Rīgas viesnīca Karavella Hotel pārtaps par ibis Styles Riga [2]

ibis Styles Riga – pirmā šī zīmola viesnīca Latvijas galvaspilsēta Rīgā – pilsētā ar  dinamisku attīstību. 2014. gada 1. septembrī viesnīca pievienosies Orbis Hotel Group un stradās ar ibis Styles zīmolu, tādējādi pievienojoties Accor Global Sales and Distribution System.

"Mēs meklējam jaunas iespējas attīstīt ekonomiskās klases biznesa segmentu. Tādēļ mums ir nepieciešams plaši atpazīstams un pozitīvi raksturots tīkls, lai mēs varētu izmantot jau iestrādātus rezervēšanas kanālus, klientu lojalitātes sistēmas, tirdzniecības un mārketinga atbalstu, ko sniedz organizācijas Accor un Orbis. Mēs uzskatām, ka šī sadarbība būs savstarpēji izdevīga" komentē SIA «Karavella Plus» valdes loceklis Mihails Gitmans.

ibis Styles Riga – ir mūsdienīga 3-zvaigžņu viesnīca, kurā ir 76 komfortabli numuriņi, restorāns un konferenču zāles. Tā atrodas Rīgas klusajā centrā Daugavas krastā, īsa brauciena attālumā no Vecrīgas un pilsētas biznesa centra. Gan tūristi, gan darījumu cilvēki  novērtēs šīs viesnīcas komfortu, arhitektūru, viesmīlīgo uzņemšanu un savdabīgo interjeru. Viesnīcu vada kompānija BS Hospitality Management.

ibis Styles – tas ir ekonomisks daudzšķautnains zīmols, orientēts  uz tiem, kuri meklē "labāko no labākā" un piedāvā paketi – "viss iekļauts", ieskaitot brokastis un pieeju internetam. Katrai zīmola viesnīcai, vai tā atrodas pilsētas vai citu aktivitāšu centrā, ir savs neatkārtojams stils, kas ataino šī zīmola krāsaini spilgto un enerģisko garu, pievienojot nelielu humora noti. Šajā tīklā ir apvienotas 233 viesnīcas 22 valstīs. Vairāk informācija: www.ibis-styles.com.

Orbis Hotel Group – ir lielākais viesnīcu  operators Polijā. Šajā tīklā ir 62 viesnīcas 30 Polijas pilsētās, kā arī 4 viesnīcas Baltijas valstīs.  Kopējais piedāvāto numuru skaits ir 11 500. Viesnīcas ir pazīstamas ar zīmoliem Sofitel, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles un ibis budget, tai skaitā arī Orbis Hotel. Šie zīmoli ir atzīti visā pasaulē un nodrošina kvalitatīvu apkalpošanu sākot no greznām 5-zvaigžņu, līdz par budžeta klases 1-zvaigznes viesnīcām.

Orbis tīkla stratēģiskais investors ir Accor –starptautiskais viesnīcu tīklu operatoru līderis, kas piedāvā saviem viesiem un partneriem divkāršu pieredzi – gan kā viesnīcu HotelServices operators un zīmola frančīzes turētājs, gan kā HotelInvest īpašnieks un investors, lai tādejādi nodrošinātu ilgtspējīgu un harmonisku attīstību, kā arī peļņas pieaugumu.

Accor tīkls ar savām 3 600 viesnīcām un 460 000 numuriem apkalpo darījumu cilvēkus un tūristus 92 pasaules valstīs visos viesnīcu segmentos – augstākā luksus klase - Sofitel, Pullman, MGallery, un Grand Mercure, vidējā klase Novotel, Suite Novotel, Mercure un Adagio, kā arī ekonomiskās klases ibis, ibis Styles, ibis budget un hotelF1. Grupa var būt lepna par spēcīgu digitālo ekosistēmu un it īpaši par savu rezervēšanas portālu accorhotels.com, mājas lapu un klientu lojalitātes programmu Le Club Accorhotels. Kā viena no populārākajām viesmīlības skolām Accor pieturas pie politikas, ka talanti ir jāmeklē savu darbinieku vidū, kuru skaits šobrīd sasniedz 170 000 visā Accor viesnīcu tīklā. Šie darbinieki ir īstie apkalpošanas kultūras un viesnīcu grupas inovāciju "vēstneši" jau 45 gadu garumā.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 tk 09/20/2014 17:50 Starting from €36.

2 Dmitrijs 06/09/2014 19:36 Vai kādam ir cenrādis vienai naktij vienai personai ar brokastīm?


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46077991sec.