Jūrmalas pilsēta sagatavojusi jaunus tūrisma informatīvos izdevumus

Uzsākot 2008.gada vasaras sezonu, Jūrmalas pilsētas dome ir izveidojusi jaunus informatīvos izdevumus, kas vietējos un ārvalstu viesus iepazīstina ar atpūtas iespējām kūrortpilsētā.

Šajā gadā Jūrmalas pilsēta ir sarūpējusi ne mazumu jaunumu, ar ko pārsteigt savus viesus. Lai par to plašāk tiktu informēti Latvijas iedzīvotāji un viņiem palīdzētu izvēlēties atpūtas braucienu maršrutus, izdots jauns tūrisma izdevums „Jūrmalas kūrorta ziņas”, kas tiek izplatīts pa pastu Latvijas reģionu lielākajās pilsētās. Tā ir lieliska iespēja saņemt plašāko informāciju par jaunumiem un aktualitātēm Jūrmalā, par iespējām atpūsties kopā ar bērniem un ģimenēm. Pieejams arī pasākumu plāns šī gada vasaras karstajai sezonai.

Šajā izdevumā ir publicēta informācija par interesantākajiem faktiem, kas saistīti ar Jūrmalas pilsētu, tās kūrortvēsturi, ar kuru jūrmalnieki lepojas un labprāt ar to iepazīstina viesus. Tiek aprakstīti pilsētas kultūrvēsturiskās arhitektūras maršruti, lai interesenti vairāk uzzinātu par pilsētas lepnumu – koka jūgendstila mantojumu un citām skaistām ēkām. Tāpat ikviens interesents šajā izdevumā var iepazīties ar kūrortārstniecības un spa pakalpojumu piedāvājumu.

Kūrorta ziņas ir iespējams saņemt arī Latvijas tūrisma informācijas centros. Šis ir pirmais vasaras sezonas izdevums, taču jau uzsākts darbs pie rudens un ziemas sezonas izdevuma, kas klajā nāks septembrī.

Lai turpinātu informēt par notiekošo Jūrmalā un pēc iespējas lielāka daļa Latvijas iedzīvotāju iepazītu Baltijas populārāko kūrortpilsētu, „Neatkarīgās Rīta Avīzes” 16.maija izdevuma pielikumā būs iespēja lasīt par Jūrmalu un šovasar pilsētas viesiem piedāvātājām aktualitātēm.

Ir izdotas jaunas Jūrmalas pilsētas plēšamās kartes latviešu un krievu valodā, angļu un vācu valodā. Kartes ir ļoti parocīgas, lai dotos pastaigās vai brauktu ar velosipēdu pa centru un citām pilsētas daļām, jo tajās ir atzīmēti tūrisma maršruti, atpūtas iespējas un tūrisma mītnes. Kartēs sniegta informācija par populārākajiem apskates objektiem, kuģīša maršrutu Rīga – Jūrmala – Rīga un kuģīša regulārajiem reisiem pa Lielupi. Kartes palīdzēs viesiem vieglāk orientēties pilsētā.

Kartes ir iespējams saņemt Jūrmalas pilsētas domes Tūrisma informācijas centrā, Lienes ielā 5, Majoros un Tūrisma informācijas punktā Priedainē, pie iebraukšanas pilsētā, kā arī Jūrmalas tūrisma mītnēs un domes apmeklētāju apkalpošanas centros, Latvijas tūrisma informācijas centros un Latvijas tūrisma informācijas birojos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Jaunmoku pils aicina uz Dārza svētkiem Jaunmoku pils
21. jūlijā Jaunmoku pilī tradicionāli, pašā vasaras plaukumā, norisināsies viens no gada gaidītākajiem notikumiem – Dārza svētki. Šogad, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.95624185sec.