Rīga, Rīgas rajons un Jūrmala - muzeju nakts pasākumi [1]

RĪGA

Rīgas Kinomuzejs Muzeju naktī

Rīgas Kinomuzejs un Nacionālais Kino centrs Muzeju naktī š.g. 17.maijā no plkst. 21:00 – 01:00 piedāvā pasākumu Skats uz ielu / Blick auf die Strasse .

Kinomuzejs sadarbībā ar video māksliniekiem Pēteri Brīniņu un Pēteri Ķimeli Muzeju nakts 2008 ietvaros pārveidos romantiskākās Vecrīgas ielas – Alksnāja un Mazo Peitavas ielu - par Kino ieliņām. Ēku logos visas ielas garumā un uz Kinomuzeja nama fasādes būs redzami fragmenti no vācu filmām, kas kopā ar videoprojekcijām apspēlēs 2008. gada Muzeju nakts tēmu – Vācijas kultūra.

Garāmgājēji varēs vērot logos projicētus spilgtus vācu ekspresionisma kino tēlus, kuri būs aktīvi saskarsmē arī ar pašu skatītāju, tādējādi pastaiga šajā noslēpumainajā Vecrīgas rajonā izvērtīsies mistiskā ceļojumā vācu kino visromantiskākajās lappusēs.

Pasākuma devīze - "Skats uz ielu" izvēlēta par godu kino, un jo sevišķi vācu ekspresionisma filmās it bieži apspēlētajam ielas un vecpilsētas tēlam.

Rīgas Kinomuzeja pagalmā būs vērojama Pētera Brīniņa un Pētera Ķimeļa videoinstalācija par apkārtējo ēku un cilvēka mijiedarbību; dzīvo mūziku – interpretāciju par vācu kino mūzikas tēmu – spēlēs Martinez Gonzalez un citi mākslinieki. Visa vakara garumā Kinomuzeja pagalmā darbosies brīvdabas kafejnīca.

Kinomuzeja izstāde Kustības Fenomens jeb kā piedzima Kino Muzeju naktī būs slēgta, tāpēc aicinām nākt uz Kinomuzeju atkal! Uzmanību - izstāde tiek slēgta jau 31.maijā. Pasteidzieties!

Papildu informācija: www.nfc.lv

Akcijas Muzeju nakts 2008 pasākumi Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā.

17.maijā no plkst. 19:00 līdz 01:00.

Pirmā stāva zālē būs skatāma mākslinieka Jāņa Straupes personālizstāde „Mezozojs”, kurā galvenie eksponāti būs ļoti lieli no kokmateriāla veidoti koki. Stilizēto lapotņu pavēnī mākslinieks ļaus izbaudīt diennakts pārmaiņu ciklu jūras krastā. Klātbūtnes iespaidu paspilgtinās uz liela ekrāna projicētā pludmales aina, jūras šalkoņa un gaismu spēle, kas saskaņotas vienotā ritmā paātrināti rādīs dienas un nakts nomaiņu.

Lai izstādes baudīšanu padarītu atraktīvāku un būtu vieglāk iztēloties, ka šoreiz esat tieši Vācijas smilšainajā pludmalē Baltijas jūras krastā, viesnīcas „Konventa sēta” virtuve piedāvās iegādāties un nobaudīt tipiskas vācu uzkodas un lielisku vīnu. Arī muzikālais fons ievedīs vāciskā pasaulē.

Trešā stāva vestibilā visiem apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties radoša kopdarba tapšanā! 20.gs. sākumā Vācijā un arī Latvijā bija tik populāras dažādās izšūšanas tehnikās izdaiļotas tekstilijas. Gandrīz katrā mājā bija atrodams kāds pašas saimnieces izšūts dvielītis vai piekarams maisiņš sīpoliem ar brīnišķīgu kaķēna, putnēna attēlu un trāpīgu vēstījumu, piemēram: Kurš putniņš agri ceļas, agri slauka deguntiņu! Atceroties šos pagājušos laikus un godājot mūsu vecmāmiņu un vecvecmāmiņu tikumu, kopīgi izšūsim krustdūrienā dekoratīvu glezniņu!

Vestibilos un pamatekspozīcijā gaidīs vēl citi pārsteigumi – būs iespēja izpētīt muzeja ēkas – bijušās zobenbrāļu ordeņa pils un Sv.Jura baznīcas vēsturi. Varēs arī uzzināt ko vairāk par saikni starp latviešu un vācu dekoratīvo mākslu, brīvi staigājot pa visām parasti apmeklētājiem atvērtajām muzeja telpām.

19:00 – 24:00

Kā jau ierasts, darbosies arī audumu apdrukas darbnīca, kas šoreiz atgādinās, ka 15. gadsimta 30. - 40. gados Johans Gūtenbergs tieši Vācijā izgudroja grāmatu iespiešanas tehniku! Katram būs iespēja uzdrukāt veclaicīgas burtu zīmes arī uz sava līdzpaņemtā vai uz vietas nopirktā auduma vai apģērba gabala!

/Dalība darbnīcā Ls 1.00/

18.maijā - Starptautiskajā muzeju dienā - visiem muzeja apmeklētājiem ieeja pamatekspozīcijā bezmaksas.

 

Muzeju naktī Rīgas Porcelāna muzejā varēs apgleznot porcelānu

Šā gada 17. maijā Muzeju naktī Rīgas Porcelāna muzejā būs iespēja apgleznot porcelānu, kā arī uzzināt par Eiropas porcelāna rašanos un ražošanu.

Rīgas domes Kultūras departamenta Rīgas Porcelāna muzejs no 19:00 līdz 1:00 saviem apmeklētājiem piedāvās prezentāciju „Eiropas porcelāna dzimšana”. Tieši Vācijā 18. gs. sākumā notika leģendām apvītā Eiropas porcelāna atklāšana, un pateicoties vācu precizitātei, uzcītībai un pedantismam, Vācijā strauji attīstījās pirmās porcelāna ražotnes. Savukārt no 19:00 līdz 21:00 darbosies muzeja porcelāna apgleznošanas darbnīca, kas noteikti rosinās apmeklētājus atbilstoši Muzeju nakts devīzei „atnākt rīt atkal”. Apgleznoto mazo porcelāna karotīti vai šķīvi pēc apgleznošanas ir jāapdedzina, tāpēc to nevarēs saņemt uzreiz, bet nākamajās dienās. Muzejs akcentēs arī porcelāna ražošanas procesu, demonstrējot Rīgas Porcelāna muzeja jaunieguvumu - Latvijas Universitātes dāvināto kinofilmu par porcelāna ražošanu Rīgas porcelāna rūpnīcā.

Kultūras departamenta direktore Diāna Čivle par Muzeju nakti stāsta: „Šis ir nozīmīgs pasākums Rīgas kultūras dzīvē. Lai arī muzeji ir atvērti gandrīz katru dienu, tieši šajā naktī apmeklētāju skaits ir ārkārtīgi liels. Varam priecāties par to un cerēt, ka muzeju naktī redzētais ierosinās rīdziniekus būt biežākiem apmeklētājiem muzejos arī ikdienā.”

Rīgas Porcelāna muzejs (Kalēju iela 9/11 - Konventa sētā) ir dibināts 2001. gadā. Ar mūsdienīgiem līdzekļiem muzejs vēsta par Rīgā radīto porcelānu – ražošanas tradīcijām un porcelāna dizaina attīstību no 19. gs. vidus līdz 20. gs. 90. gadiem, porcelāna mākslas procesu mūsdienās. Muzejs parāda porcelāna ražošanas nozares mantojuma vēsturisko un māksliniecisko nozīmi.

Rīgas domes Kultūras departaments ir viens no Muzeju nakts finansiālajiem atbalstītājiem. Muzeju nakti organizē Kultūras ministrijas pārraudzībā esošā Muzeju valsts pārvalde.

Informāciju sagatavoja: Rīgas domes Kultūras departamenta preses sekretāre Annija Senakola

 

Muzeju naktī A. Čaka memoriālajā muzejā līdz pat rītam varēs skatīties vācu kino

Šā gada 17. maijā Muzeju naktī Aleksandra Čaka memoriālajā muzejā bērni aicināti klausīties vācu pasakas, piedalīties spēlēs, skatīties multiplikācijas filmas, bet vācu kino cienītāji - 1930. gadu filmas līdz rītam.

Rīgas domes Kultūras departamenta A. Čaka memoriālajā muzejā no pusnakts līdz pat pirmajam rīta tramvajam, mielojoties ar cepumiem un pienu, varēs noskatīties A. Čaka iemīļotās 1930. gadu vācu filmas, kas būs dublētas latviešu valodā. Muzeju nakts visā Latvijā notiks no plkst. 19:00 līdz 01:00, tāpēc Rīgas domes Kultūras departamenta direktore Diāna Čivle priecājas, ka A. Čaka muzejs būs viens no pāris citiem muzejiem, kas apmeklētājiem dos iespēju muzejā pakavēties ilgāk. Diāna Čivle cer, ka muzeju naktī redzētais ierosinās rīdziniekus biežāk apmeklēt muzejus arī ikdienā.

A. Čaka memoriālajā muzejā visas nakts pasākumu programmā ar nosaukumu „Mammu, es būšu dzejnieks!” paredzēti īpaši pasākumi bērniem un vecākiem. No 19:00 līdz 20:00 leļļu teātra aktieris Kaspars Pūce stāstīs vācu pasakas no A. Čaka bērnības un vadīs viktorīnu uzmanīgajiem klausītājiem. No 20.00 līdz 24.00 notiks izstādes - spēles “Bērnudārzs. Latviešu rakstnieku bērnība fotogrāfijās” atklāšana. Izstādē varēs atpazīt A. Čaku un citus rakstniekus bērnībā. Notiks arī orientēšanās spēle un multiplikācijas filmu „Mana paradīze” un “Umurkumurs” demonstrēšana.

A. Čaka memoriālais dzīvoklis (Lāčplēša ielā 48/50 – 14) kā muzejs dibināts 1997. gadā. Tā ir izcilā pilsētas dzejnieka A. Čaka pēdējā dzīves vieta, kur viņš dzīvoja no 1937. gada līdz pat savai nāvei 1950. gadā. Muzejs ir autentiska vide, kuru sadzīviski un garīgi veidojis un apdzīvojis dzejnieks, un tā glabā pat ļoti personiskas lietas kā brilles, kaklasaites, naudas maciņu vai piezīmju grāmatiņu.

Rīgas domes Kultūras departaments ir viens no Muzeju nakts finansiālajiem atbalstītājiem. Muzeju nakti organizē Kultūras ministrijas pārraudzībā esošā Muzeju valsts pārvalde.

Informāciju sagatavoja: Rīgas domes Kultūras departamenta preses sekretāre Annija Senakola

 

Noslēpumainākais muzejs šī gada muzeju naktī – Dabas muzejs

„Muzeju nakts 2008” ietvaros šo sestdien - 17. maija naktī no plkst. 19.00 līdz 01.00 Dabas muzejā tiks saglabāta intriga par atsevišķām muzeja vērtībām, ko atklāt būs iespējams, apmeklējot muzeju atkārtoti, sākot ar Starptautisko muzeju dienu – 18. maiju, kā arī būs iespēja uzzināt muzeja vēsturisko saikni ar Vāciju un noskaidrot Vācijas un citu Eiropas Savienības valstu dabas simbolus. Dabas muzejs šodien apmeklētāja acīm var parādīt dabas daudzveidību un tās nianses, bet jau rīt pārsteigt, atklājot ko pavisam negaidītu un, lai to ieraudzītu, muzejs ir jāapmeklē vēl reizi. Apmeklējot 17. maijā muzeja nakti Dabas muzejā, būs iespēja iepazīt tā vakardienu, šodienu un rītdienu.

Šajā naktī apmeklētāji varēs noskaidrot Dabas muzeja saknes, ekspozīcijās sekojot un pamanot eksponātus, kas tiks īpaši marķēti. Šis marķējums vēstīs par eksponāta unikalitāti, jo marķēti tiks eksponāti, kas ir saglabājušies no muzeja pirmsākumiem- baltvācu kolekcijām, kas meklējamas 1845. gadā, kad Rīgas baltvācu inteliģences pārstāvji nodibināja Dabas pētnieku biedrību (RDPB), kurā ietilpa muzejs un bibliotēka. Biedrības izveide bija pirmais solis Dabas muzeja tapšanā.

Tāpat šajā naktī vairākās ekspozīcijās būs apslēpts eksponāts, ko katram interesentam būs iespēja minēt, piedaloties konkursā „Mini, ja zini”. Pareizo atbilžu autori piedalīsies izlozē, tās uzvarētāji saņems pārsteiguma balvu no Latvijas Dabas muzeja, kā arī tiks izlozēta atsevišķa balva no žurnāla „GEO”. Šajā naktī izstādē „Dabas simboli” muzeja nakts apmeklētāji varēs iepazīt gan Vācijas, gan arī citu Eiropas Savienības valstu dabas simbolus.

Sākot ar nākošo dienu - 18. maiju, kas reizē ir arī Starptautiskā muzeju diena, līdz pat mēneša beigām muzeja mājas lapā www.dabasmuzejs.gov.lv un muzejā būs iespēja ieraudzīt apslēpto eksponātu, uzzinot, kas ir bijis apslēpts skatienam muzeja naktī.

Starptautiskajā muzeju dienā - 18. maijā visas dienas garumā muzeja pastāvīgās ekspozīcijas apmeklētājiem būs aplūkojamas bez maksas.

 

„Muzeju nakts 2008” Latvijas Nacionālajā bibliotēkā

2008. gada 17. maijā Muzeju nakts ietvaros no plkst. 21.00 līdz 01.00 Latvijas Nacionālā bibliotēka (LNB) aicina apmeklēt atraktīvu pasākumu kopumu „Späße und Speisen bei Christoph Haberland” pazīstamā vācu arhitekta Kristofa Hāberlanda (1750–1803) celtajā namā Anglikāņu ielā 5, pašreizējās LNB Bibliogrāfijas institūta telpās. Visas iecerētās aktivitātes šogad saistītas ar 1795. gadā celtā Anglikāņu ielas 5.nama vēsturi, turklāt pavisam ekskluzīvi — tās plānotas trīs laika dimensijās.

Pagātnes noskaņās būs iespēja patērzēt ar arhitektu Hāberlandu un viņa kundzi, kā arī noskatīties virtuālu prezentāciju par ēkām, kuras viņš savulaik cēlis. Tā kā 1924. gadā Anglikāņu ielā 5 dibināta brīvmūrnieku loža „Jāņuguns”, Muzeju naktī būs iespēja iepazīties arī ar brīvmūrnieku simboliku un pa atslēgas caurumu, iespējams, pavērot brīvmūrnieku izdarības. Anglikāņu ielas 5.nama viesi varēs arī uzzināt daudz interesanta par vācbaltu izdevumiem, kas atrodami LNB Letonikas krājumā.

Tagadnē viesus atgriezīs atrakcija „Ja es būtu Obligātais eksemplārs”, kas dos iespēju iepazīt sazaroto grāmatas ceļu no brīža, kad tā nonāk bibliotēkā, līdz tam, kad grāmata nokļūst pie lasītāja. Būs arī iespēja paspēlēt spēli „Iedabū grāmatu tīmeklī!”. Tās dalībnieki varēs piedalīties grāmatas apstrādes procesā un uzzināt, kā grāmatas ik dienu tiek „iedabūtas tīmeklī” Latvijas Nacionālajā bibliotēkā.

Savukārt uz nākotni pārcels virtuāls ceļojums pa Gaismas pili.

Teritorija, kurā izveidojies kvartāls un kurā atrodas Anglikāņu iela, bijusi apdzīvota un apbūvēta jau 13. gs. pirmajā pusē. 1211. gada 25. jūlija dokuments liecina, ka šī teritorija nonākusi bīskapa Alberta varā. Kvartāla privātmājas, galvenokārt bagāto Rīgas tirgotāju īpašums, celtas pēc populārā arhitekta Kristofa Hāberlanda projektiem. Viena no krāšņākajām ir Fēgezaka nams Anglikāņu ielā 5, kas ir arī viena no pēdējām arhitekta Kristofa Hāberlanda celtajām ēkām Rīgā. Kopš 1940. gada šeit atrodas Bibliogrāfijas institūts un vairākas citas LNB nodaļas.

Visi interesenti laipni gaidīti.

Informāciju sagatavoja: Signe Valtiņa

 

17.maija vakarā Muzeju nakts ietvaros Paula Stradiņa medicīnas vēstures muzejā viesosies Eiropas Komisijas informatīvās pretsmēķēšanas kampaņas HELP: Par dzīvi bez tabakas izbraukuma komanda, kas muzeja apmeklētājiem piedāvās izmērīt tvana gāzes (CO jeb oglekļa monoksīda) piesārņojuma daudzumu izelpā. CO mērījumi tiks veikti laikā no pulksten 19 līdz 22:30.

Tvana gāzes testu mērķis ir palielināt sabiedrības izpratni par smēķēšanas negatīvo ietekmi uz cilvēka veselību un rosināt gan smēķētājus, gan nesmēķētājus uzzināt vairāk par šī ieraduma kaitējumu veselībai, pasīvās smēķēšanas draudiem un smēķēšanas atmešanas pozitīvo ietekmi uz cilvēka veselību.

CO testi ir anonīmi, iegūto mērījumu dati tiks apkopoti un izmantoti starptautiski pazīstama tabakas eksperta un plaušu saslimšanu speciālista profesora Bertrāna Docenberga (Bertrand Dautzenberg) vadībā topošajā Eiropas mēroga pētījumā.

Jau pagājušajā gadā Paula Stradiņa medicīnas vēstures muzejā Muzeju nakts pasākuma laikā jebkuram muzeja apmeklētājam bija iespēja noteikt savu CO piesārņojuma līmeni. Tā kā HELP komanda piedzīvoja ļoti lielu atsaucību, CO mērījumi tiks veikti arī šogad.

Informāciju sagatavoja Anna Balandina, "Help: Par dzīvi bez tabakas"

 

RĪGAS RAJONS

SAULKRASTI

Muzeju naktī - “Veļas diena Neibādē”

Muzeju nakts tradīcija Latvijā ir jau četrus gadus. Arī šogad Muzeju naktī piedalīsies 94 muzeji visā Latvijā. Vācijas kultūras mēnesis ne tikai ietekmējis Muzeja nakts saturu, bet devis ievirzi arī sarīkojuma devīzei - „Komm morgen wieder!” („Nāc rīt atkal!”). Ar šādu vēstījumu muzeju darbinieki apliecina vēlmi ieinteresēt apmeklētājus arī pēc Muzeja nakts. Otra devīzes nozīme saistīta ar Muzeju nakts izklaidējošo funkciju – „Komm morgen wieder!” ir nosaukums Latvijā iecienītām pildītajām pankūkām. Recepte ir vācbaltiešu radīta. Mūsdienās daudzi šo nosaukumu varbūt jau piemirsuši, bet varbūt nekad nav dzirdējuši. Muzeji, šī teiciena iedvesmoti, pārskata savus krājumus, iespējas, meklē atbalstītājus un jau gatavo īpašus sarīkojumus, stāstus, koncertus, izstādes, ar ko pārsteigt uzticīgos apmeklētājus šajā „naktī”.

Tradicionālais „Muzeju nakts” pasākums jau trešo reizi notiks Saulkrastos 17. maijā pie mūsu muzeja Skolas ielā 19. Sarīkojums sāksies 21.00.

Mūsu sarīkojuma nosaukums „Veļas diena Neibādē”. Tā kā šogad pilsētas svētkos svinēsim Neibādes 185. gadadienu, tad mazgāsim, velēsim, pletēsim, dziedāsim, dancosim, burbuļosim, lai varētu godam sagaidīt baronu un sākt atpūtas sezonu. Muzeja sarīkojumā šajā naktī ikviens apmeklētājs varēs būt gan šo darbu darītājs, palīgs, gan vienkārši vērotājs.

Ar dziesmām un dejām priecēs Saulkrastu mākslinieciskie kolektīvi, notiks konkursi, sacensības un citas aktivitātes. Jau tagad apmeklētāji var domāt par vāciski pilsoniskiem akcentiem tērpā un valodā. Pēdējais attiecas uz latvju mēlē dziļi sakņotajiem ģermānismiem, ko valodnieki saprotamu iemeslu dēļ apkaro. Šajā naktī būs iespēja ģermānismos izrunāties pēc sirds patikas, tikai, protams, lietojot tos piemēroti. Vakara noslēgumā – zaļumballīte pūtēju orķestra mūzikas pavadījumā.

Laipni lūdzam piedalīties „Muzeja nakts” sarīkojumā!

 

SIGULDA 

Starptautiskajā akcijā “Muzeju nakts – 2008”, kura šogad iekļaujas Vācijas kultūras mēneša Latvijā norisēs ar devīzi „Komm morgen wieder!” („Nāc rīt atkal!”), 17.maijā piedalīsies arī Turtaidas muzejrezervāts un Mores kauju muzejs.

Turaidas muzejrezervāts ar pasākumu ciklu “Siguldieši Vācijas ceļos” akcijas laikā apmeklētājiem sniegs iespēju iepazīt vācu kultūras daudzveidīgo ietekmi latviešu tradicionālajā kultūrā. „Muzeju nakts” ietvaros 17. maijā no plkst. 19.00 – 23.00 notiks interaktīvā programma „Ciemos pie Turaidas fogta” Turaidas viduslaiku pilī. Programma palīdzēs apmeklētājiem labāk izprast viduslaiku dzīvi Turaidas pilī, tā sniegs iespēju iejusties bruņinieku lomā, kā arī satikties ar Turaidas fogtu un praktiskajās nodarbībās apgūt iemaņas viduslaiku rakstībā un dokumentu apzīmogošanā.

  • No plkst. 19.00 – 19.45 starptautisko senioru deju kopa „Sniegarozes” un Siguldas pagasta starptautisko senioru deju kopa „Preilenes”, kuru vadītāja ir Antra Zūkere, „Muzeju nakts” apmeklētājus iepazīstinās ar Eiropā populārajām senioru dejām, kuru soļu rakstos saskatāmi vācu tautas deju elementi.
  • Plkst. 19.00 –23.00 pie Pārvaldnieka mājas notiks brīvdabas izstāde „Ieskats 800gades notikumos Siguldas novadā”.
  • Plkst. 19.00 – 00.00 Turaidas baznīcā būs apskatāma pavasara ziedu izstāde.
  • Plkst. 19.45 – 20.45 kapelas „Hāgenskalna muzikanti” spēlēs 19. gadsimta beigu un 20. gadsimta sākuma sadzīves mūziku, īpaši akcentējot vācu mūzikas ietekmi latviešu tautas mūzikas attīstībā. Priekšnesumu papildinās arī grupas vadītāja Ilmāra Pumpura stāstījums par populārākajiem tautas mūzikas instrumentiem, kuru izcelsme meklējama Eiropā. Jebkurš interesents būs aicināts rādīt savu māku tautas mūzikas instrumentu – akordeona, ermoņiku, mandolīnas spēles mākā.
  • Plkst. 21.00 – 21.30 notiks Siguldas mākslas skolas direktores mākslinieces Zinaidas Ceskes izstādes atklāšana Pārvaldnieka mājā
  • Plkst. 21.30 – 23.30 Pārvaldnieka mājā notiks sarunas ar Siguldas māksliniekiem „Vācija latvieša acīs”. No 1989.gada Siguldas sadraudzības pilsēta Vācijā ir pilsēta Štūre. Reizi divos gados starp abām pilsētām notiek plašākas sadarbības aktivitātes, kuru laikā Siguldas māksliniekiem ir iespēja ne tikai iepazīties ar Vācijas dabu un kultūru, bet arī radīt gleznas, atrodoties ārpus savas dzimtās pilsētas. Visiem interesentiem „Muzeju nakts” akcijas laikā būs iespēja caur Zinaidas Ceskes un citu Siguldas novada mākslinieku acīm paraudzīties uz Vācijas dabu un uzzināt viņu izjūtas un personīgos pārdzīvojumus, viesojoties Vācijā.

Savukārt Mores kauju muzejs „Muzeju naktī” 17.maijā uzņems viesus visu dienu un nakti. Plkst. 14.00 no Siguldas dzelzceļa stacijas laukuma visus interesentus aizvedīs autobuss līdz Morei, kur plkst. 15.00 notiks ziedu nolikšana pie Krusta zīmes Mores kauju piemiņas parkā un Padomju armijas karavīru kapos.
Plkst. 17.00 notiks pulcēšanās Mores kauju muzejā uz svētkiem, kuros paredzēts muzeja jauno telpu un ekspozīcijas apskate, atmiņu ugunskurs kopā ar Baložu pilsētas pensionāriem, sadziedāšanās un sadancošanās ar Mores kultūras nama pašdarbniekiem un „Burvju” tējas malkošana. „Muzeju nakts” ir gara, tādēļ organizatori aicina līdzi ņemt sviestmaizes.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Ķemers 05/12/2008 21:28 Rīgā tikai vienā muzejā?!


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 07.05.2024 Muzeju nakts rosība Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, no plkst. 19 līdz 01 ikviens liepājnieks un vēju pilsētas viesis ir aicināts ļauties Eiropas Muzeju nakts Liepājā rosībai. | Skatīt vairāk
🇬🇷 𝐑𝐎𝐃𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀 Latvia Tours
Ceļo uz pasakaino Rodas salu Grieķijā! Izbaudi vēsturiskas ainavas un krāšņu kultūru. Rezervē ceļojumu jau tagad! | Skatīt vairāk
no 485 EUR
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70425105sec.