Notiks II Vislatvijas zirgu dienas

Par tradīciju jau kļuvušās II Vislatvijas Zirgu dienas 8. un 9.augustā pulcēs šā sporta veida cienītājus Jātnieku sporta centrā Inčukalnā. Pārdomāti izstrādātā sacensību programma priecēs kā dalībniekus, tā arī skatītājus. Jauno Jātnieku skola kārtējo reizi ir parūpējusies par īstiem svētkiem zirgu cienītājiem, kā arī radījusi patīkamu gaisotni ģimeņu atpūtai.

Divas rūpīgi saplānotas sacensību dienas piedāvās aizraujošas sacīkstes dažādās zirgu sporta disciplīnās. Tās ievadīs vadības maršruts bērniem ar ponijiem soļu un rikšu gaitā. Paredzēts ir arī lēkšanas maršruts ponijiem ar šķēršļu augstumu līdz 70 centimetriem. Apbalvoti tiks visi mazie drosminieki! Neizpaliks arī augstlēkšana, komandu maršruts maskās un stafete ar izslēgšanu. Sacensību programmā ir iekļauta arī iejāde – kjūrs pāros mūzikas pavadībā, kā arī sarežģītāki elementi tiks izpildīti pa vienam. Pirmo reizi tiks noskaidrots labākais konkūrists dāmu un kungu grupā, veicot īpašus amazoņu un puišu maršrutus. Blakus sacensību laukumā notiks draivings jeb pajūgu braukšana zirgiem un ponijiem vienjūgos. Sacensību starplaikos būs dažādi ar zirgiem saistīti priekšnesumi un paraugdemonstrējumi.

Viens no svētku galvenajiem notikumiem būs - Mrs. Universe kauss, kurā piedalīsies tikai vīriešu kārtas pārstāvji! Rīgā, Mrs. Universe 2009 finālā, piedalīsies dalībnieces no daudzām pasaules valstīm, un Latviju šajā konkursā pārstāvēs ikšķiliete Evija Indriksone - Nikonorova. Ir plānots, ka pasaules skaistākās precētās dāmas kā goda viešņas piedalīsies II Vislatvijas Zirgu dienās Inčukalnā, kur sacensību ietvaros jātnieki cīnīsies par Mrs. Universe 2009 kausu.

Zirgu dienu rīkotāji ir aizsākuši jauku tradīciju – katru gadu pārsteigt savus skatītājus, sacensībās demonstrējot ko jaunu, Latvijā vēl nebijušu. Arī šogad svētku dalībniekiem ir sagatavots pārsteigums – dragreiss ar zirgiem! Speciāli ierīkotā 200 metru garā skrejceļā dalībnieki startēs pa divi, pusfinālā un finālā noskaidrojot labāko. Jātniekiem distance ir jāveic bez piešiem un steka, kas šajā distancē ir aizliegti. Pēc šāda principa notiks arī dragreiss rikšotāju šķirņu zirgiem divričos.

II Vislatvijas Zirgu dienu nolikums un sīkāka informācija par pasākumu ir atrodama pasākuma organizatora Jauno jātnieku skolas mājaslapā www.latvianhorses.lv. Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Servisa kasēs par ļoti demokrātiskām cenām. Bērniem, skolēniem un pensionāriem ieeja bez maksas.

Tiksimies II Vislatvijas Zirgu dienu svētkos!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41200805sec.