Rīgā notiks pasākums "Jūgendstila dārgumu mednieki"

Šī gada 17.septembrī Rīgā no plkst.17.00 notiks vēl nebijis pasākums "Jūgendstila dārgumu mednieki", kuru rīko nekustamo īpašumu uzņēmums Immostate un Nordea banka. Tā būs iespēja atklāt un iepazīt Rīgas vēsturiskos un jauno laiku nekustamo īpašumu dārgumus.

Pasākuma atklāšana paredzēta plkst.17.00 cafe Caramel Rouge Antonijas ielā 13, ar īsu gida stāstījumu par jūgendstilu un tā lielākajiem dārgumiem. Visiem pasākuma dalībniekiem būs iespēja saņemt kartes ar ievērojamākajiem Jūgendstila un mūsdienu arhitektūras objektiem un doties patstāvīgā dārgumu meklēšanā un iepazīšanā Klusajā centrā un Vecrīgā.

Tās nav ātruma sacensības, bet iespēja apmeklēt līdz šim vēl neredzētus objektus, iepazīties ar jauno cenu piedāvājumu, izvērtēt un salīdzināt. Katrā no objektiem dalībniekus sagaidīs uzņēmuma Immostate pārstāvis. Pasākuma laikā būs iespēja aplūkot tādus projektus kā ParkSide, San’Antonia, Alberta 1, Vīlandes 17, Petit Paris, Centra Nams, Alberta 4, Fitinghofa Nams, Teātra Arkāde un Rīdzenes Rezidence.

Pasākuma noslēgums paredzēts ap plkst. 19.30 cafe Caramle Rouge ar īpašām balvām no salona D.E.B.C., Jūgendstila muzeja un Nordea bankas, kā arī ar dalīšanos iespaidos un interesantākā objekta izvēlēšanu. Piedalīties izlozē varēs visi, kuri būs atraduši vismaz trīs kartē atzīmētos nekustamo īpašumu objektus.

SIA "Immostate", kas ir viens no vadošajiem nekustamo īpašumu pakalpojumu uzņēmumiem Latvijā. Uzņēmums nodrošina daudznozaru pakalpojumus nekustamo īpašumu projektu attīstības, pārvaldes, konsultāciju, juridisko pakalpojumu, un vērtēšanas jomā (Latvijas īpašumu Vērtētāju Asociācija, Kompetences sertifikāts nekustamā īpašuma vērtēšanai Nr. 26), kā arī pārdošanas, nomas un īres pakalpojumus.

Nordea ir vadošā finanšu pakalpojumu grupa Ziemeļeiropas un Baltijas valstu reģionā. Pasaulē atzītu finanšu pakalpojumu klāsts, ko Nordea sniedz visā pasaulē, paver visplašākās iespējas klientiem īstenot viņu svarīgos dzīves plānus banku, aktīvu pārvaldes un apdrošināšanas jomās. Par Nordea klientiem jau ir kļuvuši gandrīz 10 miljoni klienti, kas tiek apkalpoti vairāk kā 1400 klientu apkalpošanas centros visā reģionā. Nordea tāpat ir pasaulē vadošais internetbankas pakalpojumu sniedzējs, kura pakalpojumus izmanto 5.1 miljoni klientu. Nordea akcijas ir kotētas Stokholmas, Helsinku un Kopenhāgenas biržās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 09.05.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


1st-studio.com
,


Dome Hotel
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57275605sec.