Atklās jauno Leļļu mākslas muzeju

01.06.2010 plkst. 17:00 ar Latvijas Dizaineru un Mākslinieku rīkotu leļļu izstādi „Rotaļu lietas” tiks atsākta Leļļu Mākslas muzeja darbība jaunajās telpās – Maskavas ielā 14. Muzeja apmeklētājiem muzejs būs pieejams sākot ar 2. jūniju.

Muzejā joprojām varēs apskatīt Latvijas iedzīvotāju bērnības liecības – senās lelles un rotaļlietas, sadzīves priekšmetus, grāmatas un žurnālus, apģērbus un kurpes, senas mēbeles un trauku kolekciju no 1820. gada līdz mūsdienām. Arvien kuplāka ir kļuvusi Teddy lāču kolekcija, iepriecinot visa vecuma Teddy lāču fanus! Muzejā veidojas arī starptautiska mūsdienu profesionālo mākslinieku autordarbu ekspozīcija, ko var aplūkot apmeklējot muzeju.

Leļļu Mākslas muzejs arī turpmāk rīkos izstādes, meistarklases, lekcijas, kurās turpināsim iepazīstināt ar dažādiem leļļu mākslas stiliem, profesionālās leļļu mākslas meistariem no Latvijas un pasaules. Palīdzēsim muzejā sarīkot jautru dzimšanas dienu ballīti, aicināsim uz koncertiem un izrādēm.

Profesionālā leļļu māksla arvien vairāk iekaro Latvijas iedzīvotāju sirdis un mums ir patiess prieks, ka mēs visi kopā spējām nosargāt un saglabāt tik neparastu un unikālu muzeju, kurš arvien vairāk piesaista ne tikai Latvijas iedzīvotāju uzmanību, bet ir kļuvis populārs tūrisma apskates objekts arī tūristiem un pilsētas viesiem no daudzām valstīm.

Paldies par atbalstu un vēlēšanos palīdzēt rast risinājumu muzeja saglabāšanā Latvijas Kultūras Ministrijai, Rīgas Domei, Rīgas Latgales priekšpilsētas izpilddirekcijai, Latvijas Dizaineru Savienībai, Latvijas Mākslinieku Savienībai, Pilnsabiedrībai Spīķeri un daudziem muzeja draugiem un brīvprātīgiem palīgiem, kuri ar prieku palīdzēja muzeja atjaunošanas darbos!

Muzeja jaunie darba laiki :

Otrdien, trešdien – 11:00-18:00

Ceturtdien -11:00 -19:00

Piektdien- 11:00 -18:00

Sestdien - 11:00-17:00

Svētdien, pirmdien - brīvdiena

Ieejas maksa: pieaugušajiem -2.50 Ls, pirmskolas vecuma bērniem, skolēniem, studentiem, invalīdiem, kā arī LDS un LMS biedriem, uzrādot apliecības - 1Ls. Skolēnu grupu apmeklējums jāpiesaka pa e-pastu: [email protected]. Piedāvātās programmas un cenas mūsu mājas lapā: http://www.dollart.lv/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Aviobiļetes kūrotu galamērķos Estravel Latvia
Tivata, Korfu, Burgasa... labas cenas lidojumiem uz Eiropas kūrortiem. // Vietu skaits ierobežots, cenas mainās | Skatīt vairāk
no 99 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.06.2024 - 28.06.2024  Līgo Liepājas Jūrmalas parkā Liepājas reģiona TIB
Liepājas valstspilsētas pašvaldība aicina liepājniekus un pilsētas viesus svinēt Līgo vakaru un sagaidīt Jāņu rītu Jūrmalas parkā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Cēsu TIC
,


Biznesa augstskola Turība
,


Dome Hotel
,


Kaļķu vārti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.68215299sec.