Izstāde Balttour 2008 ir klāt!

No 8. līdz 10. februārim Ķīpsalā apmeklētājus gaidīs tūrisma gadatirgus “Balttour 2008”, kas šogad atzīmē 15. gadskārtu. To rīko Latvijas Tūrisma aģentu asociācija (ALTA) sadarbībā ar starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT1. Par godu jubilejai izstādes rīkotāji sagatavojuši jaunumu – izstāde pirmo reizi notiks divās hallēs. Vienā hallē sevi prezentēs Latvijas pilsētas un novadi, savukārt otrā hallē atradīsies tūroperatoru, aģentūru, viesnīcu, kā arī ārvalstu nacionālie stendi.

Pirmajā izstādes dienā, kas, kā ierasts, būšot veltīta profesionāļiem, notikšot Latvijas institūta organizēta diskusija “Valsts konkurētspējīga identitāte: tūrisms”. Profesionāļi varēšot iepazīties arī ar Čehijas tūrisma organizācijas rīkoto pasākumu aktualitātēm un citiem jaunumiem- prezentāciju “Čehijas Republika- iespaidu simfonija”, Rīgas rajona prezentācija, tūrisma festivāla Tourfilm-Riga 2008 atklāšana u.c.

Preses konferencē, kas šonedēļ notika viesnīcā Hotel de Rome, izstādes Balttour projekta vadītājs Armands Ēders, uzsvēra šogad izstādē būs pārstāvētas 32 pasaules valstis. Latvijas tūrismam veltītajā hallē būšot pārstāvēti visi novadi, kā arī Saldus, Liepāja, Jūrmala, Sigulda un Ogres, Limbažu, Alūksnes, Gulbenes rajons. Talsu stendā būšot informācija par pasākumiem pilsētas 777. gada dienas sakarā, Gulbenes stendā- par jaunu tūrisma produktu-ceļojumu maratonu, kas ilgs no 4. maija līdz 1. novembrim. Pirmo reizi izstādē tikšot prezentēta Gulbenes Baltā pils, bet viesnīca Kungu ligzda piedāvāšot ne tikai alus degustāciju, bet arī peldi alus vannā. Alūksnes stendā savulaik brīvbiļetes uz bijušās PSRS kodolraķešu bāzes apmeklējumu saņemšot tie, kuri atnesīs kādu padomju laika priekšmetu, bet Vidzemes tūrisma stends prezentēšot jaunāko tūrisma produktu - 8 km garo Melngaiļa taku.

Īpašu pārsteigumu saviem apmeklētājiem esam sarūpējuši arī mēs – Latvijā lielākais tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv. Lai to ieraudzītu, gaidīsim Jūs ciemos mūsu stendā! Varam vien pačukstēt, ka būs iespēja laimēt ceļojumu no tūroperatora Tez Tour 2 personām uz Grieķiju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51466393sec.