restorān.

Apskatām 81 - 120 no 8354 vārdam 'restorān'

Jūrmalas TIC,

Rija Domus Hotel,

Riga Islande Hotel,

Kaļķu vārti,

Baltic Beach Hotel & SPA,

Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel,

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija,

Bellevue Park Hotel Riga,

Baltvilla,

Kurshi Hotel semināru telpas,

Esplanāde,

Nurmuižas pils,

Le Dome,

Rixwell Elefant Hotel semināru telpas,

1. Stāvs,

Liepupes muiža,

Hercogs Mārupe,

Rija Old Town Hotel Tallin,

Le Chef Buffet Pērle,

Pullman Riga Old Town,

Restaurant Elefant,

Restorāns PRIMAVERA,

Rixwell Segevold Hotel ,

View Restaurant & Lounge,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

il Sole,

Jurmala Golf Club & Hotel,

Pullman Riga Old Town semināru telpas,

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – «Stores Delikateses» saimniece Maija Zvirbule

Kādā spirgti saltā rītā viesojamies Brenguļu pagasta bioloģiskajā saimniecībā “Stores”, kur ar sirsnīgu smaidu un sprakšķošu ugunskuru mūs sagaida saimniece Maija Zvirbule...

Pastaiga «Izgaismotā Liepāja» pilsētas četrsimtgadē notiek piecus vakarus

Par godu Liepājas pilsētas 400. dzimšanas dienai, šogad pastaiga “Izgaismotā Liepāja” norisināsies piecus vakarus...

Siguldas novads aicina doties «Pavasara garšu ceļojumā 2025»

Siguldas novads no 2025. gada 20. līdz 30. martam jau otro gadu aicina piedzīvot “Siguldas novada garšu ceļojumu 2025” – kulināro notikumu, kas izceļ vietējos produktu...

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija rīko kopsapulci viesnīcā «Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel» - Foto

35 bildes. Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija rīko kopsapulci viesnīcā «Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel»...

Lietuvas restorāni viens aiz otra tiek slēgti. Vai paliks tikai kebabnīcas?

2025. gadā par maksātnespējīgām atzītas 18 sabiedriskās ēdināšanas iestādes. Pērn visa gada laikā bankrotēja 61. Eksperti norāda, ka sabiedriskās ēdināšanas bizness...

«Coral Travel» iepazīstina ar jaunumu: Latvijas ceļotājiem prezentē 5* «Bergiz hotels & Resorts Kemer»

Labākās Latvijas tūrisma aģentūras iepazīst jaunumu - BERGIZ HOLDING grupa piedāvā relaksācijas pilnu atpūtu Vidusjūras piekrastē visai ģimenei...

Vēl ir iespēja izbaudīt: Marts – Latgales garšu mēnesis

Latgales garšas ir tikpat dažādas, cik daudzveidīgs ir viss Latgales reģions. Sagaidot pavasara tuvošanos, martā visā Latgalē 40 dažādi uzņēmēji gaidīs ciemos...

Izbaudām zivju restorāna «Bermudas» viesmīlību un ēdienkartes piedāvājumu Tukuma novadā - Foto

30 bildes - Izbaudām zivju restorāna «Bermudas» viesmīlību un ēdienkartes piedāvājumu Tukuma novadā...

Labākās viesnīcas pasaulē pēc «Coral Travel Group» domām: kas ieguva prestižo apbalvojumu?

Plānojot atvaļinājumu, Jūs noteikti izvērtējat ne vien galamērķa skaistumu, bet arī viesnīcas servisa kvalitāti. Bet kā zināt, kuras viesnīcas patiešām ir vērts apsvērt...

«Ikea» organizē nakšņošanas pasākumu veikalā Rīgā

Jau gandrīz gadu IKEA aktīvi cenšas palīdzēt cilvēkiem uzlabot naktsmiegu mājās. Atzīmējot Pasaules miega dienu, IKEA izsludina pieteikšanos nakšņošanai IKEA veikalā 2. aprīlī...

10 idejas pavasara brīvlaika pavadīšanai Jūrmalā

Pavasaris ir laiks, kad prāts alkst jaunus iespaidus un mostas enerģija doties ārpus ierastā. Jūrmalā šis brīvlaiks var kļūt par aizraujošu piedzīvojumu, kurā...

Nepalaid garām: Marts – Latgales garšu mēnesis

Latgales garšas ir tikpat dažādas, cik daudzveidīgs ir viss Latgales reģions. Sagaidot pavasara tuvošanos, martā visā Latgalē 40 dažādi uzņēmēji gaidīs ciemos ar īpaši sagatavotiem labumiem...

15.marts vēsturē: Ņujorkā tiek atvērts pirmais «TGI Fridays» restorāns

1965.gada 15.martā tika atvērts pirmais «TGI Friday’s» restorānu ASV pilsētā Ņujorkā. Restorānu ķēde «TGI Friday’s» ar vairāk nekā 990 restorāniem...

15. marts vēsturē: Tallinas restorānos ievieš obligāto dzeramnaudu

Valsts galvaspilsētas restorānos tika ieviesta obligātā dzeramnauda 10% apmērā...

Restorānā «LeDome» jauns šefpavārs

“Ar prieku paziņojam, ka Šefpavārs Jānis Zvirbulis ir pievienojies “LeDome Restaurant”! Viņa pieredze un meistarība “haute cuisine” jomā...

«Michelin» novērtētais restorāns «Zoltners» īpašā pasākumā iepazīstina ar Zemgales produktiem

Ar līdz šim nebijušu un unikālu piedāvājumu nāk klajā “Michelin” ceļveža novērtētais Dobeles novada restorāns “Zoltners”, aicinot 2025. gada 11. aprīlī uz sešu kārtu maltīti...

Trīs Vidusjūras virtuves aromātiskākās garšvielas – rozmarīns, timiāns un raudene

Vidusjūras virtuve Latvijā ir iecienīta un tādas garšvielas kā rozmarīns, timiāns un raudene padara izcilu gandrīz katru ēdienu, sniedzot iespēju katram virtuvē sajusties kā šefpavāram...

«Coral Travel Latvia»: «Nirvana Hotels» – tas nav tikai nosaukums

“Nirvana” grupas viesnīcas jau ir izpelnījušas ievērību, un ne tikai no Latvijas ceļotāju puses. Tās ir greznas, var lepoties ar loti augstas kvalitātes ēdienu, un...

Izbaudām Ikšķiles restorāna «Dārzā» viesmīlību Ogres novadā - Foto

15 bildes. Izbaudām Ikšķiles restorāna «Dārzā» viesmīlību Ogres novadā...

Eksperti atzinīgi novērtē «Turības» starptautiskā tūrisma studiju augsto kvalitāti

Biznesa augstskola Turība ir veiksmīgi saņēmusi akreditāciju studiju virzienam "Viesnīcu un restorānu serviss, tūrisma un atpūtas organizācija" un tajā īstenotajām studiju programmām...

«Grand Hotel Kempinski Riga» restorāns «Stage 22» iepazīstina ar pavasara ēdienkarti - Foto

15 bildes. «Grand Hotel Kempinski Riga» restorāns «Stage 22» iepazīstina ar pavasara ēdienkarti...

Travelnews.lv TOP10 februārī skatītākās vai populārākās publikācijas

Travelnews.lv TOP10 februārī skatītākās vai populārākās publikācijas... 

TOP10 Eiropas lidostas, ja jāpavada ilgāks laiks starp lidojumiem

Portāls “Simpleflying  izveidojis TOP 10 ar tām Eiropas lidostām, kuras ceļotājiem ir vispateicīgākās, ja jāpavada ilgāks laiks starp lidojumiem...

7. marts vēsturē: Mārupes restorāns «Hercogs» svin dzimšanas dienu

2015. gada 7. martā saviem viesiem durvis vēra jaunais ģimenes restorāns “Hercogs” Mārupē, Vītiņu ielā 4...

Valmierā norisināsies Valmieras novada Tūrisma konference «Ciemos igauņi»

Igauņi ir viena no Valmieras novada galvenajām ceļotāju mērķauditorijām. Viesus no Igaunijas sastopam tūrisma objektos, igauņu valodu dzirdam gan vietējos veikalos, gan...

No 31. marta līdz 13. aprīlim Rīgā norisināsies pavasara Rīgas Restorānu nedēļa

No 2025. ada 31. marta līdz 13. aprīlim Rīgā notiks pavasara Rīgas Restorānu nedēļa, kurā piedalīsies rekordliels skaits restorānu – 65...

«Hesburger» pārdošanas apjoms pērn sasniedzis 57,10 miljonus eiro

Somijas un Baltijas lielākās ātrās ēdināšanas restorānu ķēdes “Hesburger” pārdošanas apjoms Latvijā 2024. gadā sasniedzis 57,10 miljonus eiro, kas ir par 6 % vairāk nekā...

Cīņa par darbiniekiem kļūst sīvāka: LIDO investē darbinieku labbūtībā

Saskaņā ar darba sludinājumu portāla “CVMarket.lv” datiem, 2024. gadā darbinieku pieprasījums ēdināšanas un viesmīlības nozarē ir pieaudzis par 223%...

Latvijas kulinārā komanda rīko restorānā «Ferma» pateicības vakariņas viesiem un atbalstītājiem - Foto

34 bildes. Latvijas kulinārā komanda rīko restorānā «Ferma» pateicības vakariņas viesiem un atbalstītājiem...

Pavasara baudĒŠANAS dienas Jelgavā un Jelgavas novadā

Marta beigās, no 2025. gada 24. līdz 30. martam, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki – “baudĒŠANA Jelgavas pusē”, kur pilsētas iedzīvotāji un viesi aicināti...

Noskaidroti pirmā nacionālā picas cepšanas konkursa Latvijā un pirmā Baltijas GoBurger konkursa uzvarētāji

Godinot pavārmākslas nozari, šonedēļ norisinājās pārtikas un delikatešu eksperta “Reaton Food” organizētais Baltijas mēroga notikums – “Profesionāļu dienas”...

Latgales garšas martā - pavasara piedāvājums arī Rēzeknē

Tuvojas pavasaris. Pavisam drīz modīsies daba, saulīte mūs lutinās arvien vairāk, arī mēs kļūsim daudz aktīvāki, meklējot jaunus piedzīvojumus, sajūtas un – arī garšas...

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Neticami, bet klāt jau marts! Un tā vien šķiet, ka var sajust pavasara smaržu. Gaidīsim pavasari, apmeklējot interesantus pasākumus visa Latvijā...

Marts – Latgales garšu mēnesis. Daugavpils piedāvājums

Pavasaris tuvojas, un Daugavpils sāk mosties jaunām garšām! Ar katru dienu saule sildīs vairāk, ielas piepildīsies ar dzīvību, un arī mēs būsim gatavi jaunām emocijām...

1. marts vēsturē: Šodien ir kāzu plānošanas diena

Mūsdienās katrs savu kāzu dienu bauda un rada pēc savas gaumes un sajūtām, tādēļ mēs šoreiz ...

Pavadi aizraujošu skolēnu brīvlaiku Liepājā!

Liepāja un tās apkārtne piedāvā plašas iespējas, kas ļauj aizraujoši un lietderīgi pavadīt brīvdienas. Iepazīsti pilsētas vēsturi, aktīvi izkusties, izbaudi dabu, apmeklē...

Poļu imigrantu dēls, kurš ceļo kopā ar slavenībām viņu «mājas garšas» meklējumos

Doties ceļojumā, lai nogaršotu savu senču zemes autentiskos ēdienus, kas nereti meklējami pat otrā pasaules malā – tās īsts ir piedzīvojums, kas ļauj slavenībām...

Dubaija 2024. gadā uzņem 18,72 miljonus starptautisku apmeklētāju, kas ir par 9% vairāk nekā iepriekšējā gadā

Saskaņā ar Dubaijas Ekonomikas un tūrisma departamenta datiem Dubaija no 2024. gada janvāra līdz decembrim uzņēma 18,72 miljonus starptautisku apmeklētāju (ar nakšņošanu), kas ir...

Latvijas pavāru komanda no Itālijas atved zeltu

Latvijas pavāru komanda jau trešo reizi startēja starptautiskās pavāru asociācijas “Worldchefs” organizētajā Eiropas pavāru čempionātā “Global Chef Challenge”...

Restorāns «Kest» triumfē pirmajā desertu un vīna saderības konkursā

Pirmdien Rīgā notika pirmais konkurss par labāko vīna un deserta saderību — “Wine & Dessert Latvia 2025”. Trīspadsmit vadošie valsts restorāni prezentēja savus darbus restorānā “Whitehouse”...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.58857608sec.