Jūrmalas pilsētas dome izdevusi bukletu bērniem

Jūrmalas pilsētas dome ir izdevusi jaunu tūrisma bukletu „Jūrmala – kūrorts bērniem!” latviešu valodā.

Pēdējo gadu laikā ļoti liels skaits ģimeņu ar bērniem apmeklē Jūrmalas pilsētu un izvēlas to kā atpūtas vietu. Tas liecina, ka ir nepieciešamība pēc plašākas informācijas par iespējām atpūsties ģimenēm ar bērniem. Jūrmalas pilsēta ir vieta, kas ir draudzīga bērniem, vieta, kur viņi tiek gaidīti, un pilsēta, kur bērni var atpūsties ikvienā gadalaikā. Turklāt Jūrmala starptautiski ir atzīta par veselīgu pilsētu.

Visa gada garumā tiek piedāvāta lieliska iespēja bērniem atpūsties „Līvu akvaparkā” un šopavasar atveramajā meža parkā Dzintaros. Lai bērni labāk iepazītu dabu un tās unikālās vērtības, pieejama arī Ķemeru nacionālā parka dabas skola, kur var daudz uzzināt par augiem, dzīvniekiem, putniem. Interesants piedzīvojums ir Ragakāpas dabas parka apmeklējums, kur var apskatīt gandrīz 300 gadu vecas priežu audzes. Turpat līdzās ir Jūrmalas Brīvdabas muzejs ar unikāliem, zvejnieku dzīvi raksturojošiem eksponātiem.

Vasaras sezonā pludmalē var aktīvi atpūsties daudzos bērnu rotaļlaukumos, kopā ar ģimeni piedalīties smilšu skulptūru celšanas festivālā, izmantot kādu no atrakcijām atrakciju parkā „Dienvidu parks”, ūdens atrakcijās „Nemo”, iespēja izmēģināt ko jaunu „Saliena golf” laukumos, kur tiek piedāvāta īpaša apmācību programma bērniem. Iespēja ko jaunu iemācīties un pašiem iesaistīties nodarbībās ir pasaku mājas „Undīne” apmeklējums. Paši var darboties amatnieku meistardarbnīcās gan Majoru un Bulduru kultūras namos, gan Jūrmalas pilsētas muzeja telpās.

Pēdējo gadu laikā ļoti populāri ir velotūrisma maršruti. Ģimenēm ir lieliska iespēja atpūsties visiem kopā, dodoties braucienos pa pilsētu, izmantojot veloceliņus un pludmali. Ja nav savu velosipēdu, Jūrmalā vairākās vietās tiek piedāvāta iespēja iznomāt velosipēdus vai velomobīļus.

Jaunajā bukletā plaši aprakstīti daudzveidīgie piedāvājumi un atpūtas iespējas. Izdevums pieejams latviešu valodā Jūrmalas un Rīgas tūrisma informācijas centros, kā arī Jūrmalas tūrisma uzņēmumos. Šī gada laikā līdzīgs buklets tiks sagatavots arī angļu un krievu valodā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 05.05.2024 Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67093182sec.