Gastronome.

Apskatām 1 - 17 no 17 vārdam 'Gastronome'

Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā

Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...

LIELĀ INTERVIJA ar Arno Ter-Saakovu, tūroperatora «Alida Tūrs» valdes priekšsēdētāju

Tūroperatora “Alida Tūrs” valdes priekšsēdētāja Arno Ter-Saakova vispārliecinošāk jūtas, lai ceļotājus aizvestu skaistā atpūtā uz Krētu...

Jūras velšu festivāls veicina jūras produktu apgrozījumu Latvijā

Lielākā jūras velšu piegādātāja Baltijas valstīs Reaton Ltd pasūtītā pētījuma rezultāti liecina, ka pēdējā gada laikā paaugstinājies jūras velšu patēriņš...

Astoņas grīdas segumu dizaina tendences, kam šogad jāpievērš uzmanība

Latvijas interjera dizaineri tikās ar pasaules vadošajiem grīdas segumu ražotājiem interjera un delikatešu centra mc2 dizaina vakarā, lai iepazītos ar...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 08.04.2016 - 10.04.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...   

Rīgā tiks izgatavota lielākā ledene Baltijas valstīs

Tās svars būs aptuveni 20 kg, bet augstums – 1,5 metri. Tiks sniegta iespēja milzu karameli ne tikai aplūkot, bet arī...

Latvijas iedzīvotāji biežāk izvēlas jūras veltes

Saskaņā ar aģentūras J. Walter Thompson Riga veiktu ilgtermiņa pētījumu, pēdējos gados sākusi mainīties iedzīvotāju gaume, izvēloties...

Rīgā būs apskatāma no īstas šokolādes pagatavota dabīga izmēra istaba

13. februārī, plkst. 12:00, Interjera un delikatešu centrā mc2 Krasta ielā tiks atklāts unikāls mākslas...

Uzzini, kas ir 7 siera pasniegšanas noslēpumi

Siers garšojot daudz labāk, ja vien pasniegts glīti un acīm baudāmi. Trikāta Siera akadēmija sadarbībā ar Gastronome...

Tūrisma izstādes - gadatirgus Balttour 2014 programma

Plkst. 10:00-11:30 Preses konference – "UTair" un VTB Vienotās līgas sadarbības līguma parakstīšana...

Izbaudi mūsdienu Latvijas garšu izstādē Balttour 2014

Kaņepju uzpūtenis, ozolzīļu saldējums, cidoniju putas... Tik gardi, ka siekalas saskrien mutē? Labāk vienreiz nogaršot nekā simtreiz...

Noskaidroti 50 labākie restorāni Latvijā

Pieaicinot restorānu nozares profesionāļus, ekspertus un gardēžus, noskaidroti 50 labākie restorāni Latvijā...

Radisson Blu Hotel Latvija telpās atklāj divreiz plašāku "Gastronome"

"Radisson Blu Hotel Latvija" telpās, ar ieeju no Brīvības ielas, atklāts paplašinātais Gastronome...

Saldumu festivāls jau sesto reizi notiek MC2

Jau 6-to gadu Gastronome un MC2 organizē Latvijā vienīgo tāda veida pasākumu - «Saldumu festivāls»...

Jūras delikatešu festivāla ietvaros pirmo reizi notiek "Seafood night"

No 2009.gada 9.- 11.oktobrim jau 5.reizi Rīgā notiek ikgadējais Jūras delikatešu festivāls. Festivāla programmā izceļas 3 galvenie notikumi - 9.oktobrī 1. reizi notiek Jūras delikatešu nakts jeb "Seafood night" Gastronome Reaval Hotel Latvija...

Daugavas krastā uzsāk darbu demokrātisks restorāns "Ostas skati"

Jauns restorāna koncepts uzsāk darbu Ķīpsalā. Demokrātisks restorāns "Ostas skati" sāk darboties Ķīpsalā un priecē savu viesus ar demokrātisku cenu, atmosfēru, labu ēdienu, draudzīgu apkalpošanu un vienreizēju skatu. Demokrātisks restorāns ir tāds,

Rīgā notiks ikgadējais Jūras delikatešu festivāls

Laikā, kad visā Eiropā notiek dažādi gastronomiski festivāli, Latvijā no 26.- 28.septembrim notiek Jūras delikatešu festivāls. Interjera un delikatešu centrs mc² ik rudeni rīko šo festivālu jau 4.gadu. Šajā laikā festivāls strauji audzis, no klientu p

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.76645184sec.