Lielākā Baltijas autoizstāde nākamgad notiks Ķīpsalā

 

Latvijas Pilnvaroto autotirgotāju asociācija (LPAA) un Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 vienojušās par 9. starptautiskās Rīgas autoizstādes “Baltic International Motorshow Riga 2007” rīkošanu Starptautiskajā Izstāžu centrā Ķīpsalā 2007. gadā no 24. līdz 29. aprīlim.

 

Līgumu par “Baltic International Motorshow Riga 2007” rīkošanu šodien, 1. decembrī, Ķīpsalā parakstīja LPAA valdes priekšsēdētājs Olafs Ozols un BT 1 ģenerāldirektors Viesturs Tīle. Līguma parakstīšanas ceremonijā piedalījās LPAA prezidents Agris Staņēvičs, LPAA valdes priekšsēdētājs Olafs Ozols, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 ģenerāldirektors Viesturs Tīle, projekta grupas direktors Kaspars Cimermanis un projektu vadītājs Gints Šāvējs.

 

Nākamā gada aprīļa beigās Ķīpsalā pulcēsies Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citu valstu autoentuziasti jau par tradīciju kļuvušajos pavasara autosvētkos. Apmeklētāji izstādē varēs iepazīties ar interesantākajiem pazīstamāko autoražotāju jaunumiem, izvēlēties automobili un iegūt jaunāko informāciju.

 

Turpmāk autoizstādes Baltijas valstīs norisināsies ar trīs gadu intervālu – katru gadu vienā no trim valstīm. Tādējādi 2007. gada autoizstāde Rīgā būs visas Baltijas centrālais autonotikums, un tā būs plašākā ekspozīcija visu Baltijas autoizstāžu vēsturē.

 

LPAA valdes priekšsēdētājs Olafs Ozols ir pārliecināts, ka “mūsu sadarbības rezultātā taps autonozarei nozīmīga, kvalitatīva un iespaidīga izstāde, kas būs interesanta apmeklētājiem un lietderīga dalībniekiem”.

 

Savukārt Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 ģenerāldirektors Viesturs Tīle pauda cerību, ka sadarbība ar LPAA šī projekta realizēšanā būs auglīga autoindustrijai un visiem autobraucējiem Latvijā.

 

“Baltic International Motorshow Riga 2007” ir iekļauta Starptautisko Autoražotāju asociācijas (OICA Organisation Internationale des Constructeurs d'Automobiles) automobiļu izstāžu kalendārā līdzās prestižajiem Parīzes un Ženēvas autošoviem. Kā zināms, tikai OICA kalendāra izstādēs autoražotāji ir tiesīgi pirmo reizi noteiktā reģionā izstādīt konceptautomobiļus un jaunākos modeļus.

 

Izstādes rīkotājs ir LPAA – profesionāla 44 autoimportētāju un dīleru apvienība. Kopš 1998. gada LPAA ir OICA un kopš 2003. gada arī Eiropas Autoražotāju asociācijas (ACEA) biedre.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
“ŠEFA UZKODAS” pasākumu mājas Dvietē TAKA
Dvietē atrodas pasākumu māja, kuru var rezervēt un rīkot pilnīgi jebko! | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 09.05.2024 -35% kruīziem ar Tallink līdz 08.05. Estravel Latvia
Vēl tikai dažas dienas rezervējiet kruīzu Tallina - Stokholma - Tallina par lielisku cenu ar atlaidi līdz 35%. Nenokavējiet, jo vietu skaits ir | Skatīt vairāk
no 33 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51419306sec.