Rīgas Jūgendstila muzejs piedāvā akciju pensionāriem

Rīgas Jūgendstila muzejs izsludina akciju pensionāriem „Labai kompānijai – labas atlaides!”. No 3.11.2009 līdz 22.11.2009 muzejā speciāla programma par īpašām cenām paredzēta pensionāriem, kuri tiks gaidīti gan divatā, gan lielākās kompānijās. Ar šo akciju Rīgas Jūgendstila muzejs cer sagādāt jauku noskaņojumu valsts svētku mēnesī mūsu sabiedrības viscienījamākajai daļai – vecākiem un vecvecākiem.

Pensionāri akcijā var piedalīties gan divatā, gan lielākās kompānijās, pērkot ieejas biļetes par īpaši izdevīgām cenām. Diviem pensionāriem apmeklējot muzeju, būs jāpērk tikai viena ieejas biļete, kas maksās 1, - ls. Īpaša cena paredzēta arī lielākām pensionāru grupām: 13 – 16 cilvēku lielām grupām ieejas biļete maksās 6, - ls, 17 – 20 cilvēku lielām grupām – 8, - ls, 21 – 30 cilvēku lielām grupām – 10 Ls.

Ieejas biļetes cenā iekļauts vesels pasākumu komplekss. Vispirms notiek muzeja apskate gida pavadībā. Papildus pastāvīgajai ekspozīcijai sagatavota arī neliela izstāde, kurā iepazīstinām ar daļu no 2009. gadā muzejam dāvinātajiem priekšmetiem.

Pēc tam piedāvājam noskatīties īsfilmu „Jūgendstils un sabiedrība”, kas iepazīstina ar Eiropas jūgendstila pilsētām. Filma sagatavota 2008. gadā ar Eiropas jūgendstila pilsētu asociācijas Reseau Art Nouveau Network gādību un pateicoties Eiropas Savienības programmas Kultūra 2000 atbalstam.

Noslēgumā iespējams pielaikot jūgendstila laikam raksturīgas kungu un dāmu cepures, kā arī kopīgi nofotografēties – tādēļ neaizmirstiet paņemt līdzi fotoaparātus!

Lai arī Rīgas Jūgendstila muzejs apmeklētājiem apskatāms tikai pusgadu, to jau apmeklējuši vairāk kā 11 tūkstoši interesentu. Vasarā lielākoties muzejā viesojās ārvalstu tūristi, savukārt septembrī un oktobrī īpašs piedāvājums bija skolēniem mācību programmas ietvaros.

Rīgas Jūgendstila muzejs atrodas Alberta ielā 12 (ieeja no Strēlnieku ielas).

Muzejs atvērts no 10.00 līdz 18.00 katru dienu, izņemot pirmdienas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
🇬🇷 KRĒTA tikai no 243 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskas košas dabas ainavas, saules pielietas pludmales, daudzveidīga virtuve un nesteidzīgs dzīvesstils. Izbaudiet vasaras brīvdienu pilnību | Skatīt vairāk
no 243 EUR
Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.05.2024 - 11.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Ventspils TIC
,


Jūrmalas TIC
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.51497102sec.