Saniknots pāris uzbrūk lidsabiedrības darbiniekiem un policistam

Divi ķīniešu ceļotāji apsūdzēti par personu fizisku aizskaršanu pēc tam, kad viņi dusmu uzplūdā reisa kavēšanās dēļ uzbruka lidsabiedrības pārstāvjiem un policistiem.

Kā ziņo South China Morning Post, kad 35 gadus vecais Hu Juņs un viņa sieva Vana Jedžuņa Honkongas lidostā gaidīja iekāpšanas sākumu Cathay Pacific reisā, viņiem pamatīgu brīdi nācās uzturēties lidostā, jo reiss bija aizkavējies gaisa satiksmes kontroles problēmu dēļ Šanhajā.

Kad lidmašīna kavējās jau ceturto stundu, abi ceļotāji kļuva īpaši nikni. Kā ziņots, Hu devās pie lidsabiedrības pārstāvjiem un pret zemi trieca datora tastatūru, bet pēcāk – diviem darbiniekiem, kuri centās viņu nomierināt, uzlēja dzērienu.

Kad lidostā ieradās policija, lai arestētu Hu, viņa sieva nolēma izrādīt pretestību likumsargu darbībām un vienam no viņiem iesita pa muguru.

Lieta jau tikusi izskatīta Honkongas tiesā, kur Hu atzīts par vainīgu dažādu postījumu nodarīšanā, kā arī personu fiziskā aizskaršanā. Viņam piemērots naudassods aptuveni 300 ASV dolāru vērtībā, taču viņa sievai, kas tikusi notiesāta par uzbrukumu policijas virsniekam, būs jāmaksā naudassods gandrīz 400 ASV dolāru vērtībā.

Šķiet, ka avioreisa kavēšanās vai citas negaidītas problēmas lidostā var krietni saniknot ceļotājus. 2013. gada jūnijā kāds vīrietis ASV tika nofilmēts brīdī, kad viņš uzbruka United Airlines pilotam, bet maijā grupa sadusmotu pasažieru Ķīnā uzsāka ķīviņu ar lidostas darbiniekiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.5680809sec.