Jūrmalā Jaunā viļņa laikā plānoti satiksmes ierobežojumi

Starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" laikā (laikā no 27.07.-01.08.2010) no plkst. 16.00 līdz 23.00 Jūrmalā, Dzintaru koncertzāles apkaimē, būs ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme.

Valsts policija sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas pašvaldības policiju laikā no 27.jūlija līdz 1.augustam katru dienu no plkst.16.00 līdz 23.00 ierobežos vai slēgs visu veidu transportlīdzekļu kustību Jūrmalā, Turaidas ielas posmā no Meža prospekta līdz Jūras ielai un Dzintaru prospektā no Madonas ielas līdz Turaidas ielai. Satiksmes ierobežojumi neattieksies uz operatīvo transportu un attiecīgā rajona iedzīvotāju autotransportu, kā arī uz transportlīdzekļiem, kuriem būs konkursa organizatoru izsniegtas speciālās caurlaides.

Jūrmalas pilsētas pašvaldības policijai uzdots nepieciešamības gadījumā normatīvajos aktos noteiktā kārtībā pārvietot neatļautās vietās atstātos transportlīdzekļus.

Lai atvieglotu transportlīdzekļu kustību konkursa norises laikā, izstrādāta un atbildīgajās institūcijās saskaņota satiksmes organizācijas shēma. Ceļazīmju izvietošanu organizēs Jūrmalas pilsētas domes Būvniecības nodaļa.

Konkursa „Jaunais vilnis” laikā Jūrmalā tiks palielināts vietu skaits, kur ielu malās varēs novietot autotransportu. Par papildu autostāvvietām būs izvietotas norādes zīmes vai arī aizklātas apstāšanās un/vai stāvēšanas aizlieguma zīmes.

Savukārt autostāvvietas Jūras ielā varēs izmantot tikai ar konkursa organizatoru izsniegtajām speciālajām caurlaidēm.

Jūrmalas dome aicina visus transportlīdzekļu vadītājus laikā no 27.jūlija līdz 1.augustam rūpīgi sekot ceļazīmēm un būt iecietīgiem, tādējādi saglabājot labu noskaņojumu sev un citiem arī dienās, kad Jūrmalā būs ļoti daudz viesu un ne visur varēs nokļūt pa ikdienā ierasto maršrutu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.07.2024 - 06.07.2024 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk
Dodies garšu ceļojumā Latgalē Latgale.travel
Rēzeknes un Ludzas Mājas kafejnīcu dienas jau šajā nedēļas nogalē! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 06.07.2024 Ekskursija "Tiksimies Rožu laukumā" Liepājas reģiona TIB
Katru dienu plkst. 12:00 liepājniekiem un pilsētas viesiem ir dota iespēja kopā ar zinošu gidu doties divu stundu garā pastaigā, lai iepazītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Hotel Jūrmala SPA
,


Liepājas reģiona TIB
,


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.05114102sec.