Reģistrē aviobiļetes internetā

Latvijas aviosabiedrība airBaltic uzlabojusi interneta reģistrāciju tiešajiem lidojumiem (web check-in), paplašinot tās darbības laiku - turpmāk pasažieri to varēs izmantot jau no pulksten 12.00 dienā pirms lidojuma. Sākotnēji interneta reģistrācija lidojumiem bija pieejama tikai no 20.00 dienā pirms lidojuma.

 

airBaltic prezidents un izpildirektors Bertolts Fliks komentē: "Mēs ļoti priecājamies, ka šobrīd lidojumam mūsu pasažieri var reģistrēties internetā laikā, kad viņi atrodas savos birojos un darbavietās. Mēs jau šobrīd redzam, ka interneta reģistrāciju skaits dienā kopš sistēmas ieviešanas ir vairāk nekā divkāršojies, taču pēdējie jauninājumi būtiski uzlabos šī pakalpojuma izmantošanas ērtumu. Turklāt, pastāvot pašreizējam aviopasažieru skaita pieaugumam, interneta reģistrācija lidojumam būs arī piemērotākais risinājums pasažieriem, kas nevēlas pirms ceļojuma stāvēt nogurdinošās rindās.”

 

Interneta reģistrācija pašlaik ir pieejama visiem airBaltic izpildītajiem tiešajiem reisiem, kuri izlido no Rīgas, Viļņas, Cīrihes, Vīnes un Bergenas. Pašlaik Rīgā lidojumam internetā reģistrējas vairāk nekā 120 pasažieru dienā, kas ir aptuveni 5% no visiem izlidojošiem pasažieriem. Jau tuvākajā laikā pakāpeniski tiks ieviesta iespēja reģistrēties airBaltic reisiem no citām lidostām un būs iespējams reģistrēties arī savienotajiem reisiem.

 

Pasažieri var reģistrēties lidojumam no pulksten 12.00 uz visiem nākamās dienas reisiem. Reģistrācija internetā tiek pārtraukta 2 stundas pirms lidojuma. Lai internetā reģistrētos lidojumam, var izmantot visa veida biļetes – gan kasēs, gan ceļojuma aģentūrās, gan http://www.airbaltic.lv/ iegādātās. Šis pakalpojums sniedz būtiskas ērtības un laika ietaupījumu pasažieriem, ļaujot internetā reģistrēties lidojumam, izraudzīties vēlamo sēdvietu un izdrukāt iekāpšanas karti.

 

Pasažieri, kas ir internetā reģistrējušies lidojumam, lidostā savas somas var atstāt pie īpašas bagāžas nodošanas letes. Rīgas lidostā tā atrodas starp biznesa un ekonomiskās klases reģistrācijas letēm. Ceļojot tikai ar rokas bagāžu, pasažieri var uzreiz doties uz drošības pārbaudēm un tālāk uz lidmašīnu. Bagāžas nodošana tiek pārtraukta 30 minūtes pirms reisa izlidošanas, savukārt pasažieriem pie izlidošanas izejas ir jāierodas ne vēlāk kā 20 minūtes pirms lidojuma.

 

Reģistrēties lidojumam iespējams airBaltic mājaslapā http://www.airbaltic.lv/, kur pieejama arī detalizēta informācija par jauno pakalpojumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 06.07.2024 Festivāls "JAUDĪGI AR SAVĒJIEM" Tukuma TIC
6.jūlijā festivālā "Jaudīgi ar savējiem" dzīvā mūzika Šlokenbekas muižas pagalmā skanēs visas dienas garumā! Dakota, Tumsa, Opus pro un citi. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68480301sec.