viesmīļi.

Apskatām 1 - 40 no 137 vārdam 'viesmīļi'

Hercogs Mārupe,

Dodies pretī pavasarim Valmieras novadā skolēnu pavasara brīvlaikā!

Vai jūti, ka saule silda vaigus arvien biežāk, koku zaros dzirdamas dzīvespriecīgas putnu čalas un gaisā drīz virmos plaukstošu ziedu aromāts...

Video: Memorands par apņemšanos īstenot ilgtspējīgu uzņēmējdarbību ēdināšanas pakalpojumu nozarē

Apzinoties nepieciešamību padziļināt sabiedrības izpratni par ilgtspējīgas rīcības nozīmīgumu un mērķtiecīgāk ieviest un īstenot komercdarbību, kas veicinātu ilgtspējīgu ēdināšanas pakalpojumu nozares attīstību...

Viesnīca «Mercure Riga Centre»: Klientam nav vienmēr taisnība

Pēc Latvijas Vīnziņu asociācijas prezidenta Jāņa Kaļķa viedokļa paušanas par viesnīcas “Mercure Riga Centre” darbību, ar Travelnews.lv redakciju sazinājās arī viesnīcas pārdošanas direktore Janīna Priedīte, paužot viesnīcas viedokli par notiku�

Travelnews.lv unikālā izstādes atklāšanā Tallinā bauda «Michelin» novērtēta restorāna ēdienu

Satraucoši, pārsteidzoši, drosmīgi un koši – šādi var dažos vārdos raksturot amerikāņu mākslinieka Mailza Oldridža (Miles Aldridge) izstādes...

Liepājas restorānā viesmīļi dzied un dejo - Foto

30 bildes. Liepājas restorānā viesmīļi dzied un dejo...

Liepāja aicina uz vakariņām ar dziedošiem viesmīļiem

Jau 1. decembrī Liepājā, restorānā Parka Paviljons, savu pirmizrādi piedzīvos muzikāls iestudējums “Teātris uz paplātes”, kura laikā liepājniekiem un...

Visvairāk ukraiņu Latvijā strādā sabiedriskās ēdināšanas nozarē

Sabiedriskā ēdināšana ir TOP1 nozare Latvijā, kurā darbu atraduši visvairāk ukraiņu, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) dati...

Travelnews.lv redaktore: Lidmašīnas apkalpe ir tikai cilvēki. Cilvēcīgi cilvēki

Lidmašīnas apkalpe, stjuarti ir redzēti daudz un dikti, bet, godīgi sakot, tikai retais ir palicis atmiņā...

LRB aptauja: Ēdinātāji smagi cieš no straujā cenu kāpuma un hroniskā darbinieku trūkuma

Latvijas ēdināšanas uzņēmumu izmaksas par elektroenerģiju, gāzi, apkuri un degvielu ir pieaugušas no 50 līdz 100%, liecina Latvijas Restorānu biedrības (LRB) veiktā aptauja...

«SmartLynx Airlines» atspēko četrus biežākos mītus par stjuarta profesiju

Stjuarts ir viena no iekārojamākajām profesijām pasaulē, ko līdz ar popularitāti pavada dažādi stereotipi, kuriem nereti nav nekā kopīga ar realitāti...

Jeļena Budanceva: Par naudu ir jārunā jeb kā sekmēt jauniešu finanšu pratību?

Pandēmijas laikā vērojamā viltus ziņu izplatība aktualizēja jautājumu par sabiedrības medijpratību un spēju izvērtēt, kādus informācijas avotus izmantot, taču...

LRB: Aicinām valdību nekavējoties lemt par valsts atbalstu viesmīlības nozarei

Latvijas Restorānu biedrība (LRB) vēršas pie valdības, lai aicinātu nekavējoties lemt par valsts atbalsta pasākumiem ēdināšanas nozares uzņēmumiem

Latvijas Vīnziņu čempionātā laurus plūc Roberts Brencēns

Pagājušajā nedēļā, 29. septembrī, sešpadsmito reizi Rīgā norisinājās Vīziņu jeb Someljē čempionāts. Visas dienas garumā Latvijas vīnziņi...

Turcija ir atvērta Latvijas atpūtniekiem - viesnīcas ir sertificētas saskaņā ar Droša tūrisma programmu

Lai nodrošinātu tūristiem iespēju izbaudīt drošas brīvdienas visos ceļojuma posmos un neapdraudēt veselību, valstī tiek īstenota droša tūrisma sertifikācijas programma (Safe Tourism Sertificate), kas stājās spēkā 2021. gada sākumā...

Jānis Kaļķis: Kā izvēlēties vīnu vakariņām un svētku galdam?

Jānis Kaļķis, Latvijas Vīnziņu asociācijas prezidents dod padomus, kā izvēlēties vīnu svētku vakariņām un neapjukt pie plašā sortimenta klāsta...

Latvijas Vīnziņu čempionātā ir noteikts uzvarētājs

2020.gada 24. septembrī, piecpadsmito reizi Rīgā norisinājās Vīziņu jeb Someljē čempionāts. Visas dienas garumā Latvijas vīnziņi...

LIDO Atpūtas centrs prezentē restorānā ieviestos drošības pasākumus (video)

LIDO Atpūtas centrs ir daudzu cilvēku populāra pulcēšanās vieta, tādēļ uzņēmums ir sociāli atbildīgs...

Travelnews.lv ar piesardzību iepazīst ģimenes restorānu «Hercogs Mārupe» (foto + video)

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv ir nolēmis klātienē apmeklēt vairākus restorānus, lai pārliecinātos par pasākumiem...

Vai Tu pazīsti bārmeņu un viesmīļu slēpto kodu valodu?

Daudzi Latvijas jaunieši un tūrisma nodaļu studenti ir pabijuši dažādās ārzemju praksēs un darbos, kas ir saistīti ar bāru...

Rīgā notiks konkurss «Jaunais Maiznieks 2019»

Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācija sadarbībā ar Latvijas Maiznieku biedrību un Rīgas Tūrisma...

Rīgā norisināsies bezalkoholisko kokteiļu konkurss «Monin Junior Cup 2019»

Konkurss norisināsies "classic" kategorijā, un tajā aicināti piedalīties Latvijas profesionālās izglītības iestāžu...

Kas lācītim vēderā - uzzini interesantus faktus par pasaules labāko restorānu ikdienu

Gardēži, kuriem tīk apmeklēt smalkus restorānus, parasti redz tikai gala rezultātu – ideālu, perfekti noformētu

Maljorkā romantiskam pārim saulrietā traģiski uzkrīt klints bluķis

Jauns spāņu pāris vēlējās romantiskā gaisotnē baudīt saulrietu 30 minūšu auto braucienā no Maljorkas salas...

«Vīna Studija» atklāj pop-up koncepta «Vīna Terasi» pašā Vecrīgas sirdī

Vasaras Vīna Terase savus apmeklētājus priecē ar selektīviem, vasaras sezonai piemērotiem vīniem...

Margarita Platace: augstais darbaspēka trūkums un bezdarbs spilgti iezīmējas arī tūrisma nozarē

Uzņēmējs tūrisma vai viesmīlības jomā zināmā mērā ir situācijas ķīlnieks – darbinieku trūkst, līdz ar to...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Redaktore: 7 atziņas par atpūtu 4 zvaigžņu viesnīcā «Hotel Jūrmala Spa»

Par Latvijas kūrortpilsētu dēvētā Jūrmala ir vilinoša ne vien vasarās, kad tā vien gribas veldzēties...

Ventspilī nosaka labākos ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumus Ventspilī

Šogad konkurss pārsteidza ar jaunām nominācijām un apbalvošanas ceremonijas īpašo viduslaiku...

Interesanti noslēpumi par restorānu un kafejnīcu dzīvi

Katram restorānam un kafejnīcai ir savas ieražas un metodes, kā pagatavot maltīti un apkalpot savus...

Šoruden varēs pieredzēt vēl nebijušu izklaidi – sliktākās vakariņas Rīgā

20. septembrī Rīgā, kultūras telpā “Autentika”, ar provokatīvu pirmizrādi sevi pieteicis Latvijā jauns izklaides piedāvājums...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva

Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...

Amerikāņus pārsteidz restorāni, kuros nav jāatstāj dzeramnaudas

Amerikas Savienotajās Valstīs ierasts, ka apkalpojošajam personālam par viņu padarīto darbu vienmēr tiek atstāta dzeramnauda...

Viedokļi: Kā restorāni Latvijā uzņem tūristus?

Tūrisma sezona ir atsākusies un rit pilnā sparā – interesanti vai restorāni īpašu uzmanību pievērš ārzemju viesiem vai tomēr...

Kāds Toronto restorāns sodīts par to, ka lūdzis grupai melnādainu vīriešu samaksāt par maltīti pirms tās

Kādam Kanādas pilsētas Toronto restorānam piespriests maksāt kompensāciju aptuveni 9000 eiro apmērā par to, ka tas rīkojies rasistiski...

Kanādā atlaists viesmīlis par to, ka uzvedies kā francūzis

Kāds viesmīlis Kanādā atlaists par to, ka klienti sūdzējušies - viesmīlis bijis rupjš un agresīvs. Tomēr pats viesmīlis nesaprotot par ko ticis atbrīvots...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša

Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...

Kā neeksistējošs restorāns kļuva par populārāko Londonā

Šis ir pavisam īpatnējs stāsts - tas ir stāsts par kādu jaunieti, kurš kārtīgi izjokoja lielu daļu pasaules metropoles...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma

Artūrs Birnbaums Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas

15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...

Kā būs izmainījusies tūrisma nozare 2030. gadā?

Portāls FVW aptaujāja galveno Eiropas tūrisma kompāniju menedžerus, lai uzzinātu, kāda izskatīsies tūrisma nozare pēc 13 gadiem – 2030. gadā...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.59846711sec.