TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Novatours» uzsāk vasaras ceļojumu programmu

«Novatours» uzsāk vasaras ceļojumu programmu

Baltijas valstīs lielākais ceļojumu organizators “Novatours” 2024. gada 7. aprīlī ar pirmo lidojumu uz Turciju atklāj vasaras ceļojumu sezonu. Kopumā ceļotājiem būs iespēja ceļot uz 14 vasarīgiem galamērķiem, kuru klāstā ir arī trīs jaunumi - Kipra, Maļorka un Malaga. Uzņēmums, ņemot vērā pieprasījumu, palielinājis piedāvājumu uz Grieķijas salām, Spāniju un Melnkalni. Vasaras ceļojumu piedāvājumā īpaša uzmanība vērsta uz pakalpojumu kvalitātes paaugstināšanu un ilgstpējīgu ceļošanu.

“Vasaras ceļojumu iepriekš izpārdošanu mēs uzsākām aizvadītā gada septembrī. Esam patiesi gandarīti par pārdošanas rezultātiem, no kuriem redzam, ka ceļošana pēc Covid-19 pandēmijas ir stabili atgriezusies ceļotāju ikdienā. Ņemot vērā pieprasījumu, šīs sezonas piedāvājums, salīdzinājumā ar aizvadīto gadu, ir palielināts par 7%. Īpašu atsaucību izpelnījušās Grieķijas salas (Krēta, Korfu un Roda), Spānija (Barselona, Malaga un Maļorka) un Melnkalne,” stāsta “Novatours” pārdošanas vadītāja Liāna Pudule Indāne.

Viņa arī piebilst, ka vasaras sezonā ceļotājiem kopumā tiek piedāvāti 14 galamērķi - Bulgārija (Burgas), Grieķija (Krēta, Korfu, Roda), Itālija (Sicīlija), Kipra, Melnkalne, Spānija (Barselona, Malaga, Maļorka), Tunisija, Turcija un skolēnu rudens brīvlaikā Ēģipte (Hurgada, Šarm eš Šeiha).

Ilgtspējīga ceļošana

Aizvadītajā gadā “Novaturas” grupa, kuras ietvaros ir arī Latvijā reģistrētais uzņēmums “Novatours”, prezentēja stratēģiju 2023.-2025. gadam, un viens no tās virzieniem ir ilgtspējīga ceļošana.

Plānojot savus ceļojumus, ceļotāji tagad var izvēlēties viesnīcas ne tikai pēc atrašanās vietas, numura veida vai citām ērtībām, bet arī pēc ilgtspējības marķējuma. Uzņēmuma atjaunotajā mājaslapā šādas viesnīcas izceļas ar marķējumu “Ilgtspējīga izvēle”, kas informē, ka naktsmītne darbojas atbildīgi un pievērš uzmanību sociālās un vides ietekmes pārvaldībai.

Ilgtspējas stratēģija ietver arī uzņēmuma nodrošinātos pārlidojumus ar mērķi samazināt ekspluatācijas CO2 emisijas un paplašināt sadarbību ar partneriem, kuri ir apņēmušies sasniegt ilgtspējīgus mērķus.

Paplašināta sadarbība ar “airBaltic” un uzlabota lidojumu pieredze

“Klientu pieredze un uzticama aviācija mums vienmēr ir bijusi prioritāte. Šobrīd, apņēmīgi soļojot pretī mūsu ilgstpējas mērķiem, izcils lidojumu partneris ir “airBaltic”. Tā punktualitāte, publiskais tēls, gaisa flote, serviss lidojuma laikā ir ārkārtīgi svarīgas kvalitātes komponentes, ko augstu vērtējam. Radīt lielisku ceļojumu pieredzi un rīkoties ar visaugstāko rūpību par saviem klientiem un vidi ir mūsu stratēģiskie virzieni, saskaņā ar kuriem esam paplašinājuši sadarbību ar nacionālo lidsabiedrību” stāsta L.Pudule Indāne.

Viņa piebilst, ka vasaras sezonā ar “airBaltic” būs iespējams ceļot uz Bulgāriju, Grieķijas salām (Krētu, Korfu, Rodu), Sicīliju, Kipru, Melnkalni, Barselonu, Malagu, Maļorku, Tunisiju un daļēji uz Turciju.

Ceļotājiem uz Turciju šajā vasarā tiek piedāvātas īpaši plašas ceļošanas iespējas. Lidojumus nodrošinās trīs lidsabiedrības - “airBaltic”, “Freebird Airlines” un “Turkish Airlines”, kas visas kopumā garantē plašu lidojumu laiku izvēli. Ceļotājiem, kas izvēlēsies lidojumu ar “Turkish Airlines”, ir iespēja doties ceļā, par papildu maksu rezervējot sev vietu biznesa klasē, kas garantē īpašu apkalpojošā personāla uzmanību, cenā iekļautu maltīti, bezalkoholiskos un alkoholiskos dzērienus, kā arī ērtākus sēdekļus, plašākas vietas, interaktīvo ekrānu ar bagātīgu filmu un mūzikas kolekciju, un lielāku nododamo bagāžu.

“Novatours” vasaras ceļojumu sezona ietver ceļojumus līdz oktobra beigām, nodrošinot plašu klāstu ar dažādiem atpūtas piedāvājumiem, kas ļauj ceļotājiem pielāgot atpūtas braucienu atbilstoši savām iespējām un vēlmēm. Piedāvājumā ir ceļojumi, sākot no trīs naktis ilgas atpūtas līdz pat vairāku nedēļu ilgiem braucieniem. Ir iespējams ceļot gan vienatnē, gan mazās kompānijās, gan lielās darba kolēģu vai domubiedru grupās.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42869806sec.