Jūs, iespējams, vēl nekad neesat dzirdējuši par šo vietu Lielbritanijā [1]

Jūs domājat, ka pazīstat Londonu. Jūs esat bijuši Bekingemas pilī un pavadījuši dienu Britu muzejā. Iespējams, ka esat dzēruši tēju "Fortnum&Manson" un zināt, uz kurieni patīk doties karaliskajai ģimenei. Bet vai jūs zināt, kas ir "Bicester Village"?

Tas ir viens no populārākajiem Lielbritānijas tūrisma objektiem. Pagājušajā gadā to apmeklēja 6.4 miljoni apmeklētāju – vairāk nekā Stounhendžu, Londonas torni un mākslas galeriju.

"Bicester Village"  pamatā ir milzīga, burvīga iepirkšanās vieta 45 minūšu brauciena attālumā no Londonas.

Ciematā ir 160 dažādi veikali, tostarp Prada, Gucci, Armani, Versace un Valentino un vēl daudzi citi. Ciemats lepojas ar to, ka klienti var iegūt līdz pat 60% lielu atlaidi no parastās mazumtirdzniecības cenas.

Aptuveni 60 procenti cilvēku, kas dodas uz šo tirdzniecības vietu, ir ārvalstu tūristi, no kuriem lielākā daļa apmeklētāju ir no Ķīnas, Honkongas, Kuveitas, Indijas un Malaizijas.

Ceļotāji no Londonas var ierasties ciemata dzelzceļa stacijā 45 minūšu laikā. Stundā pieejami divi vilcieni. Ir pieejami arī maršruta autobusi, kas no Londonas centra aizved tieši uz iepirkšanās vietu.

Kad apmeklētāji ierodas tirdzniecības centrā, viņus sveic darbinieki sarkanās zvanveida cepurītēs un apmetņos. Apkārtnē augoši augi un mazas gājēju ieliņas dod iepirkšanās centram reāla ciemata sajūtu – tajā atrodamas pat slavenās Londonas telefonu būdiņas.

Nav brīnums, ka tūristi aizmirst, ka viņi atrodas iepirkšanās centrā. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Guntis 05/07/2019 00:10 Kura ir "Londonas centrālā viesnīca"? :D
Atkal praktikanti čuģī?


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.02.2024 - 23.03.2024 KRAUZE pret KRAUZI - Sarunu vakars Jaunmoku pils
23. martā pl. 19.00 Jaunmoku pilī iemīļotas TV ētera personības, brāļi Arnis un Valters Krauzes, aicina uz jautru sarunu vakaru “Krauze pret Krauzi". | Skatīt vairāk
no 15.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.02.2024 - 21.03.2024 Eksotiska atpūta - pēdējās vietas! Estravel Latvia
Ieleciet vasarā jau tyagad! - pēdējie lidojumi uz eksotiskiem galamērķiem Āzijā - Bali, Taizeme, Maldīvu salas... Tagad un tūlīt! | Skatīt vairāk
no 1329 EUR
Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54091287sec.