Latvijas tūrismā ir akreditēta jauna sertifikācijas institūcija

Dažādu pozitīvu faktoru ietekmē ceļotājiem visā pasaulē ir radusies lielāka ceļojumu pieredze, tādēļ viņi kļuvuši prasīgāki pret tūrisma pakalpojumu, informācijas un drošības kvalitāti.

Ņemot vērā pasaules tūrisma attīstības tendences 2006.gada 8.martā tika dibināts uzņēmumus “TŪRISMA KVALITĀTES INSTITŪTS”, kuram nupat ar V/A Latvijas Nacionālās akreditācijas biroja lēmumu uz četriem gadiem tika piešķirta akreditācija veikt tūrisma uzņēmumu atbilstības novērtēšanu.

Šobrīd TŪRISMA KVALITĀTES INSTITŪTS ir vienīgais Latvijā uzņēmums, kurš ir akreditēts veikt sertifikāciju atbilstoši Latvijas valsts standartiem lauku tūrismam izmantojamām mājam un tūrisma informācijas sniedzējiem.

Akreditācija tika piešķirta arī viesnīcu, kempingu, jaunatnes tūrisma mītņu un viesu māju atbilstības novērtēšanai.

TŪRISMA KVALITĀTES INSTITŪTA eksperti ir labi sagatavoti un pazīstami cilvēki savā nozarē. Tas garantē apsekošanas objektivitāti un vērtētāju neatkarību.

Karstā vasaras sezona ir beigusies, un ir pienācis laiks padomāt par uzņēmuma virzīšanu tirgū nākamajā sezonā. Rudens ir izdevīgs periods, kad var izvēlēties gan sertifikācijas laiku, gan kārtīgi sagatavoties vērtēšanas procesam

TŪRISMA KVALITĀTES INSTITŪTA darbinieki palīdz uzņēmējiem pareizi izvēlēties savam uzņēmuma atbilstošu kategoriju, piedāvājot īpašu pašnovērtēšanas sistēmu, kas ļauj saprast – kādai kategorijai atbilst uzņēmums.

Apgalvojums, ka kvalitātes novērtēšana ir nevajadzīga greznība jau vairs neatbilst patiesībai! Lielāka uzticība ir tam uzņēmumam, kas ir parūpējies par savu pakalpojumu kvalitātes novērtēšanu. Objektīvs un neatkarīgs pakalpojumu kvalitātes vērtējums ir labākais uzņēmuma panākumu, reklāmas un godīgas konkurences ierocis.

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Dodies garšu ceļojumā Latgalē Latgale.travel
Rēzeknes un Ludzas Mājas kafejnīcu dienas jau šajā nedēļas nogalē! | Skatīt vairāk
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR
Ģimeņu diena Sajūtu parkā  Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Sestdien, 29. jūnijā, plkst. 12.00-15.00, aicinām uz piedzīvojumiem un aizraujošām nodarbēm bagātu dienu “Sajūtu parkā” Ģimeņu dienas ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.07.2024 - 06.07.2024 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47935414sec.