401.
5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro
(26/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,
402.
Viedoklis: Kādus atspirdzinājumus un karstajam laikam atbilstošus ēdienus piedāvās Rīgas restorāni un kafejnīcas?
(22/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Arī mūs, Latvijā, laiks sācis lutināt un pilsētas ielas jau sāk pildīt kafejnīcu terases.
Īpaši pilsētas sirdī – vecpilsētā – tās ir teju blakus viena otrai "plecu
pie pleca". Tas, protams, pilsētas iedzīvotājiem un viesiem apgrūt
403.
Ceļotāja stāsts: brauciens uz burvīgo Sardīniju un Korsiku 2016. gada jūlijā
(22/05/2017 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Šim braucienam gatavojos vairākus gadus kopš brīža, kad sapratu, ka
brauciens uz Sardīniju manā dzīvē ir kļuvis par kaut ko neizbēgamu.
Pirms brauciena divus gadus pēc kārtas "Balttour" izstādēs Rīgā biju
iedvesmojies par ceļojumu uz Sardī
404.
Viedoklis: Pēc kādiem principiem tiek veidots pusdienu piedāvājums restorānos?
(10/05/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Pusdienu piedāvājums katrā restorānā, bez šaubām, ir atšķirīgs. Katrā
no restorāniem ir sava pieeja tam, ko vislabāk iekļaut piedāvājumā un
kā to pasniegt klientiem. ''Travelnews.lv'' painteresējās dažos no tiem
un taujā
405.
Ar daudzveidīgām norisēm tika atklāta Latvijas valsts simtgade
(10/05/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
4.maijā ar sirsnīgiem un daudzveidīgiem notikumiem visā Latvijā, kā arī tālu aiz tās robežām atklāta Latvijas valsts simtgade...
406.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 28.04.2017 - 30.04.2017
(29/04/2017 06:26)
[lv]
Skatīt vairāk
Ieskaties labākajos brīvdienu
pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...
407.
airBaltic uzsāk lidojumus no Rīgas uz Kazaņu
(28/04/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2017.gada 26.aprīlī uzsāka lidojumus jaunā maršrutā starp Rīgu un Kazaņu Krievijā...
408.
Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 1.daļa.
(27/04/2017 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Francijas virtuve ir viena no slavenākajām virtuvēm pasaulē – garda, izsmalcināta, kur viss pārdomāts
409.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā
(13/04/2017 06:28)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...
410.
Uzzini, ko vērts nobaudīt Latvijas reģionos
(07/04/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavasarim iestājoties, ģimeņu un draugu izbraukumi brīvdienās kļūst par regulāru un iecienītu aktivitāti daudziem...
411.
LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju
(30/03/2017 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...
412.
LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru
(23/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...
413.
Japānā veido tortes no kāda unikāla materiāla
(13/03/2017 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja esiet unikālu un netradicionālu galamērķu cienītājus, jums noteikti
jādodas uz Japānu. Šī valsts nekad nebeidz pārsteigt, kā ceļotājus, tā
vietējos...
414.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)
(01/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
415.
Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā
(24/02/2017 05:38)
[lv]
Skatīt vairāk
Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...
416.
Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases
(17/02/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais
itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...
417.
333 Ziemas kausa dalībniekus 4.posmā izaicina izlīdzināt kopvērtējuma rezultātus
(29/01/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Svētdien, 29. janvārī, sporta kompleksā “333” tiks aizvadīts ceturtais
no sešiem šīs sezonas “333 Ziemas kauss” posmiem, kurā dalībnieki
sacentīsies pēc
418.
15 lietas, ko ceļotājam vajadzētu izdarīt vismaz vienu reizi
(24/01/2017 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai iegūtu vislabāko no ceļojuma, tev vajag pārkāp pāri savām robežām,
bailēm un dzīves rāmjiem, lai pa īstam izjustu ceļojuma garšu. Šeit būs
15 lietas, kuras....
419.
«Stinšu svētkiem» par godu Liepājā tiek gatavoti īpaši zivju ēdieni
(21/01/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
21.janvārī Liepājā notiks pasākums ģimenēm un bērniem “Stinšu svētki”,
kas apmeklētājus pulcēs jau trešo gadu pēc kārtas. Lai liepājniekiem un
pilsētas...
420.
Izbaudi vasaru ziemā – brauc uz Jūrmalu!
(18/01/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Aktīva atpūta – peldēšana un dažādas nodarbības ūdenī – ir lielisks
veselības uzlabošanas veids, kas īpaši nozīmīgi ziemas sezonā.
Jūrmalniekiem un pilsētas...
421.
Laura Romeraite Kuklieriene: Kā ēdiens var ietekmēt tavu garastāvokli
(12/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Drūmi laikapstākļi, saules trūkums un ilgas pēc vasaras var likt mums
justies nomāktiem. Garastāvoklis ietekmē mūsu darba spējas, to...
422.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru
(05/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar kvalitatīvu ēdienu
uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā
Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...
423.
Lauku tūrisma uzņēmējiem pasniegs zīmi «Latviskais mantojums»
(05/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Kultūras zīme "Latviskais mantojums" izveidota pēc Latvijas lauku
tūrisma asociācijas „Lauku ceļotājs” iniciatīvas un, sadarbībā ar...
424.
Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu? (Papildināts - 6 viedokļi!)
(23/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot,
kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu?
Atbildes...
425.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru
(22/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...
426.
Viedoklis: Kādi ir vispopulārākie Rīgas restorānu vīni?
(19/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus vīnus piedāvā Latvijas restorāni. Kādas ir
to cenas, kuru valstu vīni ir vislabākie un to, kur tad meklēt
vislabākos vīnus...
427.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 15 viedokļi!)
(16/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
428.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)
(15/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
429.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 9 viedokļi!)
(14/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...
430.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 6 viedokļi!)
(13/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno
dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
431.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu?
(12/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno
dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
432.
Turpinām baudīt, izgaršot, izrunāt un nedaudz ieslīgt bezrūpīgas dzīves burvībā
(09/12/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Garša ir cilvēku kaisle un aizrautība, kas mudina iegrimt garās un aizraujošās sarunās...
433.
Andris Reizenbergs: Rīgā būtu jāievieš bāru un restorānu limits
(07/12/2016 05:36)
[lv]
Skatīt vairāk
Andris Reizenbergs ir absolvējis Biznesa augstskolas Turība Uzņēmējdarbības vadības bakalaura programmu un šobrīd ir viens no...
434.
Ārvalstu vēstniecības Latvijā jau 20. gadu aicina uz Ziemassvētku labdarības tirdziņu
(03/12/2016 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 2016. gada 3. decembrī jau divdesmito reizi notiks Rīgas
Starptautiskā sieviešu kluba organizētais Ziemassvētku labdarības
tirdziņš. Tirdziņš notiks...
435.
Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni? (Papildināts)
(01/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus
ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas restorāni? Jautājumi bija vairāk
par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku sajūtu cilvēkos...
436.
Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni?
(30/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas
restorāni? Jautājumi bija vairāk par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku
sajūtu cilvēkos...
437.
Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.
(25/11/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām...
438.
Viedoklis: Kā restorāni izvēlas traukus, kurus izmanto savos uzņēmumos?
(21/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs vēlējāmies noskaidrot, kā Latvijā pazīstami restorāni izvēlās
traukus, šķīvjus, katlus un citus ēdināšanas traukus savos uzņēmumos.
Pēc kāda...
439.
LIELĀ INTERVIJA ar Antu Joksti, tūrisma aģentūras Estravel Latvia vadītāju
(17/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē ir tik daudz vietu, ka divreiz vienā nav jāatgriežas,
pārliecināta tūrisma aģentūras Estravel Latvia vadītāja Anta Jokste. Šī
tūrisma aģentūra 20 gados...
440.
Ingas Bukovskas pētījums par Rīgas restorāniem: Bon Appetite, mon Ami!
(21/10/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Atliek tikai paiet garām kādam „šikākam” restorānam, lai taptu pilnīgi
skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija
izsalkuma remdēšana...