Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» iepazīst Hurgadu. Mošķi, bērnu paradīze un silti ieteikumi

Trešā ceļojuma diena jeb trešā darbadiena infotūrē Ēģiptē, Hurgadā iesākās ar bažām par ķermeni, turpinājās ar ražīgu darbu, bet noslēdzās ar Ēģiptei raksturīgo ligu – interneta meklējumiem.

Helovīns bija atnācis arī Ēģiptē, un šeit modās mošķi. Jā, jā, nevis pārģērbti bērni, kas diedelē saldumus, bet pavisam citas ligas ir piemeklējušas atpūtniekus un arī mūs. Sākoties ziemas sezonai, kas nāk ar vēsāku laiku un lielāku mitrumu, modušies odi, smilšu blusas un vēl dažādi neradījumi, kuru kodumi mazliet pasliktina dzīves kvalitāti. Šeit mošķi ir sīkāki, bet ģiftīgāki – kodumi niez gana nelāgi. Tūroperatora “Coral Travel” pārstāve gan noteic, ka tas drīz beigšoties, bet, esot Ēģiptē gadalaiku maiņas laikā, ar to jārēķinās.

No draugiem saņēmu ieteikumu, ka no niezes, bet ne no pumpām, gluži labi var tikt galā ar lavandas eļļu. Tādēļ iepriekšējā vakarā gājiens uz vietējo brīnumu veikalu, kur iepirktas šī ļoti labi smaržojošā eļļa. Kārtīgi sasmērēju uz nakti kodumus, un tiešām niezēt pārstāja. Taču tiem, kas šobrīd gatavojas doties ceļā uz Hurgadu, silts ieteikums parūpēties par pretodu līdzekļiem.

Bet, atgriežoties pie darba kārtības. Šodienas programmā izpētīt septiņas ļoti pieprasītas viesnīcas, kā arī dienas noslēgumā viesošanās pie “Odeon” pārstāvjiem viņu birojā, sak’, lai mēs redzam, kā klientu vēlmes nonāk līdz Ēģiptei, ar kādiem izaicinājumiem šajā pusē jāsaskaras.

Starp citu, vizīte pie “Odeon” bija ļoti interesanta un ļoti noderīga Un no tā izrietošs vēl viens silts ieteikums visiem tūristiem, kuri tuvākajā laikā plāno doties uz Ēģipti! Pieprasījums šobrīd ir ļoti augsts, viesnīcas ir pārpildītas, tādēļ ļoti rūpīgi jāizplāno, kādā viesnīcā vēlaties dzīvot, un kādu istabiņu rezervējat! Jo šādos apstākļos samainīt viesnīcu, jau esot uz vietas, vai pat paaugstināt istabiņas standartu var būt neiespējamā misija. Daudzas viesnīcas patiesībā ir pārdevušas vairāk numuriņu, nekā patiesībā viņiem ir!

Travelnews un “Coral Travel” aģentu infotūres otrā darbadiena skaitļos:

Nostaigāti 15732 soļi

Viesnīcu apskates laikā izdzertas trīs glāzes sulas, divas pudeles ūdens, viena tēja un viena kafija.

Travelnews.lv ieteikums par viesnīcām:

No apskatītajām septiņām viesnīcām izcelt labākās patiešām ir ļoti grūti. Taču pēc ilgas apdomāšanās izceļam divas.

“Jungle Aqua Park” 4* - šī patiešām ir bērnu paradīze! Ja vēlaties savas atvases padarīt laimīgas un nedzirdēt kādu činkstēšanu, tad šī ir īstā izvēle! Lai gan viesnīca atrodas otrajā līnijā, un uz pludmali ir jābrauc ar busiņu, tas nemazina šīs viesnīcas vērtību, jo diezin vai kāds bērns gribēs pamest šo paradīzi! Te viss ir tieši bērniem un aktīvās atpūtas cienītājiem – 32 ūdens slidkalniņi vien ir ko vērts!

“Albatros Dana Beach Resort” 5* – ši ir laba 5* viesnīca par salīdzinoši saprātīgām naudiņām. Teritorija ir gana plaša un zaļa, pludmale plaša. Drīzāk teiktu, ka piemērota pārīšiem, bet var atpūsties arī ģimenes, lai gan jārēķinās, ka ir salīdzinoši kluss, bet viss ir gaumīgi.













KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45601583sec.