Izveidots jauns raidījuma cikls par Ziemeļvalstīm - "Nordic Style – Ziemeļu puse"

"Nordic Style – Ziemeļu puse" ir nosaukums jaunajam raidījuma ciklam par Ziemeļvalstīm Latvijas Televīzijas 1.kanālā svētdienās. Tas stāsta par cilvēkiem, notikumiem, mītiem, mistērijām, reāliem atgadījumiem un dzīvesstilu kopumā.

“Nordic Style – Ziemeļu puse” tagad būs arī parole neformālajiem tikšanās, diskusiju un socializēšanās vakariem īsti ziemeļnieciskā gaisotnē katra mēneša pēdējā ceturtdienā Ziemeļu Ministru padomes birojā Rīgā.

Aicināti ir visi un ikviens – studenti, diplomāti, mājsaimnieces, politiķi, uzņēmēji, ierēdņi, aktieri, žurnālisti un visi tie, kam ir interese par Ziemeļiem. Lai piedalītos nepieciešama tikai liela zinātkāre un vēlme socializēties! Nāc pats un ņem līdzi draugus!

Laiku pa laikam aicināsim uzstāties arī interesantas personības dalīties savos stāstos par Ziemeļvalstīm vai diskutēt par kādu īpašu tēmu. Un visi kopā radīsim jauku atmosfēru!

Pirmā kopā sanākšana notiks ceturtdien, 29.janvārī plkst. 17.30 Ziemeļu Ministru padomes birojā Rīgā, Marijas ielā 13/3 (Berga Bazārā).

Pirmā vakara īpašie viesi būs TV raidījuma “Nordic Style – Ziemeļu puse” veidotāji: Marta un Gustavs, Uģis Olte un Aija Bērziņa, kas pastāstīs par to, kā radās šīs programmas ideja un kā top pats raidījums.

Gaidīsim!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Reklāmas rakstu publicēšana Travelnews.lv TurismaBizness.lv
Reklāmas rakstu publicēšana tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv (LV / ENG) | Skatīt vairāk
130 EUR
Grand Voyage - Garie kruīzi rudenī Estravel Latvia
Eiropas ostas - Salas - Brazīlijas pilsētas - Maiami... Garo kruīzu piemēri šim rudenim. // no 14 naktīm | Skatīt vairāk
no 847 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 29.06.2024 “Pīterdīna"Jaunmoku pilī Jaunmoku pils
Pēterdienā, 29. jūnijā, Jaunmoku pils aicina latgaliešus un latgaliskā cienītājus satikties Kurzemē “Pīterdīna jeb latgaliskuos nūtikšonys | Skatīt vairāk
no 10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.11957598sec.