Rīga svinēs svētkus Vērmanes dārzā

Bērnu un ģimenes diena

21. augustā no 11.00 līdz 21.30

Priecīgu un krāsainu Rīga sola šo dienu, daudzbalsīgu skaņu virpulī savērpjot skanīgus un košus dziesmu un deju dzīparus.

Taureņu vasaras vieglumu izdejos Zelta sietiņš ar solistiem Anci Krauzi, Normundu Rutuli, Kasparu Markševicu un Zani Gudro. Baltus bērnības atmiņu sapņu mākoņus stumsim kopā ar Aishu izrādē bērniem un vecākiem Pifa piedzīvojumi.

Rīgas ātradīšanas čempionāts ļaus ikvienam iemēģināt roku košo dzīparu sporta disciplīnās. Īpaši amata prasmes paraugdemonstējumi sniegs iespēju iepazīt amatu pratējus izstādē Rīgas logi, kuros ieskatoties, pie darba atradīsim gan audējus, gan pinējus, gan puķu kārtotājus un podniekus. Amatnieku Gadatirgū varēs iegādāties visu, ko vien sirds kāro.

Sprīdīša skola aicinās uz vasaras pilnbrieda dabas norišu godināšanas, labības, zālāju izzināšanas, vainagu vīšanas un svaru un mēru darbnīcu. Bet Leļļu teātra darbnīcas viesi varēs piedalīties improvizētā teātra izrādē.

Bērnu un ģimenes svētkos visi aicināti griezt danci un iet rotaļās danču un rotaļu laukumos, skriet koka kājām kā Garkājtētiņš, piedalīties skalu un maisu lēcēju, karošu spēļu un maisu nesēju sacensībās. Gaiss viļņosies pūtēju orķestru Auseklītis un Fanfara tauru skaņās. Deju grupas Dzirnas uzvedums Windvave-Vēja šalkas, ļaus ieklausīties maģiskās dabas skaņās un sajust tās dejas ritmā Agra Daņiļeviča horeogrāfijā.

Latvijas grāmatizdevēji aicina apmeklēt Rīgas Grāmatu ielu, kur svētku viesus sagaida plašs grāmatu klāsts un ielūdz uz tikšanos ar autoriem Kultūras teltī. Nacionālā bibliotēka svētku viesiem piedāvā grāmatu lasītāju iemīļoto Grāmatu maiņas punktu – Nāc un mainies!

Svētkus izdejos tautas deju ansambļi Daiļrade, Dancis, Gatve, Līgo un Teiksma. Ģimenes dienas noslēgumā Rīgas vokālās džeza grupas Assembly Singers un dziedošo aktieru ansambļa Drama uzstāšanās.

22. augustā 12.00 līdz 19.00

1. Folkfestivāls. Rīga 2010

Pašā Rīgas Viducī.

Arī nākamajā dienā turpināsies amata prasmju paraugdemonstrējumi, Rīgas Grāmatu ielas pasākumi un Amatnieku Gadatirgus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Ventspils TIC
,


Jūrmalas TIC
,


Kaļķu vārti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.38566589sec.