmanību pievērš viesnīcām, kurās tiek ievēroti ilgtspējības principi, tādējādi izglītojot sabiedrību un veicinot ilgtspējīgu ceļošanu. “Šādas viesnīcas jau šobrīd mūsu vietnē ir atzīmētas kā “ilgtspējīga izvēle” mājaslapā, un drīzumā ceļotājiem par to tiks sniegta vēl plašāka informācija,” sola M. Paulausks.

Augošs pārdošanas kanāls

Digitalizācija un pieprasījums pakalpojumu iegādei tiešsaistē neapiet arī tūrisma nozari. Pēc “Novaturas” datiem, šā gada pirmajā pusē vien uzņēmuma vietnes unikālo apmeklētāju skaits visās grupas valstīs kopumā bija vairāk nekā 2,2 miljoni, salīdzinot ar 2 miljoniem pērn šajā pašā periodā. Tas nozīmē, ka apmeklētāju skaits pieauga par aptuveni 10 procentiem.

M. Paulausks atzīmē, ka mājas lapas atjaunināšana ir viena no uzņēmuma stratēģiskajām prioritātēm, kas palīdzēs radīt vēl lielāku vērtību ceļotājiem, biznesa partneriem un darbiniekiem, kuriem mājas lapa neapšaubāmi ir nozīmīgs ikdienas darba instruments. Vērojot klientu pieaugošo interesi par ceļojumiem, kas iegādāti internetā, uzņēmums šim kanālam pievērsīs arvien lielāku uzmanību: „Viena no galvenajām jomām, kurā plānojam investēt tuvāko trīs gadu laikā ir tehnoloģiskais progress un automatizācijas ieviešana, izmantošana. Esam nodrošinājuši progresīvus biznesa attīstības risinājumus – izmantojot automatizācijas funkcijas, palielināsim lidojumu un viesnīcu piedāvājumu saviem klientiem”.

Tirgus izpēte un labākā prakse

Saskaņā ar uzņēmuma e-komercijas vadītāja teikto, jaunas tīmekļvietnes izveides process bija sarežģīts un prasīja precīzu analīzi un tirgus izpēti: “Pirms reālā vietnes atjaunināšanas darba uzsākšanas, mēs kopā ar profesionāliem konsultantiem veicām apjomīgu tirgus izpēti. Pamatojoties uz šo pētījumu rezultātiem, mēs vietnē veidojām un analizējām lietotāju ceļus, meklējām atbilstošus dizaina risinājumus. Iegūtais rezultāts tika pielāgots Baltijas valstu ceļotāju paradumiem un labajai praksei”.

Atjauninātajā “Novaturas” mājaslapā klienti var atrast arī viesnīcu un ceļojumu salīdzināšanas iespēju, ceļotāju atsauksmes, kas papildinātas ar Trip Advisor komentāriem, un atjaunotu “Mans profils” - vienkāršotās meklēšanas iespēju.

Turklāt atjauninātā mājaslapa ļauj vēl vienkāršāk izmantot klientiem piedāvātos izdevīgos apmaksas nosacījumus: turpmāk viņi var maksāt ne tikai avansu vai pilnu cenu, bet arī izvēlēties sev vēlamo maksājuma summu.

Klientu ērtībām - vairāk norēķinu veidu

Tūrisma tirgus līderis nemitīgi meklē dažādus risinājumus, kas palīdz uzlabot ceļotāju pieredzi jau no atvaļinājuma iegādes brīža: “Novaturas” ne tikai piedāvā daudzveidīgus pārdošanas kanālus, bet arī ļauj klientiem iegādāties ceļojumus sev ērtākajā veidā.

“Vēl pavasarī papildu standarta ceļojumu apmaksas metodēm - norēķiniem ar elektroniskām banku kartēm, PayPal vai līzingu - mēs iepazīstinājām savus klientus ar iespēju norēķināties ar Revolut starpniecību un papildu metodēm, kas balstītas uz principu “pērc tūlīt , maksā vēlāk”. Piemēram, viens no veidiem ir tā sauktais trīsdaļīgais maksājums, kad klients visu ceļojuma summu izmaksā trīs mēnešos, sadalot to trīs vienādās daļās. Tas ceļotājam papildu neko nemaksā, un vienlaikus dod iespēju negaidīt pēdējo brīdi un rezervēt sev tīkamāko ceļojuma piedāvājumu pat tad, ja vēl nav uzkrāta visa nepieciešamā summa vēlamajam atvaļinājumam,” stāsta uzņēmuma e-komercijas vadītājs.

Vēl viena iespēja ir 30 dienu apmaksas iespēja, kad ceļotāji var izvēlēties un rezervēt jebkuru ceļojumu un apmaksāt to pilnā apmērā mēneša laikā. Šis ir bezmaksas pakalpojums, kas neietekmē ceļojuma gala cenu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 03.05.2024 Gardēžu vakariņas Valmieras novada Tūrisma pārvalde
2.maijā plkst.19.00 Valmiermuižas alus virtuvē gardēžu vakariņas “Alus garšu precināšana” kopā ar viesšefpavāru Dzintaru Kristovski un Aigaru | Skatīt vairāk
𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24727893sec.