šokolāde.

Apskatām 81 - 120 no 790 vārdam 'šokolāde'

Kopīgi pagatavojami un neierasti ēdieni Ziemassvētku laikam

Šie ēdieni būs labs papildinājums svētku galdam, bet to gatavošanas process - laba kopīga ģimenes aktivitāte lieliem un maziem svētku svinētājiem!...

Kādas Ziemassvētku maltītes pasūta iedzīvotāji dažādās Eiropas valstīs?

Ziemassvētku laiks nav iedomājams bez bagātīgi klāta galda ar 12 dažādiem ēdieniem. Uzņēmuma “Wolt” pārstāvji novērojuši, ka latvieši Ziemassvētku laikā iecienījuši...

Kuldīga aicina uz lielāko Ziemassvētku tirgošanos Kurzemē «Ziemassvētki dun` Kuldīgā 2022»

No 16. līdz 17. decembrim Kuldīgā notiks lielākais Ziemassvētku tirdziņš Kurzemes novadā, kas pulcēs vairāk nekā 60 amatniekus, mājražotājus un...

Siguldas novads aicina uz restorānu nedēļu «Mūsu saknes»

Jau šajā nedēļas nogalē, desmit dienu garumā, no 11. līdz 20. novembrim notiks Siguldas novada restorānu nedēļa, kurai šoruden ir devīze – “Mūsu saknes”...

Valmieras Restorānu nedēļā lutinās gardēžus

Tuvojoties rudens pilnbrieda izskaņai, valmierieši un pilsētas viesi zina, ka nu ir laiks ne tikai meklēt siltāku jaku, kurai drīzumā ar lepnumu piestiprināt...

Noslēgusies Valmieras novada tūrisma akcija «konTŪRE»

Tika noskaidrots galvenās balvas – tūrisma klases velosipēda – ieguvējs un citu Valmieras novada uzņēmēju un mājražotāju sarūpēto balvu laimētāji...

«Novatours» iesaka: Augļi, kuru dēļ ir vērts ceļot uz tālām, eksotiskām valstīm

Gadu simtiem jaunu garšu meklējumi arvien aicina ēdiena mīļus šķērsot okeānus un kalnus, izzināt jaunas valstis un ļauties garšas kārpiņu izaicinājumiem...

Marta Mackeviča: Tenerifes viesnīca «Landmar Costa los Gigantes» – lieliska vieta mazajiem ceļotājiem

Travelnews.lv redakcija šoruden vienojas Tenerifē, Spānijā, viesojoties dažādās viesnīcās un daloties savos novērojumos par katru...

Helovīna svētku garšas pārsteigs ģimeni un kaimiņu bērnus

Helovīna svētki ir ne tikai laiks, kad bērni un jaunieši pārģērbjas, radot dažādus baisus tēlus un dodoties lūgt...

Rīgas Restorānu nedēļā izbaudi rudens garšas nianses «Coctail bar RŪM»

Ik gadu Rīgas Restorānu nedēļa ir gaidītākais laiks visiem gurmāņiem. Arī Coctail bar RŪM valdīs īstas rudens garšu nianses par kurām parūpēsies...

No tradicionāliem ēdieniem līdz neparastiem eksperimentiem: galamērķi Lietuvā ēdienu cienītājiem

Kaut arī mēs paši vēl iepazīstam savu nacionālo virtuvi un atklājam jaunas garšu kombinācijas, tas neliedz doties gardēžu brīvdienās pie mūsu kaimiņiem lietuviešiem...

No dabas muzejiem līdz pagrīdes tipogrāfijai - unikālu Lietuvas muzeju ceļvedis

Kaut gan laiks ir kļuvis vēsāks un ir iestājies rudens, tas gan nenozīmē, ka nevarat paspēt aizbraukt uz Lietuvu, izbaudīt īsākas vai garākas brīvdienas un atklāt jaunas vietas...

Zemgale nāk klajā ar piedāvājumu gardēžiem

“Blondā grēka” valdzinājums, dažādi ogu un augļu vīni, kuģelis un pupaunieks, īstas mājas tortes un veselīgi čiekuru, cūku pupu našķi...

Par godu «Stockmann» 160 gadu jubilejai atklāj ceļojošo izstādi

Lai godinātu universālveikala “Stockmann» iedvesmojošo vēsturi un mantojumu, 8. septembrī universālveikalā norisinājās svinīga ceļojošās izstādes atklāšana ar īpašu muzikālo performanci un prominentu viesu piedalīšanos...

Atklāj jaunas garšas izstādē «Riga Food 2022»

BEZpiena biezpiens, medus suflē, garšaugu tējas maisiņi, alus ar grauzdētu ķiploku garšu, fizāļu konfektes, lapu kāpostu čipsi, kukaiņu pulveris un...

3 padomi, kā ceļot ar prāmi bez lieka stresa

Plānojot atvaļinājumu, bieži vien tik ļoti iespringstam uz to, lai pavadītās dienas ceļojuma galamērķī būtu piepildītas un emocijām bagātas, ka bieži vien...

Neparastas sastāvdaļas kafijas tasē: kā ierastajam dzērienam dot jaunu garšu?

Piens, karamele, rieksti, šokolāde – ja kafija rīkotu ballīti, šie draugi noteikti būtu ielūgti. Tās ir klasiskas garšu kombinācijas, kas pazīstamas un iecienītas visā pasaulē...

Tūrisma uzņēmēji sarūpējuši pārsteigumus Valmieras dzimšanas dienas svinībām

Virtuālās realitātes spēles, dāvanas pie pirkumiem, svētku grila ēdienkarte, īpašie Valmieras dzimšanas dienas gardumi, bezmaksas izstādes un...

Vasaras enerģijas eliksīrs – aukstā kafija

Arvien lielāku popularitāti iegūst aukstie kafijas dzērieni. Īpaši jau vasarā! Taču vai ledus latti tiešām var saukt par kafiju?...

Četri mīti par pastiprinātu svīšanu un kad meklēt speciālista padomu

Kamēr svīšana ir normāls fizioloģisks process, kas pastiprinās vien tad, ja sporto, dara fiziski smagu darbu vai iestājies karsts laiks, tikmēr cilvēki tam īpašu uzmanību nepievērš...

Vairāk kustību, mazāk sāls un citi padomi cīņai ar tūsku

Smagi plakstiņi rītos vai kājas, kas vakarpusē kļuvušas kā bluķi nav retas parādības – tūska var piemeklēt ikvienu...

Ceļvedis plašajā saldējumu pasaulē

Par spīti tam, ka saldējumu pagatavot ir vienkārši, tas nebūt nav vienveidīgs – šis našķis ir pieejams visdažādākajās formās...

Aivars Mackevičs: 10 atziņas par Spānijas kūrorta salu Maļorku Vidusjūrā

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv direktors Aivars Mackevičs 25.04.2022 sadarbība ar Latvijas tūrisma firmu «Atlantic Travel»...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – Lāzerparka «Shooter» saimnieks Deivis Jirgensons

Klāt vasara, kad esam noilgojušies pēc piedzīvojumiem, kas sniedz jaunas emocijas un priekpilnu kopā būšanu ar draugiem, ģimeni, kolēģiem vai skolas biedriem...

Iepazīstam pasauli: 4 padomi ceļojot ar pašiem mazākajiem

Vasara ir lielisks laiks, kad varam iepazīstināt ar ceļošanas prieku arī pašus mazākos ģimenes locekļus. Ceļošana ar maziem bērniem var būt gana satraucoša, jo...

Atvērtās dienas laukos Tukuma novadā

Sestdien, 4.jūnijā visā Latvijā un arī Tukuma novadā norisināsies apceļošanas un iepazīšanas pasākums “Atvērtās dienas laukos”...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Īstens garšu ceļojums Liepājā

Ja vēlies nobaudīt patiešām autentisku maltīti, tad Hoijeres krogs Liepājas interjera muzejā būs īstā vieta, kur to izdarīt...

Vercīgas viesnīcas restorāna-bāra «Stage 22» jaunais šefpavārs prezentē atjaunoto ēdienkarti

Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga restorāna-bārā Stage 22, kas atrodas viesnīcas 8. stāvā...

Muzeju nakts pasākumi Tukumā un apkārtnē 2022

Maija viducī, 14.maija vakarā šogad atkal ciemos aicina muzeji! Īpašie Muzeju nakts pasākumi ar vērienu norisināsies gan Tukumā, gan apkārtnē...

Reinis Reinfelds: Izvēloties alu, vairums skatās uz tilpumu un cenu

Tradicionāli pieņemts uzskatīt, ka alus ir dzēriens, kas vairāk piemērots gada siltajam laikam, tomēr patiesībā alus nebūt nav sezonāls dzēriens un to var baudīt...

Palutini sevi ar kādu no brīnišķīgajiem itāļu saldumiem

Lieldienas mūs priecē ar četrām brīvām dienām. Un brīvdienām piestāv saldumi, tāpēc šoreiz piedāvājam...

Interesanti fakti par Lieldienām un to simboliem

Lieldienas ir tradīcijām bagāti svētki ne vien Latvijā, bet arī citviet pasaulē. Daudzviet tie saistās ar...

Praktiski padomi, lai Lieldienas būtu košas un dabai draudzīgas

Katru pavasari mēs krāsojam olas, ļaujamies dažādām jautrām izdarībām un priecājamies no sirds, bet diemžēl gadās, ka svētkos mēdzam aizrauties...

Gadatirgū Vērmanes dārzā piedalīsies arī Ukrainas amatnieki

14.-15.aprīlī Vērmanes dārzā notiks Lieldienu tirdziņš “Raibi pūkainās Lieldienas”, kurā kopā ar vietējiem amatniekiem piedalīsies arī amatnieki no Ukrainas...

Kruīzs Tallina - Stokholma - Tallina: studenta pieredzes stāsts

Tomēr ir ceļotāji, kuri pārlika savu maršrutu un izvēlējās ceļot “Tallink” kruīza prāmju līnijā “Tallina-Stokholma-Tallina”...

Valmieras Restorānu nedēļā izgaršo pavasari

Pavasaris – laiks, kad daba sāk mosties, dzenot pirmos asnus un iesārtojot vaigus ar siltajiem saules stariem. Tas ir laiks, kad ne tikai kļūstam priecīgāki, meklējam...

Kā pateikt nē pagurumam pavasarī

Gadalaiku maiņas un ikdienas nestabilitātes radītajam pagurumam raksturīgais enerģijas trūkums izpaužas kā nogurums, miegainība vai apātija...

«Grand Hotel Kempinski Riga» organizē labdarības vakariņas - izsoli Ukrainas bēgļiem

Ceturtdien, 7.aprīlī, Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā notiks labdarības vakariņas-izsole. Visi savāktie līdzekļi tiks ziedoti karadarbības skartajiem ukraiņiem...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.81294012sec.