Jaunmoku pilī norisināsies dziedātājas Aijas Vītoliņas muzikālais ceļojums - koncerts «No Buenosairesas līdz Parīzei»

2024. gada 27. janvārī plkst. 18.00 Jaunmoku pils Kolonnu zālē šarmantā dziedātāja Aija Vītoliņa ar pavadošo sastāvu aicinās doties muzikālā ceļojumā  koncertprogrammā “No Buenosairesas līdz Parīzei”, kurā varēs baudīt emocionālus un smeldzes piepildītus skaņdarbus.

Koncertprogrammā samtainās balss īpašniece Aija Vītoliņa un pavadošais sastāvs - Romāns Vendiņš (taustiņinstrumenti), Rihards Goba (ģitāra) un Raitis Aukšmuksts (sitamie instrumenti) - vedīs muzikālā piedzīvojumā – būs iespēja aizceļot no Argentīnas līdz Francijai un atgriezties visskaistākajā vietā pasaulē – Latvijā. Koncertprogrammā skanēs gan šarmantākie un smeldzīgākie Edītes Piafas izdzīvotie stāsti, Astora Pjacollas ugunīgie tango, kā arī Latvijā iemīļotu autoru Kārļa Lāča, Imanta Kalniņa un Raimonda Paula skaņdarbi. 

Dziedātāja Aija Vītoliņa solo darbību uzsākusi 2003. gadā, izveidojot veiksmīgu sadarbību ar producentu apvienību Virus Art un režisoru Viktoru Runtuli projektos “Tango Sin Quinto” un “Viva La Bomba”. Kopš 2006. gada piedalās ikgadējos Cabaret lieluzvedumos. Kā soliste piedalījusies L. Bernsteina Mesas uzvedumā, J. Lūsēna operā – melodrāmā “Agrā Rūsa, izrādē “Teiksma par Zigfrīdu Annu Meierovicu” u.c. Pēdējos gados veiksmīgi realizētas koncertprogrammas ar grupu “Tango Sin Quinto”, izdots noskaņu stāstu albums - “Klusums”, dziesmu disks - “Lācis. Aija. Divatā”, kā arī piedalījusies Lauras Grozas iestudētajā izrādē Dailes teātrī “Keruaka ceļš”. 2023.gadā strādāts pie ieraksta A. Buiķa 10 kompozīcijām kopā ar Latvijas Radio bigbendu. 

Koncerta biļetes pieejamas iegādei Jaunmoku pils un Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās. Biļešu cenas, sākot no 10 EUR.  

Pirms koncerta darbosies kafijas bārs, kurā varēs baudīt uzkodas un dzērienus. 

Plkst. 16.00 aicinām uz atvērto vēstures ekskursiju Jaunmoku pils muzejā. Pils dāmas pavadībā būs apskatāma vēstures un jūgendstila interjera ekspozīcijas pirmajā stāvā, kā arī iespējams apmeklēt interaktīvā Meža muzeja daudzveidīgās ekspozīcijas par Latvijas dabu un dzīvniekiem otrajā stāvā. Dalība ekskursijā pēc muzeja ieejas cenrāža.

Koncertu īsteno Jaunmoku pils kultūrvēsturiskā kompleksa saglabāšanas un kultūras veicināšanas biedrība "ALEJA" sadarbībā ar SIA “Jaunmoku pils” un ar Valsts Kultūrkapitāla fonds projektu konkursa finansiālu atbalstu.
Uz tikšanos Jaunmoku pilī! 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44679999sec.