Līgatnes papīrfabrika , industriālie objekti

Pilsoņu iela 1

SIA "Papīrfabrika Līgatne" ir viens no vecākajiem un tradīcijām bagātākais papīra ražošanas uzņēmums ne tikai Baltijas valstīs, bet arī Eiropā. Pašlaik SIA "Papīrfabrika Līgatne" ir vienīgais papīrražošanas uzņēmums Latvijā un nozīmīgākais makulatūras pārstrādātājs.
Uzņēmums ir specializējies mākslas papīru skolām un jaunajiem māksliniekiem, čaulu kartona un papīra čaulu ražošanā, īpašas nozīmes tehnisko papīru un iepakojuma papīra ražošanā. Papīrfabrika eksportē 70-80 % no savas produkcijas.

Ekskursija pa ražoti:
SIA
"Papīrfabrika Līgatne" saviem apmeklētājiem piedāvā interesantu ekskursiju gida pavadībā caur ražotni.
Ekskursijas laikā gids apmeklētājiem parāda visu ražošanas procesu – kā makulatūra pārvēršas par jau gatavu papīru. Tiek parādīts, kā makulatūra šķaidītāja katlā pārvēršas papīra masā un, kā tālāk tā tiek aizvadīta uz baseiniem un papīrmašīnu, un galarezultātā redzēt, kāds izskatās papīrs no attiecīgās makulatūras. Gids ekskursijas laikā izstāsta ražošanas procesu – kā makulatūra tiek izšķīdināta, kas notiek ar izšķīdināto masu baseinos un, kas ar to notiek, kad nokļūst uz papīrmašīnas, kā arī, kā tiek apstrādāts papīrs no papīrmašīnas, lai tas atbilstu klientu prasībām.
Uzņēmuma apmeklētājiem ir iespēja ar gida palīdzību iepazīties arī ar papīrfabrikas un tās vēsturiskā ciemata vēsturi un uzzināt, kā mūsdienās norit procesi gan papīrfabrikā, gan pašā Līgatnē.
Minimālais apmeklētāju skaits ir pieci cilvēki. Ekskursijas jāpiesaka iepriekš, zvanot pa tālruni uzņēmuma biroja administratorei +371 64153337 vai zvanot gidei, ar kuru uzņēmums sadarbojas, Venitai Vērmanei  +371 26219238.

Ieejas maksa: ir 1,00Ls pieaugušajiem un 0,5Ls skolēniem.

Mazumtirdzniecības veikaliņš:

Drīzumā SIA "Papīrfabrika Līgatne" teritorijā durvis vērs mazumtirdzniecības veikaliņš. Tajā apmeklētājiem būs iespēja iegādāties uzņēmumā saražoto papīra produkciju loksnēs:

• Biroja papīrs (loksnēs A4 un A1);

• Punktainais veidlapu papīrs (loksnēs A4);

• Zīmēšanas papīrs (loksnēs A4 un A1);

• Akvareļu papīrs (loksnēs 60*84cm un A4);

• Kartons (loksnēs 60*84cm un A4);

• Testlainers - Izejmateriāls gofrētā kartona ražošanai - izmanto virsējiem slāņiem (loksnēs A4);

• Kraftpapīrs - Īpašs virsmas gludums, uzsūkšanās spēja, ūdens izturība un krāsa, izmanto papīra maisu ražošanā (loksnēs 60*84cm un A4);

• Flutings - Izejmateriāls gofrētā kartona ražošanai - izmanto vidējam slānim (loksnēs 30*40cm);

• Melnais zīmēšanas papīrs (loksnēs A4);

• Ietinamais papīrs (loksnēs A1);

• Gofrētais kartons (ražots no melnā zīmēšanas papīra)

• Dažādi papīri, kas ir nestandarta krāsas vai tiek ražots tikai uzņēmuma iekšējām vajadzībām, piemēram, pārejas melnais papīrs un zaļais veidlapu papīrs.


Veikalā tiks pārdota produkcija, kas citādi ir pieejama tikai vairumtirdzniecībā vai tikai eksporta tirgum, piemēram, melnais zīmēšanas papīrs.

Plānots arī sadarboties ar klientiem, kuri no papīrfabrikas produkcijas ražo papīra izstrādājumus, kā zīmēšanas un akvareļu albūmus, piezīmju blociņus u.c., vienojoties par uzņēmuma logo lietošanu uz šiem izstrādājumiem, lai klientiem tie būtu kā suvenīri.

Cenas veikalā ir mazākas, kā citos veikalos, kuros pārdod papīra produkciju.

Visi ienākumi no veikala tiks ieguldīti, biroja ēkas pirmā stāva pārveidošanai tūrisma vajadzībām – veikala telpu remontam, mācību centra un muzeja zāles izveidei.

Līgatnes papīrfabrika, industriālie objekti

Adrese: Pilsoņu iela 1
Mājas lapa: www.pf-ligatne.lv
Tālrunis: +371 64153337
E-pasts: birojs @pf-ligatne.lv
Avots:
Jūsu atsauksme var būt pirmā!

Lūdzam norādīt Jūsu kontaktus, tie netiks publicēti!

Kontaktinformācija ir nepieciešama, lai atsauksme nebūtu anonīma un nepieciešamības gadījumā mēs varētu ar Jums sazināties, lai precizētu detaļas. Reģistrējies ar savu Facebook kontu un dati nebūs jaievada.

Paldies!

Kontaktinformācija: