Ķīpsalā varēs degustēt lieliskas svētku tortes

Atmiņā pārlapojot brīnišķīgos stāstus par Karlsonu, kas dzīvo uz jumta, allaž prātā nāk Karlsona leģendārais teiciens “labāk būtu astoņas tortes un viena svecīte”. 11.04.2010 Ķīpsalā varēs novērtēt un nogaršot pat vēl vairāk tortu, jo Latvijas labākās konditorejas un svētku gardumu meistari liks galdā krāšņas un garšīgas svētku tortes.

Izstādes “Fiesta Expo 2010” laikā 11. aprīlī no plkst. 12.00 visi izstādes apmeklētāji varēs vizuāli novērtēt un no plkst. 14.00, iepriecinot savas garšas kārpiņas, arī nogaršot visdažādākās svētku tortes, par kuru daudzveidību rūpēsies Latvijas labākās konditorejas un svētku gardumu meistari.

Torte ir nozīmīgs svinību un svētku simbols, bet priekšstati par to, kas ir īstena svētku torte, ir tikpat dažādi kā mēs paši. Tāpēc šajā degustācijā galvenie gardumu vērtētāji būs apmeklētāji, kuri balsos un noteiks lieliskāko torti divās kategorijās: “Gardākā svētku torte” un “Visskaistākā svētku torte”.

“Vai īsta svētku torte ir “Napoleons”, šokolādes torte vai kāds bezē brīnums, vai īstu torti rotā pufīgs putukrējums vai grezni šokolādes dekori, marcipāna figūriņas vai cukura glazūra – mums katram ir sava atbilde. Mēs rīkojam šo krāšņo un gardo degustāciju izstādes pēdējā dienā kā gardu noslēgumu svētkiem veltītajai izstādei “Fiesta Expo 2010”,” stāsta izstādes projekta vadītāja Ilona Ansone.

Dalību degustācijai vēl var pieteikt līdz 25. martam, savukārt saldummīļi ir aicināti līdz 11. aprīlim pietaupīt spēkus lielajai tortu degustācijai Ķīpsalā, jo degustācijas noteikumi paredz, ka katra dalībnieka tortei ir jābūt vismaz 15 kg smagai! Degustāciju rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Kā zināms, no 9. līdz 11. aprīlim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā pirmoreiz notiks izstāde “Fiesta Expo 2010”, kas iepazīstinās ar idejām, iespējām un risinājumiem visdažādākajām svinībām – pasākumiem, kāzām, izlaidumiem, svētkiem un ballītēm – un ļaus ikvienam sajust īstu svētku atmosfēru. Līdzās plašajai izstādes ekspozīcijai “Fiesta Expo 2010” būs arī daudzveidīgu pasākumu programma uz trim skatuvēm. Modes skates, tērpu un aksesuāru demonstrējumi, burvju triki un maģijas pārpilni šovi, rokmūzikas un popmūzikas grupu uzstāšanās uz party bus jumta un skatuvēm, ugunīgas dejas, Latvijas atraktīvākie dīdžeji un pat šokolādes strūklakas pārsteigumi – tas ir tikai neliels ieskats pasākumu programmā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


Riga Islande Hotel boulinga centrs
,


1. Stāvs
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46181107sec.