Vasara nāk ar pirmo tango festivālu Latvijā

No 2008.gada 31.jūlija līdz 3.augustam Jūrmalā notiks 1.Starptautiskais Argentīnas tango festivāls Latvijā „Tango Sun Festival”, ko organizē Argentīnas tango deju studija „Tangostudio”. Festivāla ietvaros Jūrmalā notiks aizraujoši Argentīnas tango dejas un mūzikas vakari ar lieliskiem ārzemju mūziķiem un tango dīdžejiem.

Festivālā Argentīnas tango vakaru laikā paraugdemonstrējumus sniegs un meistarklases vadīs vieni no šobrīd pasaulē labākajiem Argentīnas tango dejotājiem un pasniedzējiem no Argentīnas Adrians Verediče un Alehandra Oberta (Adrian Veredice/Alejandra Hobert). Viņu dejotais tango raksturojas ar eleganci, augstu virtuozitāti un vienlaikus katra cilvēka sirdi uzrunājošu vienkāršību. Adrians Verediče un Alehandra Oberta ir piedalījušies daudzos tango festivālos, tai skaitā, Buenosairesā, Parīzē, Berlīnē, Romā, Amsterdamā, Londonā, Maskavā, Seulā, Istanbulā, Riodežaneiro u.c. Viņi ir daudzu tango asociāciju un pasniedzēju grupu biedri, tai skaitā, „Cosmotango C.I.T.A.” („International Congress of Argentine Tango”), “The Bs As Argentine Tango Experience", „First Tango Teachers of the Fred Astaire Dance Studios”(ASV) u.c.

Festivālā tango apmācības vadīs arī Latvijā jau atzinību ieguvušie lieliskie pasniedzēji no Vācijas – ilggadēji Vupertāles tango festivāla pasniedzēji un „Vieja Milonga” meistari Ilona un Salvadors Riosi, Laura Priori un Andreass fon Maksens (Laura Priori/Andreas von Maxen) no Berlīnes, kā arī vieni no Latvijas vadošajiem Argentīnas tango pasniedzējiem Aigars Stirna un Ginta Opmane.

Trijos festivāla vakaros uzstāsies vairāki starptautiski atzīti mūziķi. Jaunais, talantīgais bandoneonists, ģitārists un dziedātājs Džonatans Blatijs (Jonatan Blaty) no Argentīnas klausītājiem un dejotājiem spēlēs un dziedās skaņdarbus no tango klasikas „zelta fonda” un Astora Piacolas repertuāra. Lieliskais trio „Muzet Royal” no Vācijas – akordeoniste Zirida Heits (Sirid Heuts), vijolniece Kordula Heta (Cordula Heth) un kontrabasiste Angela Trūga (Angela Trueg) – festivālā spēlēs gan tradicionālus, klasiskus tango, gan skaistu dažādu zemju un tautu (franču, vācu, itāļu, čigānu u.c.), mūziku. Vakarus vadīs tango dīdžeji no Vācijas - DJ Carsten un DJ Andreas.

Festivāla organizētāji - Argentīnas tango deju studija „Tangostudio” un tās vadītāji Argentīnas tango dejotāji un pasniedzēji Aigars Stirna un Ginta Opmane – ir pārliecināti, ka festivāls būs svētki gan visiem tā dalībniekiem, gan Jūrmalas pilsētai un tās viesiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 07.07.2024 Vēsturisko parku un dārzu diena Alūksnē Alūksnes TIC
6.un 7. jūlijā Latvijas piļu un muižu Vēsturisko parku un dārzu dienas 2024 apmeklētājus aicina sajust vēsturiskas dvesmas un līdztekus baudīt. | Skatīt vairāk
no 4.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 03.07.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 Tālrunis rezervācijai:+371 23280303. | Skatīt vairāk
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53230596sec.