Rallijs «Alūksne» sāk Baltijas rallija sezonu

19. un 20. janvārī Alūksnes novadā atkal rūks sporta automašīnas, jo nu jau astoto reizi notiks rallijs “Alūksne”, kas šogad iesāks Baltijas valstu rallija sezonu.

Šīs rallija sacensības izceļas ar rekordlielu pieteikušos dalībnieku skaitu – Alūksnes rallijam pieteikušās 106 ekipāžas, kas pārstāv Latviju, Lietuvu, Igauniju, Ukrainu, Krieviju, Ungāriju, Izraēlu, Baltkrieviju, Spāniju, Lielbritāniju, Norvēģiju, Poliju, Somiju, Zviedriju. Sacensību dalībnieku sarakstam sekot līdzi, kā arī uzzināt visu jaunāko ar rallija norisi saistīto informāciju var www.autorally.lv. Rallija norises nedēļā tur būs pieejamas arī ātrumposmu kartes. Tāpat rallija norises nedēļā tiks publiskota informācija par autoceļiem, kuri sacensību norises laikā tiks slēgti vispārējai kustībai.

- Ziemai atbilstoši laika apstākļi Alūksnē ir atgriezušies, gatavojam ātrumposmu ceļu segumus, lai varētu aizvadīt lieliskas rallija sacensības. Rallijs arī šogad notiks divas dienas – gan piektdien, gan sestdien. Skatītājus aicinām uz sacensību ceremoniālo atklāšanu pie Alūksnes Kultūras centra, kas norisināsies 19. janvārī pulksten 19.00. Tajā pašā vakarā rallija dalībnieki dosies divos nakts ātrumposmos. Savukārt nākamajā dienā, 20. janvārī, norisināsies vēl septiņi ātrumposmi, - par sacensību norisi stāsta sacensību rīkotāju – biedrības “Autosporta klubs “Alūksne” pārstāvis Renārs Salaks.

Skatītājiem viņš atgādina, ka lielākā vērība ir jāpievērš drošībai trasē – obligāti jāievēro drošības lentas, ko sacensību rīkotāji izvietojuši ātrumposmos, kā arī jāpakļaujas drošības personāla norādījumiem. Sacensību organizatori aicina skatītājus ņemt vērā to, ka no līdzjutēju kultūras ir tieši atkarīga sacensību veiksmīga norise un ātrumposmi var arī tikt atcelti, ja skatītāji neievēro drošības prasības un atrodas pārāk tuvu trasei. Sacensību apmeklētāji tiek lūgti būt atbildīgiem pašiem par savu rīcību un aicināt arī pārējos skatītājus ievērot drošību.

Ieejas biļetes uz ralliju “Alūksne 2018” jau šobrīd var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā, www.bilesuparadize.lv, kā arī tās būs nopērkamas pie ātrumposmiem.

Uz tikšanos rallija “Alūksne 2018” trasē!

Ralliju organizē biedrība “Autosporta klubs “Alūksne”” sadarbībā ar Latvijas Automobiļu federāciju un Alūksnes novada pašvaldību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39840102sec.