Ar īpašu Audi RS e-tron GT ice race versiju svin Audi Sport GmbH 40. gadadienu

Audi ar īpašu Audi RS e-tron GT versiju svin zīmola meitasuzņēmuma Audi Sport GmbH 40. gadadienu, kas 1983. gadā aizsāka sportisko automobiļu piedāvājumu. Ice race versija piedāvā jaunu personalizēšanas līmeni, bagātinot Audi exclusive īpašo aprīkojuma klāstu, kas zīmola klientiem pieejams jau trīs desmitgades.

Audi iedvesmu šai versijai smēlies unikālajās GP Ice Race sacīkstēs Austrijā, un tas atspoguļojas gan automobiļa virsbūvē, gan salonā. Audi RS e-tron GT ice race jau no pirmā acumirkļa šķiet īpašs. Uzmanību jo īpaši piesaista automobiļa virsbūve – Florett sudraba metāliskā krāsa un melnais oglekļa šķiedras jumts kombinācijā ar izteiksmīgu folijas līmplēves pārklājumu rada neatvairāmu kopskatu. Sniega motīvs caurvij visu Audi RS e-tron GT ice race būtību – baltā un sudraba krāsa simbolizē sniega kristālus un ledus ezerus, savukārt violetie akcenti dizainā ir kā atsauce uz slēpošanas brillēm. Šī krāsu gamma redzama arī salonā. Sudraba krāsas sēdekļu centrālie paneļi un sānu balsti apvienojumā ar melniem ādas ielaidumiem un kontrastējošām violetām šuvēm izceļ šī automobiļa ekskluzīvo raksturu. “Šīs visas īpašās detaļas piešķir elektriskajam Gran Turismo unikālu personību,” skaidro Audi exclusive vadītājs Bernhards Neufelds (Bernhard Neufeld).

Eksterjers ar unikālu krāsu kombināciju
1952. gadā aizsāktās un 2019. gadā atjaunotās sacīkstes GP Ice Race ir atvasinātas no skandināvu skijoringa, taču atšķirība ir tajā, ka slēpotājus velk sacīkšu automašīnas, kā arī sacīkstēs notiek paraugdemonstrējumi un paraugbraucieni. Audi Design iedvesmojās no Celamzē (reģions Austrijā) dabas ainavām un tās krāsām, un radīja unikālu automobili – Audi RS e-tron GT ice race konceptu. Tagad dizaineri šīs unikālās vērtības gandrīz nemainīgi pārnesuši šajā īpašā versijā. “Apvienojot pagātni, nākotni un spoguļa lēcu sporta saulesbrilles kā dizaina sākuma punktu, tika radīts izskats, kas ļauj Audi RS e-tron GT izcelties,” stāsta krāsu un apdares dizaineris Kristofers Krēners (Christopher Kroener). Krāsu spēle starp balto un sudraba krāsu ir veltījums dinamiskajai sporta atmosfērai.

Sākot no virsbūves Florett sudraba metāliskajā krāsā, RS e-tron GT ir pārklāts ar folijas līmplēvi. Tā ar nolūku ir caurspīdīga un nenosedz visu virsmu. Šāda veida aplīmēšana rada efektu, ka baltie toņi trīsdimensionāli papildina vienkrāsaino sudraba fonu, savukārt kontrastējoši violetie elementi veido spilgtus akcentus. Dizaineri ir pārņēmuši arī idejas no konceptauto, piemēram, zīmola četru riņķu emblēmas automobiļa priekšpusē un aizmugurē ir baltā krāsā tradicionālo hroma vai melno toņu vietā. Melnie 21 collas diski, no CFRP izgatavotais melnais jumts un tonētie stikli papildina gaišās virsbūves niansēto vieglumu ar pārliecinošas stabilitātes sajūtu.

Ekskluzivitāte
Automobiļa unikālo raksturu viennozīmīgi papildina sportiskais interjers. Netradicionālā krāsu sadalījuma dēļ salons šķiet kā četrvietīgs, taču tajā ir pietiekami daudz vietas pieciem cilvēkiem. Ādas sēdekļu centrālie paneļi, kā arī plecu un sānu balsti ir sudraba krāsā, kas uzskatāmi kontrastē ar salonā esošo melno krāsu. Audi exclusive ir individualizējis salonu tā, lai tas būtu vienotā saskaņā ar eksterjeru. Jaunajai stūrei, kas veidota no ādas un Alcantara materiāla, ir centrālās pozīcijas atzīme sudraba krāsā, līdzīgi kā tas ir sacīkšu automobiļos. Izteiksmīgi akcenti viduskonsolē un instrumentu panelī, grīdas paklājiņi ar modificētiem RS logotipiem un Audi exclusive emblēmas papildina ice race versijas interjeru. Ar kontrastējošām violetām šuvēm arī salonā neuzkrītoši izmantoti īpašie eksterjera elementi.

“Ekskluzivitātes augstais līmenis ir ņemts vērā arī digitālajā pasaulē,” saka Audi exclusive produktu vadītājs Mihaels Binders (Michael Binder). “MMI displejā mēs piedāvājam īpašajai versijai pielāgotu MMI fona attēlu.” Ekrāna kreisajā apakšējā pusē ir redzams RS e-tron GT ice race edition uzraksts, savukārt apakšējā labajā pusē klienti var redzēt sava ekskluzīvā automobiļa unikālo sērijas numuru. Tas nozīmē, ka šis elements, kas vienmēr bijis identificējams pēc emblēmām analogajā pasaulē, tagad pirmo reizi ir nonācis digitālajā pasaulē. Piemēram, ja klients MMI ekrānā izvēlas kalnu motīvu, salona apgaismojums pārslēdzas uz violetu krāsu.

Personalizēšanas iespējas
Ice race versija ir jaunākais Audi “radošās domnīcas” piedāvājums. Kad 1995. gadā Audi uzsāka personalizēšanas programmu, uzņēmums jau pašā sākumā guva panākumus premium segmentā. Īpašais aprīkojums pirmās paaudzes Audi A8 modelim ar ledusskapi, bāra nodalījumu, VHS atskaņotāju un monitoru, nolokāmu galdu un elektriski darbināmiem aizkariem liecināja par quattro GmbH revolucionāro garu. Apzinoties augstu individualitāti, uzņēmums pat noteica tendences, kas bija pretrunā dominējošajiem standartiem – melni krāsoti Audi riņķi tolaik vēl nebija plaši izplatīti, bet, pateicoties meitasuzņēmuma drosmīgajam radošumam, tie tagad ir kļuvuši par izvēles iespēju. Audi ir arī ievērojami progresējis ražošanas jomā – ja agrāk uzlabojumi bieži vien bija manuāli jāpārstrādā darbnīcā, tad tagad zīmolam ir izdevies integrēt ļoti pieprasītas individualizācijas tieši ražošanas līnijā.

Īpaši pievilcīga ir Audi Sport GmbH piedāvāto virsbūves krāsu daudzveidība. Lai gan vairumam modeļu standarta piedāvājuma klāstā ir desmit līdz vienpadsmit izvēles iespējas, šo piedāvājumu nepārprotami papildina vairāki desmiti individuāli krāsojumi.

Arī nākotnē Audi radošajiem prātiem netrūks ideju. Ar tādām jaunām iespējām kā īpašajām modeļu versijām paredzētiem MMI fona attēliem, personalizācija tagad aptver arī virtuālo pasauli. Jauni modeļi, paplašinātas krāsu izvēles iespējas un materiāli, piemēram, Dinamica jaunajā dizaina aprīkojumā, vēl vairāk paplašina Audi exclusive piedāvājuma klāstu. Tas liecina par nākotni, kurā klasisko aprīkojuma elementu apvienojums ar virtuālo pasauli sola vēl īpašāku pieredzi.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 03.05.2024 Gardēžu vakariņas Valmieras novada Tūrisma pārvalde
2.maijā plkst.19.00 Valmiermuižas alus virtuvē gardēžu vakariņas “Alus garšu precināšana” kopā ar viesšefpavāru Dzintaru Kristovski un Aigaru | Skatīt vairāk
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.26392508sec.