someljē.

Apskatām 41 - 80 no 105 vārdam 'someljē'

Jau piecpadsmito reizi Latvijā norisināsies Vīnziņu čempionāts

Jau ceturtdien, 24. septembrī, 15. reizi Rīgā norisināsies Vīnziņu jeb Someljē čempionāts. Tā ietvaros, tiks noteikts 2020. gada labākais vīna...

Prestižā konkursā noteiks Labākos Latvijā pieejamos vīnus un sidrus

Starptautiska žūrija labākos dzirkstošos, baltos, sarkanos, sārtos un stiprinātos vīnus, kā arī sidrus noskaidros...

Uzzini, kuri ir TOP 10 Tallinas restorāni

Kārdinoši sezonas ēdieni, kurus pagatavojuši starptautiskos konkursos godalgoti šefpavāri, ir tas, ko...

Rīgā norisināsies Baltijas valstīs lielākais vīna un šampanieša festivāls

Festivāls Riga Wine & Champagne pulcēs gardēžus un vīnmīļus no visas Baltijas, lai piedāvātu iespēju nobaudīt...

Viesnīcā «Pullman Riga Old Town» radīts plašs ziemas meistarklašu klāsts

Viesnīca "Pullman Riga Old Town" atrodas šarmantajā Rīgas vēsturiskajā centrā – tā izvietota...

Restorāns «Easy Beer» un «Great Taste Club» piedāvā jaunas receptes (video)

Easy Beer komanda ar prieku ziņo, ka restorāns ir pievienojies Great Taste Club - vietai, kur satiekas laba ēdiena...

Čehija alus pazinēja acīm jeb - ko redzēt un izbaudīt alus lielvalstī

Tāpat kā miljoniem cilvēku dodas vīnu iepazīt uz Franciju, viens no tūrisma galamērķiem visiem...

Baltais pop-up pikniks svin piecgadi

Baltā pop-up piknika galvenā ideja ir radīt īpašu notikumu, kas motivētu draugus un ģimenes...

Noskaidro vīnmīļiem draudzīgākos Baltijas valstu restorānus un bārus

"Baltic Wine List Awards" konkursa ietvaros noskaidroti vīnmīļiem draudzīgākie Latvijas un...

Latvietis iegūst 3. vietu Pasaules Vīnziņu čempionātā

Talantīgais Latvijas pārstāvis Raimonds Tomsons, kurš 2017. gadā kļuva par Eiropas Vīnziņu...

Latvietis iekļūst pasaules vīnziņu čempionāta pusfilnālā

Pasaules dimantu galvaspilsētā Antverpenē norisinās XVI Pasaules vīnziņu  čempionāts...

Rīgā norisinās Baltijas valstīs lielākais vīna un šampanieša festivāls

Festivāls Riga Wine & Champagne pulcē pasaules vadošos vīna ekspertus, lai gardēžiem un vīnmīļiem no...

Aicina iepazīt Rīgas reģiona industriālo mantojumu

Septembra pēdējā nedēļas nogalē no 28. līdz 30. septembrim durvis vērs dažādi un savdabīgi industriālā mantojuma apskates objekti...

“Riga Food 2018” – no tējas ceremonijām līdz bārmeņu šoviem

Trešdien, 5. septembrī, sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde “Riga Food 2018”, kura apmeklētājiem...

Latvijā pirmoreiz varēs iegūt sertificēta vīnziņa kvalifikāciju

Ar mērķi apzināt, pilnveidot un vēl vairāk celt zināšanu un profesionalitātes līmeni vīna nozarē...

Izstādē «Riga Food 2018» sacentīsies Latvijas labākie tējas meistari!

7. un 8. septembrī Latvijas Tējas čempionātā jau piekto reizi sacentīsies Latvijas labākie tējas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola

«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt vēl vismaz divus...

Baltijas valstīs lielākais vīna un šampanieša festivāls Rīgā uzņems pasaules vadošos vīna ekspertus, kopā pulcējot gandrīz 1000 gardēžu

No 22.-26. novembrim festivāls Riga Wine & Champagne pulcēs pasaules vadošos vīna ekspertus...

Par konkursa «Latvijas Gada vīns 2017» tituliem cīnās 476 vīni no 14 pasaules valstīm

Konkursam «Latvijas Gada vīns 2017», kas jau ceturto reizi noteiks labākos Latvijā pieejamos pasaules vīnus...

Riviera šefpavārs: pirmie trīs gadi restorānam ir ugunskristības

"Seši gadi restorānam Latvijā ir vecums, ar ko var lepoties. Ja restorānam izdodas noturēties ilgāk par trīs gadiem...

Viedoklis: Kas ir pieprasītākie ali Vecrīgā?

Kuram gan negaršo alus. Alus ir īsts latviešu dzēriens – un tā tas, visdrīzāk, vienmēr arī būs! Tomēr, pasaulei ejot uz priekšu – mūsu dzērienkartē ienāk citu valstu ali, citas garšas, citas pieredzes. Tāpēc vēlējāmies noskaidrot...

Latvietis Raimonds Tomsons, restorāna «Vincents» vīnzinis, atzīts par labāko vīnzini Eiropā

Latvietis Raimonds Tomsons, kurš ikdienā darbojas kā restorāna "Vincents" galvenais vīnzinis, šonedēļ uzvarējis Eiropas vīnziņu (someljē) sacensībās, ziņo Starptautiskās Someljē asociācija...

Viedoklis: Vai latvieši atbilst pieņēmumam un ir «mājās sēdētāji» - restorānu pieredze!

Nereti nākas dzirdēt, ka latvieši ir tādi "mājās sēdētāji" un pārsvarā gatavo un ēd mājās. Vai tā patiešām ir – to jautājām tiem, kas ikdienā strādā ēdināšanas nozarē...

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Restorāna Vincents someljē Raimonds Tomsons iegūst prestižu stipendiju

23.janvārī  Londonas Guildhall tika sveikti labākie WSET (Wine & Spirit Education Trust) absolventi, tajā skaitā arī restorāna Vincents vīnzinis...

Kāpēc Jaungada naktī dzer šampanieti?

Ejot cauri laikam, nevienas Jaungada svinības nav iedomājamas bez visiem labi zināmā, burbulīšu virtenēm rotātā dzēriena. Gadu no gada paliekot...

«Latvijas balzams» ražotie dzērieni šogad saņēmuši 11 starptautiskus apbalvojumus

AS „Latvijas balzams” dzērieni šogad saņēmuši vairāk nekā 10 dažādus apbalvojumus starptautiskos konkursos – informē uzņēmumā. “Šogad ļoti...

Turpinām baudīt, izgaršot, izrunāt un nedaudz ieslīgt bezrūpīgas dzīves burvībā

Garša ir cilvēku kaisle un aizrautība, kas mudina iegrimt garās un aizraujošās sarunās...

Vidzeme dodās ceļā uz «Hanzas gastronomiju»

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams...

Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams pārliecināties...

Šefpavāri no vairākām Latvijas pilsētām Vīlandē piedalīsies starptautiskā meistarklasē

Šefpavāri no Cēsīm, Limbažiem, Kuldīgas, Straupes, Valmieras, Vīlandes un Pērnavas (pēdējās divas – Igaunija) 14. novembrī Vīlandē piedalīsies...

Maija Elsone: Labos restorānos rezervācija jāveic pat mēnesi iepriekš!

No 10. līdz 16. oktobrim Rīgā pilnā sparā norisinās Restorānu nedēļa, kuras laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem, kuri ir...

Sākas biļešu tirdzniecība uz Riga Wine & Champagne festivāla rudens sesiju

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Baltijas valstīs lielākā un gardēžu aprindās gaidītā festivāla Riga Wine & Champagne pasākumiem...

Sākusies cīņa par «Latvijas Gada vīns 2016» titulu

Konkursam "Latvijas Gada vīns 2016", kas jau trešo reizi noteiks labākos Latvijā pieejamos pasaules vīnus, pieteikti 506 vīni no 18 pasaules valstīm. Lai noteiktu...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru

Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...

Siguldā norisināsies Latvijā pirmais Skaņu un garšu festivāls

Tas būs pasākums, kur cilvēki svinēs dzīvi labā noskaņojumā, kompānijā un skaistā vidē. Festivāla koncepts ir...

Pasaules slavenais «Dinner in the Sky» ir atgriezies Latvijā

Pasākumā dalību ņems dažādi augstākās raudzes šefpavāri. Vakariņu laikā "dienas šefpavārs" pats personīgi pievienosies...

Divi Rīgas restorāni iekļūst pasaules labāko vīna sarakstu kartē

Izdevumu "Wine Spectator" varētu salīdzināt ar vīna un restorānu pasaules "VOGUE". Šogad nu jau diviem...

Rīgā notiek Baltijas valstīs lielākais šampanieša festivāls

Baltijas valstīs lielākais un gardēžu aprindās gaidītais festivāls Riga Wine & Champagne sadarbībā ar Nordea banku...

Rīgā notiks Baltijas valstīs lielākais vīna un šampanieša festivāls «Riga Wine & Champagne»

Visvairāk gaidītā festivāla Riga Wine & Champagne rudens sesija festivāla vīnmīļus priecēs ar...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.40234494sec.