Latvijas Dabas muzejā būs apskatāma izstāde "Mūsu mīļdzīvnieki"

Latvijas Dabas muzejā no 18. līdz 22. martam būs apskatāma izstāde „Mūsu mīļdzīvnieki”, kas tapusi sadarbībā ar Latvijas sīkdzīvnieku audzētāju biedrību „Trusis un citi”. Izstādē būs redzami vairāk nekā 30 dažādu šķirņu truši, kā arī žurkas, kāmīši un citi mīļdzīvnieki. Izstādes atklāšana 18. martā plkst. 12.00 Dabas muzeja 2. stāva izstāžu zālē.

Izstādē būs vienreizējā iespēja apskatīt Latvijā šobrīd viseksotiskākās šķirnes jūrascūciņu – „Skinijs”, kas ir līdzīgs mazam pundurbehemotiņam. Tautā tās sauc par bezmatu jeb plikajām jūrascūciņām. Mīļdzīvnieku saimnieki un arī tie, kas par tādiem vēlas kļūt, varēs saņemt konsultācijas par mīluļu barošanu un kopšanu. Izstādes laikā varēs iegādāties literatūru par trušu audzēšanu, kā arī paviesoties pie truša ēdamgalda un izzināt truša ēdienkarti.

Latvijas sīkdzīvnieku audzētāju biedrība „Trusis un citi” darbojas jau vairāk nekā 14 gadus un kopš 2000. gada ir uzņemta Eiropas trušu, mājputnu, baložu un jūrascūciņu audzētāju asociācijā.

Sestdien un svētdien Dabas muzejā gaidām ģimenes ar bērniem, jo izstādē ciemosies kluba „Seskumīlis” atraktīvākie pārstāvji mājas seski – Citius, Altius, Fortius. Fretkas jeb mājas seski ir paspējuši iekarot lielu popularitāti sabiedrībā. Lai arī šie mīlīgie dzīvnieki pieder pie plēsējiem, tiem piemīt īpašs šarms, no kura grūti atturēties ikvienam dzīvnieku mīļotājam.

Katru dienu plkst. 12.00; 14.00 un 16.00 apmeklētajiem būs iespēja vērot trušu skriešanās sacīkstes – kurš ātrāks, kā arī trušu Paulīnes un Pekša skriešanos barjeru pārvarēšanā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 09.05.2024 -35% kruīziem ar Tallink līdz 08.05. Estravel Latvia
Vēl tikai dažas dienas rezervējiet kruīzu Tallina - Stokholma - Tallina par lielisku cenu ar atlaidi līdz 35%. Nenokavējiet, jo vietu skaits ir | Skatīt vairāk
no 33 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


SIXT Latvija
,


Novatours
,


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.50235415sec.