Eiropas reģionālā tūrisma institūts noslēdz 2006/2007. gada semināru ciklu.

Ar semināru “Perfekta tūrisma mājas lapa 2.0 web” Eiropas reģionālā tūrisma institūts (E.R.T.I.) šā gada 16. maijā veiksmīgi noslēdza 2006./2007. gada semināru ciklu. Seminārs norisinājās Baltezerā nesen atvērtajā viesnīcā “Baltvilla”.

1.attēls. Semināra kopējais novērtējums (%).

Šajā semināra dalībniekiem tika sniegts ieskats jaunākajās tendencēs mājas lapu izstrādē, dizainā un mārketingā. Kopumā tika nolasītas 5 lekcijas par sekojošām tēmām:

  • Tūrisma mājas lapas mārketings
  • Jaunākās tehnoloģijas un tendences mājas lapas izstrādē
  • Interneta tirgus tendences Latvijā
  • Reklāmkarodziņu (baneru) veidošanas pamatprincipi, reklāmas efektivitāte un jaunākās tendences
  • Noteiktām vajadzībām atbilstoša mājas lapas dizaina praktiskās pazīmes

Semināru atklāja E.R.T.I. direktors Aivars Mackevičs, klausītājus iepazīstinot ar tūrisma mājas lapu tendencēm, uzņēmumu vadītāju / mārketinga speciālistu veicamajiem pasākumiem mājas lapu sagatavošanas un izstrādes posmos un mājas lapu mārketinga aktivitātēm. Tika sniegts īss ieskats arī E.R.T.I. veiktajā e-pastu aptaujā.

Turpinājumā Mediaparks projektu vadītājs Ernests Štāls stāstīja par jaunākajām mājas lapu izstrādē izmantojamajām tehnoloģijām un kopējām tendencēm. Lekcijā tika apskatītas web 2.0 iezīmes un tehnoloģijas, tika runāts par RSS un Blogiem, mājas lapu satura veidošanu un meklētājserveriem, kā arī interneta lietošanas iespējām caur mobilo telefonu un attiecīgi šim procesam sagatavotu mājas lapu.

Digibrand vadītājs Ingus Tamanis savā lekcijā iepazīstināja ar interneta tirgus tendencēm Latvijā. Tika aplūkoti un analizēti dati par interneta lietotāju skaitu, to demogrāfiskiem rādītājiem, izglītības un nodarbošanās nozīmi un cita informācija, kas ir nozīmīga strādājot pie savas mājas lapas izstrādes un mērķa grupas definēšanas.

Pēc pusdienu pārtraukuma Maksims Kušnarevs Digibrand tehniskais direktors ar pamatojoties uz reāliem piemēriem dalībniekiem sniedza ieskatu reklāmkarodziņu, jeb baneru izstrādē – baneru veidos, iespējās un izmaksās.

Semināra noslēgumā Biznesa Konsultantu Grupas grafiskā dizaina nodaļas vadītāja Dace Runča Štelmahere lasīja lekciju par mājas lapu dizainu. Tika runāts par uzņēmuma kopējo vizuālo identitāti un tās nozīmi. Apskatot dažādus mājas lapu dizaina piemērus tika analizētas to pozitīvās un negatīvās iezīmes, kā arī sniegti ieteikumi to uzlabošanai.

2. attēls. Semināra lekciju novērtējums (%).

Ar šo semināru tika noslēgt E.R.T.I. šīs sezonas semināru cikls. Jau rudeni atkal Jūs visus aicināsim uz 2007./2008. gada semināru ciklu, lai kopīgi apskatītu un analizētu jauninājumus un tendences tūrisma nozarē. Aicinām arī Jūs ar savām idejām par iespējamām semināru tēmām un vēlamiem lektoriem iesaistīties semināru tapšanā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.68052697sec.