Latvijas ēdiens.

Apskatām 41 - 80 no 462 vārdam 'Latvijas ēdiens'

Rūta Dvinska pēc ceļojuma uz Turciju vieš jaunu ģimenes tradīciju

Atgriežoties no lutunošas atpūtas baudīšanas Turcijas piecu zvaigžņu kūrortā, divu spriganu meiteņu mamma, žurnāliste, modes dāma un dārzkopības entuziaste Rūta Dvinska...

Andžejs Reiters: Citāda Jāņu sagaidīšana – pārgājiens saullēktā!

Baudīt dabu, atklāt jaunas vietas un svinēt vasaras Saulgriežus ar saullēkta pārgājienu ir viens no veidiem, kā šī gada Jāņus pavadīt neaizmirstamā gaisotnē...

«Itāļu pavasaris» gaidāms Zemgalē un noslēgsies Abgunstē

2023. gada 21. maijā Abgunstes muižā valdīs Toskānas atmosfēra un “itāļu pavasaris”, jo pagalmā sabrauks itāļu automašīnas, sākot no antīkākiem līdz jauniem modeļiem spēkratu klāstā...

Šefpavārs Lauris Aleksejevs biroju kompleksā «Verde» atvērs jaunu restorānu «Dia 36.line»

Veselīgs un baudāms ēdiens ir neatņemama ne vien kvalitatīvas dzīves, bet arī produktīvas darba dienas sastāvdaļa. Tamdēļ biroju komplekss "Verde"...

Lauku tūrisma uzņēmēji atbalsta Zemkopības ministrijas iniciatīvu par lielveikalu slēgšanu svētdienās

Zemkopības ministrija ir aktualizējusi jautājumu par lielveikalu slēgšanu svētdienās. Kamēr notiek diskusijas un tiek veikti aprēķini, lai pamatotu lēmumu...

Piesakies dalībai Mājas kafejnīcu dienās Valmieras novadā

Tuvojas viens no lielākajiem, sirsnīgākajiem un gardākajiem vasaras notikumiem - Mājas kafejnīcu dienas 2023! Arī šogad 5. un 6. augustā...

Aptauja: 31% ģimeņu plāno pavadīt skolēnu brīvlaiku ceļojot

Pavasara skolēnu brīvlaiku pelnītai atpūtai labprāt izmanto visa ģimene – gan bērni, gan vecāki. Šogad 31% Latvijas iedzīvotāju, kuriem ir skolas vecuma bērni, brīvlaiku plāno...

Tenerife no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo salu

Spānijas sala Tenerife pēdējos gados latviešiem kļūst par arvien populārāku galamērķi, lai aizbēgtu no ziemas un pārlieku lēnu nākošā pavasara...

Latvija krāj augsta kaluma godalgas starptautiskā pavāru konkursā Itālijā

Itālijas pilsētā Rimini no 2023. gada 19. līdz 22. februārim norisinās Eiropas “Grand Prix 2023” pavāriem, un Latvijas pārstāvji jau tikuši pie pirmajām godalgām...

«Michelin» zvaigzne palīdzēs attīstīt tūrismu visā reģionā

Michelin zvaigznes iegūšana kādam no Latvijas restorāniem veicinātu tūristu skaita pieaugumu gan mūsu valstī, gan Baltijas reģionā kopumā, jo Igaunijā pašreiz ir divi restorāni ar...

Ledus skulptūru festivāla laikā aicina iepazīt Jelgavu

No 3. līdz 5. februārim Jelgavā norisināsies 24.Starptautiskais Ledus skulptūru festivāls. Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) aicina...

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs aicina atskatīties uz barikāžu laiku

Svētdien, 29. janvārī, pulksten 14.00 interesenti tiek aicināti uz atmiņu un pārdomu  pēcpusdienu “Skats no “aizkulisēm”...

Aivars Mackevičs: kas jauns tūrismā 2023.gadā un kas bija 2022.gadā? (aktualizēts 14.01.2023)

Vēlos pateikt PALDIES par 2022.gadu Travelnews.lv milzīgajam lasītāju (1,4 miljoni) pulkam, visiem sadarbības partneriem un mūsu Lieldraugiem

Travelnews.lv sveic pareizticīgos un vecticībniekus Ziemassvētkos!

Pēc Jūlija kalendāra, 7. janvārī, vairāk nekā 100 valstīs, tiek svinēti pareizticīgo Ziemassvētki. Svētki notiek...

Noskaidroti pērnā gada iemīļotākie restorāni Latvijā «Wolt» vērtējumā

Jau otro gadu pēc kārtas tehnoloģiju uzņēmums “Wolt” pēc atlasītas žūrijas vērtējuma un vairāk nekā 65 tūkstošu iedzīvotāju balsojuma noskaidrojis ““Wolt” Restorānu balvas 2022”...

Aptauja: vien 25% Latvijas iedzīvotāju nemēdz pārēsties

Īpaši svētku brīvdienu laikā, kad galdā tiek celti dažādi iemīļoti ēdieni un visa ģimene pulcējas, lai ieturētu svētku maltīti, ir svarīgi apzināties...

Travelnews.lv redaktore: Lai mums visiem droša Latvijas dzimšanas diena!

Latvija šodien svin 104. dzimšanas dienu! Šoreiz gribētos visiem novēlēt drošību un veselību – ar pārējo mēs tiksim galā...

Valsts svētku brīvdienas kopā ar ģimeni Jaunmoku pilī

No 11. līdz 20. novembrim Jaunmoku pilī aicina apmeklētājus izzināt Latvijas vēsturi un dabu, baudīt mierpilnu atpūtu pils viesnīcas numuros un sajust latvisko garšu...

7 interesantas lietas par «Tex Mex» virtuvi un tortiljām Latvijā

Tortiljas ir viens no Tex Mex virtuves produktiem, kas aizvadītajos gados kļuvis īpaši populārs arī Latvijā. Tortiljas var ātri pagatavot, pildījumam izmantot...

«Grand Hotel Kempinski Riga» aicina uz vakariņām ar ''Michelin'' šefpavāru

Par godu Latvijas vadošās pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga piecu gada jubilejai...

Intervija ar Latvijas Restorānu biedrības prezidentu Jāni Jenzi

Latvijas restorānu bizness divus gadus ir cīnījies ar Covid-19 ierobežojumu sekām, bet tagad ierasto tūristu plūsmu bremzē Ukrainas un Krievijas karš...

«Bolt Food» lietotnē turpmāk iespēja atstāt tējas naudu kurjeram

2022. gada 4. oktobrī – Bolt Food ēdienu piegādes platformā, pasūtot maltīti, būs iespēja atstāt tējas naudu kurjeram. Tējas naudu iespējams...

No dabas muzejiem līdz pagrīdes tipogrāfijai - unikālu Lietuvas muzeju ceļvedis

Kaut gan laiks ir kļuvis vēsāks un ir iestājies rudens, tas gan nenozīmē, ka nevarat paspēt aizbraukt uz Lietuvu, izbaudīt īsākas vai garākas brīvdienas un atklāt jaunas vietas...

Zemgale nāk klajā ar piedāvājumu gardēžiem

“Blondā grēka” valdzinājums, dažādi ogu un augļu vīni, kuģelis un pupaunieks, īstas mājas tortes un veselīgi čiekuru, cūku pupu našķi...

«Novatours» iesaka: ko vērts zināt, pošoties ceļā uz Krētu

Leģendu un mītu caurvītā Krēta ir lielākā Grieķijas sala, kas lutina ar vairāk nekā 960 km garu, gleznainu, Egejas un Lībijas jūru apksalotu piekrasti, solot...

Valkas novads: Kārķu pagasts ielūdz uz svētkiem un Māju kafejnīcu dienām

12.-14. augustā Kārķos Pagasta svētki ar meistardarbnīcām, sporta turnīriem, Katō, electro –jazz "Viņš un viņa", zaļumballi, Mājas kafejnīcām un daudz ko citu ....

Padomi, kā pārgājiena laikā neapmaldīties mežā

Apmaldīties pārgājiena laikā var būt ne tikai neomulīgi, bet, ņemot vērā ziņas par lāču aktivitāti Latvijā – pat bīstami, turklāt vairāk kā puse sieviešu...

Dundagā gaidāms sklandraušu festivāls

Visas dienas garumā līdz pat rīta ausmai Dundagā gaidāmi 25 pasākumi, kuros dundadznieki un Dundagas viesi pēc ilgāka pārtraukuma varēs baudīt daudzveidīgu kultūras programmu, sklandraušu gadatirgu un kopā būšanas prieku...

Latvijas šefpavāri atklāj «Chef’s BOX» – restorānu tiem, kas ceļā

2022. gada 21.jūlijā, klātesot Latvijā plaši pazīstamiem šefpavāriem Laurim Aleksejevam (36.līnija), Mārim Jansonam (Kest), Mārtiņam Sirmajam (Ramen Riga), Andrim Rūmītim (Hercogs Garden) un Kristīnei Vīksnai (Tower Cafe)...

TOP 7 lietas, ko piedzīvot tikai Alūksnē

Gleznainā Alūksnes ezera krastā atrodas skaistais Muižas parks, kurš ir mazām arhitektoniskajām formām bagātākais parks Latvijā...

Kalendārs: Mājas kafejnīcu dienas visā Latvijā – Tavs kumoss Latvijas vasaras garšas

Arī šogad no jūlija līdz pat septembra vidum dažādās vietās  Latvijā notiks “Mājas kafejnīcu dienas”. Tā ir iespēja apceļot Latviju...

Mājas kafejnīcu dienas 2022 | Garšas Abavas lokos

No jūlija līdz pat septembra beigām Latvijā lauku saimniecības, uzņēmēji un vietējo kopienu entuziasti, kā arī dažādas tūristu piesaistes vietas atvērs savas durvis viesiem...

Noslēpumainā Bulgārija: Interesantākie un būtiskākie fakti

Bulgārija ir kā labi glabāts noslēpums. Tā ieslēpusies starp lielām kaimiņvalstīm - Turciju, Grieķiju un Rumāniju - glabā virkni brīnišķīgu pārsteigumu...

Ķirsons ar mazdēlu ver vaļā fikso ķirsi – «Cherry Fix»

Latvijas lielākā un populārākā ēdināšanas uzņēmuma Lido dibinātājs Gunārs Ķirsons kopā ar savu mazdēlu uzsācis jaunu projektu...

Jūrmalas restorānu šefpavāri dalās ar receptēm gardākai Jāņu svinēšanai

Jūrmalai ir sava garša, kur dažādu gastronomijas kultūru tradīcijas savijušās tikai ar šeit rodamo unikālo dabas buķeti. Jūrmalas šefpavāri iesaka piecas receptes Līgo svētkiem...

Šefpavārs Māris Jansons aicina nogaršot unikālus ēdienus no zviedru gaļas bumbiņām Bumbiņ’festā

Talantīgais šefpavārs Māris Jansons ir radījis unikālus ēdienus, izmantojot tradicionālās zviedru virtuves gaļas bumbiņas, un pasniegs tos...

Turcija pavasarī. Ceļotājas pieredze un ieteikumi

Turcija ir viens no iemīļotākajiem latviešu ceļotāju galamērķiem vasarīgas atpūtas baudīšanai. Pludmales, plaša kūrortu izvēle, izcila viesmīlība un...

Ēšanas paradumu spēks: kā vegānisms mainījis ēdināšanas biznesu?

Harmoniska pasaule, kurā nevienam nav jāmirst otra ērtību dēļ – kaut arī tas skan utopiski, vismaz daļa sabiedrības ir spērusi soli pretī šādam ideālam modelim...

Aptauja: Katrs ceturtais Latvijas iedzīvotājs sociālajos tīklos pavada pārmērīgi daudz laika

Vērtējot sociālajos tīklos pavadītā laika daudzumu, 26% aptaujāto Latvijas iedzīvotāju atzīst, ka sociālo mediju vidē uzturas pārmērīgi ilgi...

Latvijā olas ēd mazāk nekā vidēji Eiropā un ASV

Olas ir pieejams un veselīgs produkts, kā arī prognozes liecina, ka pasaulē olu patēriņš tuvākajos gados palielināsies, tikmēr Latvijā olas ēd mazāk nekā vidēji Eiropā vai ASV...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.70374203sec.