Vincents.

Apskatām 41 - 80 no 147 vārdam 'Vincents'

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova

Kafejnīcai – grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...

Starptautiskā konkursā noskaidroti Baltijas restorāni un bāri ar labāko vīna piedāvājumu

Vadošo Latvijas un Baltijas restorānu vīna kartes pirmoreiz atklātā konkursā vērtēja Baltic Wine List Awards jeb...

Rīgā uzstādīts pasaules rekords šampanieša pudeļu atvēršanā ar zobenu

Šampanieša festivāls Riga Wine & Champagne iepriekšējā nedēļas nogalē no 7. līdz 10.martam Rīgā pulcēja gardēžus un...

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš: Burrata siers ir romantisks un to var ēst daudz

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš “Reaton” Pārtikas Profesionāļu dienās, kas norisinājās 13. un 14. februārī Rīgā, pavārmākslas...

Starptautiskā konkursā pirmoreiz noskaidros Latvijas, Igaunijas un Lietuvas restorānus ar labāko vīna piedāvājumu

Vadošo Latvijas un Baltijas restorānu vīna kartes pirmoreiz atklātā konkursā vērtēs Baltic Wine List Awards jeb...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

Interbaltija AG paziņo par vadības maiņu

Sākot ar 2018. gada 8. janvāri Romāns Komars uzņemas AS “Interbaltija AG” vadību kā tās izpilddirektors...

Nosaukti Latvijas labākie restorāni

Ziemeļvalstu un Baltijas vadošais restorānu ceļvedis White Guide nosauc labākos Latvijas restorānus...

Baltijas valstīs lielākais vīna un šampanieša festivāls Rīgā uzņems pasaules vadošos vīna ekspertus, kopā pulcējot gandrīz 1000 gardēžu

No 22.-26. novembrim festivāls Riga Wine & Champagne pulcēs pasaules vadošos vīna ekspertus...

Festivāls «Bildes 2017» izsludina koncertprogrammu

Ikgadējais pašmāju mūzikas un mākslas festivāls “Bildes” šoreiz notiks no 5. līdz 25. novembrim...

Pica Lulū atklās desmito un līdz šim lielāko picēriju tīklā

Latvijā plašākais un populārākais picēriju tīkls Pica Lulū šī gada 1.septembrī Mēbeļu namā, Dzelzavas ielā 72, Purvciemā...

Par konkursa «Latvijas Gada vīns 2017» tituliem cīnās 476 vīni no 14 pasaules valstīm

Konkursam «Latvijas Gada vīns 2017», kas jau ceturto reizi noteiks labākos Latvijā pieejamos pasaules vīnus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova

Restorāna «Ferma» darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera

Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

Piecas populāras vēstures leģendas, kuru patiesums mūsdienās tiek apšaubīts

Ir neapstrīdami vēstures fakti, ko apgūstam jau skolas solā. Ir arī vēsturiskas leģendas – gan baisas, gan romantiskas,

Tripadvisor.com lietotāju TOP10 Rīgas greznie restorāni

Attīstoties modernajām tehnoloģijām, ieteikumu "no mutes mutē" došanu nomainījusi virtuālā vide un iespēja sevis saņemto pakalpojumu novērtēt - atzinīgi vai slikti - tas nu atkarīgs no pakalpojuma, paša vērtētāja un daudziem citiem aspekti

Latvietis Raimonds Tomsons, restorāna «Vincents» vīnzinis, atzīts par labāko vīnzini Eiropā

Latvietis Raimonds Tomsons, kurš ikdienā darbojas kā restorāna "Vincents" galvenais vīnzinis, šonedēļ uzvarējis Eiropas vīnziņu (someljē) sacensībās, ziņo Starptautiskās Someljē asociācija...

Ar daudzveidīgām norisēm tika atklāta Latvijas valsts simtgade

4.maijā ar sirsnīgiem un daudzveidīgiem notikumiem visā Latvijā, kā arī tālu aiz tās robežām atklāta Latvijas valsts simtgade...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes priekšsēdētājas Vitas Jermolovičas

Ar savu stipro raksturu un darba dzīvē, neskaitāmajos pasaules ceļojumos gūto pieredzi Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) valdes priekšsēdētāja Vita Jermoloviča saredz kā...

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Noskaidroti 2016. gada Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā

Ceturto gadu pēc kārtas atzīti ārvalstu eksperti noteikuši 2016.gadā labākos Latvijas restorānus un kāroto „Ekselence labākā restorāna Latvijā 2016” titulu...

Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā

Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...

Vai Mārtiņš Rītiņš saņems Mišelina zvaigzni pēc tikšanās ar pasaulslaveno kritiķi?

Restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš tiksies ar pasaulslaveno Mišelina restorānu kritiķi Endiju Heileru (Andy Hayler), kurš...

Baltijas valstīs lielākais šampaniešu festivāls Rīgā jau pēc mēneša

Baltijas valstīs lielākais un gardēžu aprindās gaidītais festivāls Riga Wine & Champagne sadarbībā ar Nordea banku Rīgā...

Noteikti GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2016 laureāti

Oficiālā balvas GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2016 pasniegšanas ceremonija norisinājās 03.02.2017 tūrisma izstādes "Balttour 2017" atklāšanas laikā.

2017. gada prioritāte tūrismā – jaunu ārvalstu tirgu apgūšana un kvalitatīvu nišas produktu attīstīšana

Latvijas tūrisma nozares izaugsmei svarīgi ir sekmēt arvien jaunu ārvalstu tirgu apgūšanu un kvalitatīvu, katram tirgum pielāgotu nišas produktu attīstīšana...

Šodien, 3.02.2017, Balttour laikā (11:20) noteiks un sveiks GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2016 laureātus

Šodien, 3.02.2017, Balttour laikā (11:20) noteiks un sveiks GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2016 laureātus...

Restorāna Vincents someljē Raimonds Tomsons iegūst prestižu stipendiju

23.janvārī  Londonas Guildhall tika sveikti labākie WSET (Wine & Spirit Education Trust) absolventi, tajā skaitā arī restorāna Vincents vīnzinis...

Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)

Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

Mārtiņš Rītiņš un Gints Sniedze dalās ar savām zināšanām

Glamūrīgi dzērieni un izmeklētas maltītes ir ekskluzīvs piedzīvojums, ko reizi pa reizei gribas izdzīvot mums katram. Ēdienu eksperts Mārtiņš Rītiņš un...

20 labākos restorānus vienos kopīga atpazīšanas zīme

Šī gada 25.novembrī svinīgā pasākumā restorānā “Vincents” pulcējās 20 labāko Rīgas restorānu pārstāvji, lai atzīmētu to iekļaušanu atzītajā...

Renault e.dams iegūst Marakešas ePrix balvu

Pateicoties Sebastiana Buemi spēcīgajam izrāvienam no septītās vietas, sezonā gaidāmajās trīs sacensībās FIA E-formulu čempionātā Renault e.dams...

Notiks festivāla ''Riga Wine & Champagne'' rudens sesija

Baltijas valstīs lielākā un gardēžu aprindās gaidītākā festivāla ''Riga Wine & Champagne'' rudens sesijas pasākumi notiks no 23. līdz 27.novembrim. Ko...

Par Baltijas labāko vīnzini atzīts Martynas Pravilonis no Lietuvas

4.novembrī Rīgā tika noteikts Baltijas labākā vīnziņa tituls Vana Tallinn Grand Prix konkursa laikā, kurā par uzvarētāju kļuva Lietuvas pārstāvis...

Kā labāko Baltijas restorānu atzīst Mārtiņa Rītiņa «Vincents»

Stokholmā, Zviedrijā tika izdots White Guide 2017 ceļvedis par labākajiem restorāniem ziemeļvalstīs, tajā skaitā arī par Latvijas restorāniem, skatoties uz...

Sākas biļešu tirdzniecība uz Riga Wine & Champagne festivāla rudens sesiju

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Baltijas valstīs lielākā un gardēžu aprindās gaidītā festivāla Riga Wine & Champagne pasākumiem...

Sākusies cīņa par «Latvijas Gada vīns 2016» titulu

Konkursam "Latvijas Gada vīns 2016", kas jau trešo reizi noteiks labākos Latvijā pieejamos pasaules vīnus, pieteikti 506 vīni no 18 pasaules valstīm. Lai noteiktu...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru

Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.10358119sec.