TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«RateHawk» paziņo par zīmola maiņu un interfeisa atjaunināšanu

RateHawk.com, tiešsaistes sistēma viesnīcu, lidojumu un transfēru rezervēšanai ceļojumu profesionāļiem, ir paziņojusi par savu nozīmīgo zīmola maiņas iniciatīvu, kas ietver atjauninātu zīmola stilu, stratēģiskām pārdomām un jauna logotipa prezentāciju. Jaunais zīmola stils tika oficiāli atklāts World Travel Market Londonā.

Zīmola maiņas ideja ir saistīta ar to, lai godinātu ceļojumu aģentu, konsultantu un citu nozares profesionāļu nenovērtējamo lomu visā pasaulē. RateHawk viņus uzskata par nenovērtētajiem supervaroņiem, kas ikdienā pārvar izaicinājumus, pielāgojas pastāvīgi mainīgajai ārējai videi un nepārtraukti pārspēj savu klientu cerības, lai nodrošinātu viņiem maksimālu apmierinātību.

Situāciju vēl vairāk sarežģīja pandēmijas izraisītā krīze, jo nozarei bija steidzami jāīsteno digitālā transformācija tādā līmenī, kas parasti būtu jāīsteno gadiem ilgi. Ceļojumu aģentūras bija spiestas pārdomāt mijiedarbību ar klientiem un piegādes ķēdēm sociālās distances pasaulē un paātrināt digitālo tehnoloģiju integrāciju ikdienas darbībā.

Atzīstot augstās prasības, kas tiek izvirzītas ceļojumu profesionāļiem, RateHawk joprojām ir apņēmības pilns izstrādāt instrumentus un tehnoloģijas, kas paplašina to iespējas, efektīvi paaugstinot tos līdz superaģenta statusam. Fēlikss Špilmans, Emerging Travel Group, RateHawk mātes uzņēmuma, ģenerāldirektors, komentē: "Zīmolu maiņa atspoguļo RateHawk dabisko attīstību.

Septiņu gadu pastāvēšanas laikā RateHawk no B2B formāta viesnīcu rezervēšanas sistēmas ir kļuvusi par mūsdienīgu platformu, kas piedāvā vienu no visaptverošākajiem viesnīcu piedāvājumu komplektiem tirgū un sniedz pilnu ceļojumu pakalpojumu klāstu. Tas, kas mūs atšķir no citiem, ir mūsu uz produktu orientētā digitālā tīkla arhitektūra, kas nosaka mūsu pieeju visās iniciatīvās. Šī tālredzīgā pieeja ļauj RateHawk veicināt inovācijas nozarē, kas vēsturiski pazīstama ar savu pretestību pārmaiņām un ierobežotu tiešsaistes klātbūtni Internetā.

"Mūsu mērķis ir atbrīvot mūsu partnerus no problēmām, kas saistītas ar patstāvīgu pāreju digitalizācijā. RateHawk nemainīgi cenšas aktīvi sadarboties ar saviem partneriem, lai pielāgotu savus produktus saskaņā ar viņu konkrētajām prasībām. Mēs izstrādājam instrumentus, kas ļauj profesionāļiem paplašināt ceļošanas pakalpojumu pārdošanu, ieviest risinājumus, kas ļauj veikt uzņēmējdarbību attālināti, ieviest jaunas maksājumu metodes un procedūras, vienlaikus nodrošinot izcilu klientu apkalpošanu. Pateicoties RateHawk, partneri var būt pārliecināti, ka viņi nav vieni savā profesijā, kur tiek izteiktas augsta līmeņa prasības, - viņi tiek pilnībā atbalstīti ar augstākās klases produktiem un profesionālu palīdzību. Šī zīmola maiņas iniciatīva ir šo novatorisko centienu atspoguļojums," piebilda Fēlikss Špilmans.

Jaunā zīmola vizuālā identitāte ir izstrādāta melnā un dzeltenā krāsā, saglabājot RateHawk mantojumu un padarot to spilgtāku un labāk atmiņā paliekošu. Zīmola primārā dzeltenā krāsa, kas simbolizē enerģiju, emocijas un entuziasmu, ir ieguvusi jaunu, spilgtāku un dinamiskāku toni. Atjauninātajā logotipā ir saglabāta oriģinālā dizaina nepārtrauktība, un tajā joprojām redzams tradicionālais vanaga attēls, no kura cēlies uzņēmuma RateHawk nosaukums. RateHawk, līdzīgi kā gribošajam vanagam, kas vēro ainavu no augšas, ļauj ceļojumu aģentiem izplest spārnus un paplašināt savu redzesloku, ļaujot tiem efektīvi orientēties piedāvājumā un nodrošināt saviem klientiem labākos piedāvājumus un cenas. Jaunā logotipa kontūras izsaka lielāku pārliecību un apņēmību, nevainojami saplūstot ar vanaga simbolu. Ieviešot dizaina sistēmā jaunu elementu, dzeltenais prožektors kalpo kā simbols spēcīgajai plūsmai, kas dod enerģiju RateHawk partneriem, sniedzot viņiem īpašas iespējas un dodot tiem iespēju pilnveidoties savā darbā.

Jauna RateHawk tīmekļa vietne, kurā atspoguļotas izmaiņas, tika prezentēta 2023. gada 6. novembrī, bet zīmola maiņa pirmo reizi tiks demonstrēta World Travel Market Londonā no 2023. gada 6. līdz 8. novembrim. Jaunas platformas lokalizētās versijas tiks prezentētas 2023. gada novembra mēneša laikā.

Ratehawk ir Emerging Travel Group, globāla ceļojumu uzņēmuma meitas uzņēmums. Emerging Travel Group ar daudzveidīgu komandu, kurā ir vairāk nekā 2600 darbinieku 80 valstīs, sasniedza 2022. gadā neto apgrozījuma līmeni 1 miljarda dolāru apmērā. RateHawk strādā vairāk nekā 500 profesionāļu komerciālos amatos visā pasaulē, bet biroji atrodas Londonā, Berlīnē, Milānā, Lisabonā, Varšavā, Dubaijā, Limasolā un Vilmingtonā. Platformu izmanto vairāk nekā 54 000 ceļojumu profesionāļu visā pasaulē. 2023. gada pirmajos trīs ceturkšņos RateHawk neto rezervāciju vērtība salīdzinājumā ar iepriekšējā gada analoģisko periodu pieauga par vairāk nekā 100 %. Platformai ir viens no visplašākajiem viesnīcu katalogiem tirgū, kas piedāvā izvēlei 2,2 miljonus naktsmītņu variantu, kuri ir rūpīgi atlasīti un pārbaudīti no 210 piegādātājiem, kas apstiprināti ar 80 000 tiešajiem viesnīcu līgumiem, kā arī ar vairāk nekā 350 aviokompāniju lidojumiem un transfēriem 150 valstīs. RateHawk arī efektīvi izplata savu viesnīcu katalogu, izmantojot API starpniecību starp pasaules tiešsaistes ceļojumu aģentūrām (OTA), tūrisma operatoriem un tehnoloģiju uzņēmumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 05.05.2024 Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 05.05.2024 4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 06.05.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.26596498sec.