Lielezera dabas taka , dabas takas

Lielezera ZA galā

Izveidota Limbažu Lielezera ZA galā, 3.6 kilometrugarumā. Takai izdalītas teritorijas ar atšķirīgu labiekārtojuma līmeni. Ezeru ziemeļu galā izbūvēts putnu novērošanas tornis. Izbūvēts bērnu rotaļu laukums, labiekārtotas atpūtas vietas, izveidota laivu piestātne. Pāri Donaviņai izveidots gājēju tiltiņš uz pontoniem.

Limbaži un Limbažu Lielezera dabas taka, atrodas Ziemeļvidzemes biosfēras rezervātā- īpaši aizsargājamā dabas teritorijā. Takā piedāvājam dažādas atpūtas iespējas: pastaigas pa koka laipām vai grantētiem celiņiem, laivu piestātni- izbraucieniem pa ezeru vai makšķerēšanai, bērnu pilsētiņu mazākajiem takas apmeklētājiem, izziņas bagātus stendus zinātkārajiem, smilšainu pludmali. Putnu novērošanas tornis putnu mīļotājiem dot iespēju vērot kādu no 99 apkārtnē esošām putnu sugām. Dabas takā jāšķērso tiltiņš, kas izveidots uz pontoniem.

Uz tikšanos Limbažu Lielezera dabas takā jebkurā gadalaikā!


Lielezera dabas taka, dabas takas

Adrese: Lielezera ZA galā
Mājas lapa: www.visitlimbazi.lv
Avots:
Jūsu atsauksme var būt pirmā!

Lūdzam norādīt Jūsu kontaktus, tie netiks publicēti!

Kontaktinformācija ir nepieciešama, lai atsauksme nebūtu anonīma un nepieciešamības gadījumā mēs varētu ar Jums sazināties, lai precizētu detaļas. Reģistrējies ar savu Facebook kontu un dati nebūs jaievada.

Paldies!

Kontaktinformācija: