Brīvdabas muzejā slēpot aicina Jēkabs Nākums un kultūras ministrs Ints Dālderis

21.02.2010 uz kopīgu slēpošanu Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā aicina bijušais biatlonists un ziemas olimpisko spēļu dalībnieks Jēkabs Nākums. Programmā paredzēta Nākuma vadīta instruktāža un iesildīšanās, kā arī kopīga slēpošana muzeja maršrutos. Jēkabs uzskata, ka distanču slēpošana ir veselīgākā aktīvā atpūta ziemas periodā. „Tas ir demokrātisks un viegli pieejams veids kā uzturēt sevi lieliskā formā un būt labā noskaņojumā. Viena līdz divas stundas uz slēpēm un pozitīvo emociju deva garantēta ilgākam laikam”, saka bijušais biatlonists.

Slēpju maršruti un noma, ko nodrošina Aktīvā tūrisma centrs Eži, Brīvdabas muzejā pieejami jau mēnesi un guvuši lielu atsaucību. Brīvdabas muzeja direktore Ilze Millersone priecājas par apmeklētāju skaita pieaugumu: „Brīvdabas muzejs ir ne tikai mūsu brīnišķīgās ēkas un unikālie krājuma priekšmeti, bet arī skaistā daba un miers pašā pilsētas pievārtē, tāpēc labprāt un no sirds novēlam saviem apmeklētājiem aktīvu brīvdienu pavadīšanu mierīgā gaisotnē īpašās muzeja auras ieskautiem!”

Kā vienmēr laipni gaidīti visi, īpaši ģimenes ar bērniem, lai kopīgi baudītu ziemas priekus. Jēkaba Nākuma vadībā slēpošanā plāno piedalīties arī kultūras ministrs Ints Dālderis, kurš kā zināms ir veselīga dzīvesveida piekritējs un savulaik noskrējis arī Ņujorkas maratonu.

" Pārsvarā Latvijā ziemas mūs nelutina ar sniega pārbagātību, tāpēc parasti arī ziemā turpinu nodarboties ar skriešanu. Šogad daba ir sniegusi visus nepieciešamos priekšnoteikumus, lai pilnībā varētu izbaudīt ziemas priekus, tāpēc labprāt došos slēpot Brīvdabas muzejā un aicinu ikvienu pievienoties! Šis taču ir olimpisko spēļu laiks, ko ļaudis visā pasaulē pavada sportiskā zīmē ne tikai pie TV ekrāniem, bet arī aktīvi iesaistoties sportiskās aktivitātēs," aicina kultūras ministrs.

Dalībnieku ierašanās sākot no plkst 13:30 un pasākuma sākums plkst. 14:00.

Pēc slēpošanas visus ar siltu tēju cienās Brīvdabas muzejs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR
Grand Voyage - Garie kruīzi rudenī Estravel Latvia
Eiropas ostas - Salas - Brazīlijas pilsētas - Maiami... Garo kruīzu piemēri šim rudenim. // no 14 naktīm | Skatīt vairāk
no 847 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 09.07.2024 Atpūta augstākajā viesnīcā Kosta Blanka! Atlantic Travel
🌴Gran Hotel Bali / Spānija 🍎Ēdināšana - Brokastis ✈️ Izlidošana 12.07 - 7 naktis | Skatīt vairāk
no 843 EUR
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


AL SVETS
,


CelojumuBode.lv
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.16666317sec.