Rīgā durvis vērs jauns naktsklubs - THE CLUB

THE CLUB - Peter Sildegren (DJ Peter aka Partypapa) beidzot atklāj savu naktsklubu Vecrīgā!

2010.gada 2.jūlijā Rīgā durvis vērs jauns naktsklubs- THE CLUB ! Tas atradīsies pašā Rīgas sirdī- Vecrīgā- Kungu ielā 8.

Trīs nedēļu laikā tika veikts apjomīgs remonts kluba telpās Kungu ielā 8, kurās 10 gadus nebija veikti absolūti nekādi remontdarbi. Milzīgs darbs ir ieguldīts, lai jaunais naktsklubs sniegtu rīdziniekiem un Rīgas viesiem neaizmirstamu atpūtu un izklaidi.

Kāpēc klubam tāds nosaukums- THE CLUB? Kā saka pats kluba īpašnieks Peter Sildegren: „Visi vienmēr viens otram prasam uz kurieni doties izklaidēties? Uz klubu, protams (eng. To THE CLUB), tāpēc radies arī šāds jaunā naktskluba nosaukums- THE CLUB- tieši un konkrēti!” THE CLUB ir pirmais personīgais Peter Sildegren projekts, kura realizēšanā palīdzējuši viņa uzticamie partneri no Austrālijas un Anglijas.

Jaunā kluba telpās beidzot ir „ienesta” 21.gadsimta dvesma, viss ir modernizēts un pārveidots- klubā ir 7 dažādi telpu līmeņi, un 4 izklaides zonas. Kluba telpas sadalītas 4 ložās VIP zonā un 5 ložās jaunajā- balkona zonā, ka arī 5 ložas R’n’B bārā. Šīs telpas (bijušais klubs Nautilus un Steam) ir vienas no piemērotākajām telpām nakts ballītēm Rīgā. Kluba kapacitāte- līdz 800 viesiem, kuri kluba telpās var uzturēties vienlaicīgi ir ideāla atpūtas vieta.

Klubā paredzēti nakts pasākumi ar slavenu DJ uzstāšanos- šeit būs gan šovi, gan tematiskas ballītes un, protams, ļoti liela deva pozitīvu emociju, kuru varēs saņemt visi kluba viesi- tā sola pats kluba īpašnieks.

Vēl svarīgi par klubu zināt sekojošo: ieeja dāmām šeit vienmēr būs bez maksas !!!, kungiem- 5 Ls. Klubā ir iespēja iekļūt arī ar īpašiem ielūgumiem, kurus varēsiet meklēt pašās stilīgākajās pilsētas tikšanās vietās, kā arī internetā. Bet ikvienam būs jāiziet stingrs face control (ja neatbildīsi face control prasībām, ieeja klubā liegta). Ieeja THE CLUB no 20 gadu vecuma.

Katru THE CLUB darbības vakaru viesi varēs izbaudīt dzērienus 4 bāros, izdejoties 2 deju zālēs, kur galvenā deju zāle tiks piepildīta ar club & house mūziku, ko piektdienu un sestdienu vakaros spēlēs DJ Peter un DJ Fan, kā arī viesdīdžeji. Otra deju zāle domāta R’n’B mūzikas cienītājiem, kur viesus izklaidēs DJ Prom. Pēc dejām, klubā varēs arī iestiprināties, izvēloties ēdienus no īpašās kluba ēdienkartes- suši, salāti utt. Klubā iespējams organizēt arī banketus, prezentācijas uc. viesības.

THE CLUB go-go dejotājas un frīki izklaidēs publiku līdz pašai rīta gaismai.

THE CLUB atvērts katru piektdienu un sestdienu no 22:00- 6:00, īpašas akcijas katru nakti no 22:00-24:00- specpiedāvājumi – 2 dzērieni par 1 cenu visos kluba bāros.

Katru vakaru no 20:00-4:00 klausieties translāciju no kluba radio MIX FM 102,7 viļņos Rīgā.

THE CLUB gaidīs savus apmeklētājus jau no šīs piektdienas vakara 2010.gada 2.jūlija ! Esiet gatavi 100% izklaidei un pozitīvām emocijām!!!

Būsim pateicīgi, ja varēsiet par jauno naktsklubu informēt savus lasītājus.

Vairāk informācijas: http://www.theclub.lv/, [email protected]

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.07.2024 - 09.07.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Esi klātienē un vēro pasaules meistarīgākos rallija braucējus leģendārajos Kurzemes ātrumposmos cīņā par sekundēm un uzvaru! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 09.07.2024 Grila uzkodu meistarklase Liepājas reģiona TIB
Konceptpavārs Renārs Purmalis Hoijeres pagalmā aicina uz grila uzkodu meistarklasi 11. jūlijā. | Skatīt vairāk
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Džerbas sala - Vai Tu zini, kur tā ir? Estravel Latvia
Vai zini, cik skaista ir tā? // 7 naktis, viss iekļauts, lidojums no Minhenes // Pagarini vasaru! | Skatīt vairāk
no 582 EUR
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Grand Palace Hotel
,


Nikos Travel
,


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55520606sec.