Mīkstās rotaļlietas pistoli atzīst par bīstamu lidojuma drošībai

Kāda sieviete no ASV piedzīvojusi pamatīgu neizpratni un šoku pēc tam, kad lidostas drošības darbiniece viņai konfiscējuši piecus centimetrus garu mīkstās rotaļlietas detaļu, kura pēc izskata līdzinājusies pistolei.

Kā informē King5 News, pasažieres, kura bija ceļā no Sentluisas uz Sietlu, rokas bagāžā atradās vairākas paštaisītas lelles – pērtiķīši. Nonākot pie drošības kontroles, Transporta drošības administrācijas (TSA) aģente šo somu aizturēja un vaicāja, kam tā pieder.

Kad Meja pagāja pretī  TSA darbiniecei, viņa par piecus centimetrus garo spēļu pistoli, kas bija piestiprināta vienai no rotaļlietām, sacījusi: "Šis te ir ierocis."

"Es sacīju – nē, tā ir detaļa no mana rotaļu pērtiķīša," stāsta Meja. "Viņa teica: "Ja es to turētu pie jūsu kakla, jūs nezinātu, vai tas ir īsts vai nav." Tobrīd pie sevis nodomāju: "Vai tiešām?""

"Un tā viņa to arī savāca," stāsta Meja, neslēpjot izbrīnu un arī smieklus par notikušo.

"[Mana rotaļlieta] tika atbruņota, lai ikviens uz lidmašīnas klāja būtu drošībā. Es saprotu, ka šī sieviete darīja savu darbu, tomēr notikušais, manuprāt, ir zem katras kritikas."

Sākotnēji TSA darbiniece informējusi pasažieri, ka ne vien nepieciešams konfiscēt bīstamo priekšmetu, bet arī par notikušo jāziņo policijai. Tomēr pēcāk tika pieņemts lēmums likumsargus neinformēt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.06.2024 - 18.06.2024 Ciemos uz Lielo latgaļu tirgu! Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies aizraujošā braucienā uz Ludzu- Latvijas senāko pilsētu. Jautrri koncerti, amatnieku ražojumi, gardumi svētku galdam, 22.06 | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 22.06.2024 Vasaras Saulgrieži Kocēnos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
21.jūnijā pl.21.00 Kokmuižas promenādē notiks “Vasaras Saulgrieži Kocēnos” kopā ar postfolkloras kopu “Rikši” un pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Turcijas 4* un 5* viesnīcas, 7 naktis Estravel Latvia
Turcijas kūrorti - Alānija, Side, Beleka // VIESNĪCU VASARAS KOLEKCIJA // 7 naktis viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma | Skatīt vairāk
no 304 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.05.2024 - 20.06.2024 Sauilgrieži Gotlandē. Pēdējās vietas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 2 naktis 3* viesnīcā Visbijā, brokastis // Iekļauts velosipēda pārvadājums // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 529 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.44736481sec.