"Molā" notiks bezmaksas ēdienu gatavošanas kursi un degustācijas

Šā gada 7.martā plkst. 14:00, par godu Sieviešu dienai, tirdzniecības centrā "Mols" ikvienam bez maksas būs iespēja iesaistīties dažādu gardumu tapšanas procesā un degustēšanā. Īpaši padomāts būs par sievietēm, jo šajā dienā visi pavāri strādās tieši viņu priekam un baudai.

"Šajā dienā tirdzniecības centra "Mols" nomnieki gatavos tieši sievietēm un lutinās viņas. Joprojām aktuāli ir dažādi maksas pavārkursi un tieši tāpēc šajā svētku dienā, kas domāta sievietēm, dāvāsim iespēju dažādu interesantu ēdienu pagatavošanu apgūt bez maksas. Arī vīrieši noteikti var iesaistīties un pārsteigt savu mīļoto ar tieši viņai izgatavotu gardumu," stāsta Zita Siliņa, tirdzniecības centra "Mols" direktore.

Apmeklējot savus mīļākos restorānus un kafejnīcas, gandrīz katram ir savs iecienītākais ēdiens un, iespējams, katrs savu reizi ir aizdomājies, kāds ir tā pagatavošanas noslēpums. Sieviešu dienas svinībās katrs varēs vērot un iesaistīties vairāku restorānu un kafejnīcu ēdiena tapšanas noslēpumos.

Piemēram, austrumu restorāns "Gan Bei" piedāvās apgūt mīļākā suši pagatavošanu bez maksas kopā ar restorāna pavāriem. Pie tam, labākie audzēkņi saņems restorāna dāvanu kartes. Austrumu restorāns "Thali" piedāvās tradicionālā Indiešu plova un kefīra degustācijas, kā arī dāvinās restorāna slepenās receptes. Savukārt "Čili Pica" cienās ar gardām picas šķēlēm.

Tiem, kas vairāk mīl saldumus, konditoreja "Sala" pie kafijas tases piedāvās nobaudīt gardus cepumus. Veikals "Rito" demonstrēs pankūku cepšanu uz īpašas "Ballarini" pannas. "Mandarin" piedāvās nogaršot jaunumu - saldējuma kokteili "Burkānu kārums". "Double Coffee" bārmenis no piena putām pagatavos jebkuru apmeklētāja izvēlētu mākslas darbu.

Tāpat dažādas gardas un arī saimniecībā noderīgas preces šajā dienā tirdzniecības centra ‘’Mols’’ apmeklētāji varēs iegūt par izdevīgākām cenām.

Ērtai nokļūšanai tirdzniecības centrā "Mols" ikviens var izmantot bezmaksas autobusu no Strēlnieku laukuma plkst. 11:00, 12:00 un 13:00, no Brīvības pieminekļa plkst. 11:15, 12:15 un 13:15, un no viesnīcas Avalon (13. janvāra iela) plkst. 11:25; 12:25 un 13:25.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 07.07.2024 Vēsturisko parku un dārzu diena Alūksnē Alūksnes TIC
6.un 7. jūlijā Latvijas piļu un muižu Vēsturisko parku un dārzu dienas 2024 apmeklētājus aicina sajust vēsturiskas dvesmas un līdztekus baudīt. | Skatīt vairāk
no 4.00 EUR
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Latvijas čempionāts vieglatlētikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisināsies Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kura programmā iekļauta septiņcīņa un desmitcīņa. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.75275493sec.