Eiropas labāko automobiļu sarakstā dominē elektriski spēkrati

Tradicionālajā Ženēvas autosalonā tika pasludināti konkursa Eiropas Gada auto rezultāti. Uz augsto titulu pretendēja septiņi finālisti – Kia EV9, BMW 5. sērija, BYD Seal, Peugeot e-3008/3008, Toyota CH-R, Volvo EX30, kā arī Renault Scenic, kas, balsojot 58 žūrijas locekļiem no 22 valstīm, arī ieguva lielāko punktu skaitu. Eiropas Gada auto 2024 titula izcīņa īpaši izcēlās ar to, ka četri no finālistiem, tostarp uzvarētājs, bija akumulatora elektriskie automobiļi, bet pārējiem trim ir elektriskas un/vai uzlādējamā hibrīda versijas.

Kia EV9 iekļūšana labāko vidū ir vēl nozīmīgs novērtējums Dienvidkorejas ražotāja centieniem ieviest progresīvo tehnoloģiju jomas inovācijas, modernu dizainu un ilgtspējīgus mobilitātes risinājumus. Septiņvietīgo elektrisko modeļu segmentā dienvidkorejiešu pārstāvis tika novērtēts kā labākais, uzsverot EV9 izcilās īpašības un veiktspēju.

Ražotājam tas ir vēl viens apliecinājums līderpozīcijai strauji augošajā elektromobiļu tirgū pēc tam, kad 2022. gadā pirmo vietu ieguva Kia modelis EV6.

EV9, kura pamatā ir elektriskā globālā modulārā platforma (E-GMP), kas izmantota arī EV6 izstrādāšanai, var lepoties ar īpašu arhitektūru un līdzās optimālai veiktspējai piedāvā izcilu salona telpu. Platforma nodrošina EV9 arī ievērojamu sniedzamību, ar pilnu uzlādi ļaujot nobraukt līdz pat 563 kilometriem, savukārt 800 V elektriskā sistēma paver īpaši ātras uzlādes iespējas: modernais akumulators 249 kilometru nobraukumu var uzlādēt 15 minūtēs.

Kā otrais modelis Kia specializētajā elektromobiļu klāstā EV9 iemieso uzņēmuma dizaina filozofiju “Opposites United”, kas iedvesmu smeļas no dabā un cilvēkā sastopamo kontrastu harmoniskas līdzāspastāvēšanas. Šī filozofija atspoguļojas EV9 atšķirīgajos dizaina elementos, radot vizuālo identitāti, kas izceļas konkurentu vidū.

Dienvidkorejas ražotāja elektrisko modeļu saime turpina gūt trofejas. EV9 jau tika atzīts par labāko 2024. gada elektromobili populārās platformas MotorWeek lasītāju un skatītāju rīkotajā Drivers' Choice Awards. Papildus tam  britu portāla What Car? Gada auto 2024 konkursā EV9 uzvarēja septiņvietīgo elektromobiļu kategorijā, bet portāla TopGear.com autori EV9 ir atzinuši par 2023. gada labāko ģimenes automobili.

Kia EV9 ir nozīmīgs solis Kia pārejā, kuras rezultātā uzņēmums kļūs par ilgtspējīgas mobilitātes risinājumu sniedzēju.
Kia EV9 ir nozīmīgs solis Kia virzībā uz to, lai uzņēmums kļūtu par ilgtspējīgas mobilitātes risinājumu sniedzēju. Pārveidojot mūsu pārvietošanos, EV9 ir Kia drosmīgais redzējums jaunajai elektrifikācijas ērai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40080094sec.