Rīgas Ebreju kopienas nams , kultūras nami, kultūras objekti

Skolas iela 6, Rīga, LV-1010
1988. gada rudenī Rīgā tika dibināta Latvijas Ebreju kultūras biedrība, kura lika sākumu ebreju sabiedriskās dzīves atdzimšanai pēc Holokausta šausmām un padomju laika aizliegumiem.
2008. gadā Rīgas ebreju kopiena atzīmēja savu divdesmito gadadienu. 1992. gadā Latvijas Ebreju kultūras biedrība tika reorganizēta Rīgas Ebreju kopienā, kura pašlaik ar astoņi tūkstošiem biedru ir lielākā ebreju kopiena Baltijā. Kopienas namā, kas ir Rīgas ebreju dzīves centrs, strādā dažādas ebreju organizācijas, atrodas muzejs "Ebreji Latvijā", bibliotēka, jauniešu un kopienas centrs, darbojas radošie kolektīvi, interešu klubi un studijas. Sociālais centrs sniedz palīdzību kopienas maznodrošinātajiem biedriem. Šajā namā notiek daudzveidīgas izglītības un kultūras programmas, izrādes, koncerti, izstādes, ebreju svētku svinēšana. Īpašu uzmanību Rīgas Ebreju kopiena pievērš ebreju kultūras mantojuma saglabāšanai un popularizēšanai.

Rīgas Ebreju kopienas nams, kultūras nami, kultūras objekti

Adrese: Skolas iela 6, Rīga, LV-1010
Mājas lapa: www.jews.lv
Tālrunis: +371 67285601
E-pasts: secretary @lvjewish.lv
Avots:

Saņemtas atsauksmes: 1

Piedāvāju izplānot dārzu,iekšpagalmu,terasi u.c.
Augustā -70
Laipni lūgti majas lapā!
www.parslasdarzi.lv
| 03.08.2020 | Pārsla Ķelpe

Lūdzam norādīt Jūsu kontaktus, tie netiks publicēti!

Kontaktinformācija ir nepieciešama, lai atsauksme nebūtu anonīma un nepieciešamības gadījumā mēs varētu ar Jums sazināties, lai precizētu detaļas. Reģistrējies ar savu Facebook kontu un dati nebūs jaievada.

Paldies!

Kontaktinformācija: