Nokia ienes nozīmīgas pārmaiņas viedtālruņu kategorijā un iepazīstina ar jauno aksesuāru līniju

HMD Global Somijā 22. septembrī, izlaida divus jaunus papildinājumus saviem viedtālruņiem – Nokia 3.4 un Nokia 2.4, jaunu aksesuāru piedāvājumu un HMD Connect Pro servisu, piedāvājot uzņēmumiem drošu un pārredzamu globālo datu viesabonēšanas pakalpojumu. Daudzveidīgais jauno piedāvājumu klāsts nostiprina uzņēmuma pārmaiņu procesu, lai kļūtu par visaptverošu mobilo ierīču un pakalpojumu sniedzēju.

 “Bez šaubām, šis ir bijis piedzīvojumiem bagāts gads ikvienam, un mēs jūtam līdzi katram, kurus  ir ietekmējuši 2020. gada apstākļi. Mums šis ir bijis pārmaiņu gads, un mēs esam pielāgojušies mainīgajiem laikiem. Esmu sajūsmināts, ka varam paplašināt mūsu pievienotās vērtības pakalpojumus uzņēmumiem, iepazīstinot tos ar HMD Connect Pro, piedāvājot nebijušu elastības un drošības līmeni,” teic HMD Global izpilddirektors Florians Seihe (Florian Seiche). Jauno produktu iznākšana sakrīt arī ar ilgi gaidītā Nokia 8.3 5G pārdošanas uzsākšanu visā pasaulē. “Esmu ļoti lepns, redzot, ka mūsu Nokia 8.3 ar nākotnes – drošo 5G pieredzi jau šodien nonāk patērētāju rokās, un priecājos par mūsu līdzdalību filmā No Time To Die, kas pierāda, ka Nokia viedtālrunis ir vienīgā viedierīce, kura Jums jebkad būs nepieciešama.”

Iepazīstinot ar Nokia viedtālruņu saimes jaunumiem

Jaunajā Nokia 2.4 ar 6.5 collu HD+ ekrānu ir viss, kas nepieciešamas modernam viedtālrunim – uzlabota mākslīgā intelekta (MI) attēlveidošana, nodrošinot īpaši izstrādātu nakts režīmu un portretu redaktoru, ērts pirkstu nospieduma sensors un MI sejas atbloķēšanas sistēma, piedāvājot ērtu piekļuvi. Savukārt tiem, kas meklē ko vairāk, piedāvā Nokia 3.4 ar uzlabotu trīskāršo kameru ar īpaši platu lēcu, ievērojamus veiktspējas uzlabojumus un vairāk ekrāna platības. Tāpat tam veidots ilgtspējīgs dizains, kas sevī ietver trīs jaunas, dinamiskas, dzīvas krāsas, kurām iedvesma gūta Ziemeļu dabā.

Ar modernām funkcijām un satriecošu dizainu, šie viedtālruņi ir ideāli piemēroti tiem, kuri meklē pieejamu, bet tai pat laikā ilgtspējīgu preci. Abi telefoni aprīkoti ar divu dienu dzīvotspējīgu akumulatoru, nodrošinot retāku uzlādēšanas nepieciešamību un Android operētājsistēmu (OS), trīs gadus nodrošinot ikmēneša drošības atjauninājumus un divus gadus ilgus OS atjauninājumus.

“Tas nav noslēpums, ka patērētāji visā pasaulē ir kļuvuši apdomīgāki par saviem tēriņiem un izvēlas nedārgus, dzīvot spējīgākus produktus no uzņēmumiem, kurus tie pazīst un kuriem uzticas. Tāpēc  svarīgāk nekā jebkad, lai mūsu produkti iztur laika pārbaudījumu. Mūsu apņemšanās paliek nemainīga – piedāvāt uzticamus un drošus Nokia viedtālruņus,” teic HMD Global produktu nodaļas vadītājs un viceprezidents Ziemeļamerikā, Juho Sarvikas. “Tieši tāpēc mēs paplašinām savu pamata līmeņa viedtālruņu saimi ar jaunajiem Nokia 3.4 un Nokia 2.4, piedāvājot uzticamu programmatūru un detaļas, kuras Nokia viedtālruņu fani jau ir iepazinuši un iemīlējuši, jaunu pieredzi un uzlabotu dizainu, par kuru Jūs varēsiet būt lepni – tādās cenās, ko Jūs varēsiet atļauties.” Nokia 2.4 vidējā tirgus cena ir 119 EUR (būs pieejams no septembra beigām), savukārt Nokia 3.4 – 159 EUR (būs pieejams no oktobra sākuma).

Jaunie aksesuāri: dabas iedvesmoti un dabai draudzīgā iepakojumā

Klajā tiek laisti arī jaunie Nokia audio aksesuāri, tai skaitā Nokia Earbuds Lite, pavisam jaunais Nokia Portable bezvadu skaļrunis ar iebūvētu mikrofonu, kā arī jauni aizsargvāciņi viedtālruņiem. Jaunie aksesuāri ir iepakoti ilgtspējīgā iepakojumā no 100% pārstrādāta papīra, vedot uzņēmumu vienu soli tuvāk tam, lai samazinātu uzņēmuma un to produktu negatīvo ietekmi uz vidi.

Nokia Power Earbuds Lite, kuras tirgū būs pieejamas no oktobra sākuma, nodrošina 35 stundu atskaņošanas laiku un komfortablu dizainu ar intuitīvu skāriena vadību, ļaujot viegli atbildēt uz zvaniem vai pārslēdzot dziesmas. IPX7 sertifikācija padara tās ūdens izturīgas līdz viena metra dziļumam, līdz 30 minūtēm, kas nozīmē, ka, sportojot zālē vai, piemēram, skrienot lietainā laikā, par austiņām nav jāuztraucas. To vidējā tirgus cena būs 59,90 EUR.

HMD Connect Pro: drošs un pārredzams globāls viesabonēšanas risinājums uzņēmumiem

Veicot uzņēmuma pakalpojumu piedāvājuma dažādošanu, HMD Global šodien iepazīstina ar HMD Connect Pro, piedāvājot vienkāršāku veidu, kā drošā un pārredzamā veidā uzturētu viedtālruņus un citas ierīces savienotas visā pasaulē. Pakalpojums paredz centralizētu SIM pārvaldību, nodrošinot pilnīgu kontroli un krāpšanas novēršanu, drošu maršruta reāllaika lietojuma informāciju, tiešsaistes diagnostiku un problēmu novēršanu. Ar vairāk nekā 600 tīkliem 160 valstīs HMD Connect Pro nodrošina pilnīgu elastību, pārredzamus un konkurētspējīgus rēķinus un vienkāršu, bet tai pat laikā spēcīgu SIM kartes pārvaldības konsoli ar ātrumu, kuras atbilst jūsu lietošanas vajadzībām neatkarīgi no tā, cik valstīs bizness darbojas.

Ilgi gaidītais Nokia 8.3 5G no šodienas pieejams veikalos visā pasaulē

Tai pat dienā pasaules tirgū tika palaists arī ilgi gaidītais Nokia 8.3 5G. Īstenojot saistības attiecībā uz drošību, ātrumu un inovācijām, izpildot pasaules prasīgāko klientu – MI6 aģentu – prasības un vajadzības, Nokia 8.3 5G ir viedtālrunis, kuru izvēlas jaunākie 00 aģenti jaunajā Džeimsa Bonda filmā No Time To Die, kuras pirmizrādi piedzīvosim šī gada novembrī.

Ar spēcīgo ZEISS optikas četrkameru Nokia piedāvā visaptverošus, filmām raksturīgus kadrus ar ZEISS Cinema efektiem un OZO audio – Nokia 8.3 5G ir ideālais viedtālrunis tiem, kuri vēlas palielināt savu radošumu. Veidots, lai atbalstītu daudzkārtējo un progresējošo 5G tīkla izvietošanu, Nokia 8.3 5G apvieno vairāk nekā 40 dažādus RF komponentus vienā modulī, padarot to ne tikai par globālu ierīci, bet arī par nākotnes viedtālruni, kas ir gatavs nākamajam 5G solim. Nokia 8.3 5G no šodienas tiek palaists pārdošanā un tā pasaules vidējā cena būs 599 EUR. Turklāt visi Nokia 8.3 5G īpašnieki saņems 6 mēnešu bezmaksas izmēģinājuma Google One abonementu. Uzņem un apstrādā, pat esot ceļā ar ātrāku ielādes ātrumu un papildus 100 GB tiešsaistes glabātuves vietu Google Drive, Gmail un Google Photos – viss vienā abonements, kuru Tu vari dalīt ar vēl līdz pat pieciem cilvēkiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Lieldienas  un skolēnu brīvdienas Estravel Latvia
Atpūta svētkos un skolēnu brīvlaikā - īsie ceļojumi un atpūta tepat Tartu ar izklaides programmu. Nepalaidiet garām, jo vietas kūst! | Skatīt vairāk
no 222 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 21.03.2024 Pirts rituāli pie Dzintras Abarones TAKA
Pirts rituāli un meistarklases dažādiem pasākumiem .Meistarklašu formāti parasti pielāgoti atbilstoši pasūtītāja vēlmēm. | Skatīt vairāk
Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15313888sec.