18. janvāris vēsturē: Svin Pekinas pīles dienu

Pekinas pīle ir viens no Ķīnas nacionālajiem ēdieniem, kuri ciena ne tikai tā dzimtenē, bet daudzās jo daudzās pasaules valstīs. Pekinas pīles sagatavošanas process sakņojas tradīcijās, kas pilnveidojušās tūkstoš gadu ilgumā.

Lai pagatavotu šo ēdienu, labākā ir baltā Pekinas pīle, kas audzēta 65 dienas. Un arī pats pagatavošanas process klasiski prasa vismaz diennakti, lai pīle būtu pietiekami kraukšķīga un garšu piesātināta.

Kā šo dienu atzīmēt? Ja neizdodas pagaidīt, kad atvērsies robežas un doties ceļojumā uz Ķīnu, tad vismaz noskatīties kādu kino par šo ēdienu, jo pats pagatavošanas process ir gana ilgs, lai to tiešām spētu baudīt vienas dienas laikā. Un restorānu klāsts šobrīd ir gana ierobežots…

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Dzīvesstila restorāns un austeru bārs Rīgā Buržujs
Rīgas restorāns «Buržujs» ir neliels, mūsdienīgs restorāns-austeru bārs, kurš orientējas uz sezonālu Eiropas virtuvi. Nāciet mūs novērtēt un | Skatīt vairāk
Itāļu šarms un viss iekļauts! Latvia Tours - Berga bazārs
Vairākas valstis vienā ceļojumā – katru dienu pamosties jaunā pilsētā! Ideāli visiem vecumiem – no mini kluba bērniem līdz spa un ekskursijām | Skatīt vairāk
no 550.00 EUR
Nepalaid garām – piesakies tagad! Latvia Tours - Berga bazārs
Nezaudē iespēju piedzīvot neaizmirstamus brīžus un jaunas vietas – izvēlies savu piedzīvojumu no mūsu populārākajiem maršrutiem! | Skatīt vairāk
no 38.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::6.20523sec.