161.
«800 km atpakaļ pie sevis» - 21. diena: kā sprinteri 3 nedēļās izdresēt par gargabalnieku - Ceļotāja stāsts
(13/11/2017 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Nesen mums parādījās
lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...
162.
«800 km atpakaļ pie sevis» - 7. diena: nedēļa ceļā un skrējiens kopā ar zemessardzes instruktoru - Ceļotāja stāsts
(24/10/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nesen mums parādījās
lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...
163.
Bez kā nav iedomājami Tex Mex ēdieni
(24/10/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Tex Mex apzīmē Teksasas, ASV dienvidu, Meksikas ziemeļu reģionu virtuvi,
un Dienvidamerikai raksturīgie dārzeņi...
164.
Iepazīsti Valmieras rudens Restorānu nedēļas piedāvājumu
(19/10/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Rudens ražas pilnbriedā Valmieras restorānos būs iespēja nobaudīt
gardēžiem tīkamas maltītes...
165.
Brisele - Eiropas galvaspilsēta? - Ceļotāja piezīmes
(18/10/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirms nepilna mēneša man paspīdēja atkārtota iespēja paviesoties Briselē - pilsētā, kas neoficiāli...
166.
«800 km atpakaļ pie sevis» - Somas anatomija un 1. diena - Ceļotāja stāsts
(17/10/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...
167.
Populārs žurnālists gatavo publikācijas caur LV100 prizmu
(04/10/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Mr. eTraveller ir segvārds, ar kādu viņš sevi piesaka portālā “ETB
Travel News” austrāliešiem. Amerikāņu žurnālam “Long Island Pulse” viņš...
168.
Ceļotāja stāsts: Turcija - valsts, kas ar katru dienu liekas normālāka - 2.daļa
(07/09/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Iepriekšējo daļu beidzu gana ātri - pie mūsu pirmā rīta Stambulā. Tad nu
šoreiz pastāstīšu par Stambulu un dzīvi...
169.
Meklējot tapas Seviļā...
(07/09/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Esot Spānijā - un īpaši Seviļā, jāaizmirst par "Mišelin" zvaigznēm
apbalvotiem restorāniem...
170.
Vēl nebijušu produktu debijas izstādē «Riga Food 2017»
(25/08/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Aveņu mārrutki, ābolu sviests, ingvera dzēriens, kūciņa burciņā… tie ir
tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem...
171.
Svinam Rēzeknei 732!
(05/08/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
No 4. līdz 6. augustam svinēsim Rēzeknes 732. dzimšanas dienu. Pilsētas
svētkos paredzēta plaša programma – izskanēs koncerti un būs aktivitātes
lieliem un maziem, priecāsimies kopā un izdzīvosim trīs svētku dienas,
piepildītas ar pozit�
172.
Iepazīsti pāris vietas, kas nebūt nav tik dārgas, kā varētu likties - ja vien ceļo gudri!
(04/08/2017 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Budžeta ceļojums nebūt nenozīmē to, ka jāceļo ar rupjmaizes kukulīti un
"roltoniem" somā, jāguļ, kur pagadās un jābūt neapmierinātam...
173.
Sabiedrībā zināmi cilvēki atklāj Latvijas skaistākās vietas
(04/08/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Arvien biežāk Latvijas iedzīvotāji brīvdienās izvēlas doties ārpus
pilsētas burzmas, lai pavadītu brīvdienas pie dabas, nesteidzīgi
izbaudītu lauku tūrismu...
174.
Dolce Vita jeb saldie grēki itāļu stilā
(18/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Ir iestājusies ilgi gaidītā vasara, sezona, kurai piestāv neliegt sev nelielu baudu, arī – kāda salda un gaisīga kumosa veidolā.
175.
Poļu blogeri: esam Latvijā pirmo, bet ne pēdējo reizi!
(06/07/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Iepazīšanās vizīte, par kuru gādāja LIAA Tūrisma departaments, notika no
29. jūnija līdz 4. jūlijam. Bloga “Zlota Proporcja” veidotāji...
176.
Līgo svētkos Latvijas Televīzijā būs skatāma plaša iemīļotu filmu un teātra izrāžu programma
(13/06/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas Televīzija saviem skatītājiem Līgo svētkos un Jāņos
sagatavojusi īpašu svētku programmu visām gaumēm – LTV1 ēterā būs
iemīļotas latviešu filmas un teātra izrādes, deju lieluzvedumi...
177.
Liepājā viesojās Latvijas tūrisma aģentūru pārstāvji
(30/05/2017 05:34)
[lv]
Skatīt vairāk
No 23. līdz 25.maijam Liepājā viesojās 17 Latvijas Tūrisma aģentūru (turpmāk TA) vadītāji un pārstāvji, lai iepazītu vēl...
178.
Dodieties iepazīt Latgales kulināro mantojumu – 1.daļa
(22/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Latgales reģions ir īpašs – ar savām unikālajām dabas ainavām, daudzajiem ezeriem un Daugavas lokiem, no
179.
Viedoklis: Kā ar gadiem ir mainījusies cilvēku ēdienkartes vēlmes?
(15/05/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Globalizācija viennozīmīgi ir ienesusi jaunas vēsmas cilvēku ikdienas
ritējumā. To skaitā arī dažādu jauno, līdz šim latviešiem iespējams
mazpazīstamo produktu un ēdienu "ienākšana" ēdienkartē. Ēdināšanas sfērā
s
180.
Ceļojums pa Mekongas upi – lieliska ideja visai ģimenei
(20/04/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā būtu, ja Disnejlendas un tamlīdzīgu mākslīgu, pārpildītu un nenormāli komercializētu atrakciju vietā jūs
181.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā
(13/04/2017 06:28)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...
182.
Viedoklis: Kā izveidot mūsdienu apmeklētājiem interesantu piedāvājumu?
(31/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Mūsdienu cilvēki attiecībā uz brīvā laika pavadīšanas iespējām ir diezgan izlutināti – katru dienu informācijas
183.
Slavenās gruzīnu virtuves noslēpumi
(31/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Gaidāmajās brīvdienās sinoptiķi mums sola gluži neticami siltu un jauku laiku – īstais laiks atklāt āra grilēšanas sezonu.
184.
Apgūsti senās amatu prasmes Brīvdabas muzejā
(29/03/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs Latvijas Nacionālā kultūras centra rīkotā projekta "Satiec savu meistaru! 2017", kas iekļaujas...
185.
Cēsīs norisināsies tematiskie pavasara pārgājieni
(28/03/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavasaris ir īstais laiks, kad doties garās pastaigās un pārgājienos, lai uzņemtu dabas vitamīnus un pavasara saules...
186.
LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru
(23/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...
187.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)
(01/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
188.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)
(28/02/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
189.
Iepazīsties ar aktuālajiem galamērķiem "Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017" ietvaros
(27/02/2017 06:00)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma attīstības vadītāja Andra Magone aicina šogad apmeklēt tos
restorānus Cēsīs un apkārtnē, kuri ir gastronomijas gada partneri un
apņēmušies saviem...
190.
«Latvijas Grāmatu izstādē» īpaši gaidīti mazie lasītāji!
(23/02/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
No 24. līdz 26. februārim “Latvijas Grāmatu izstādē 2017” Ķīpsalā īpaši
būs gaidīti ņiprie un cītīgie mazie lasītāji. Bērni aizraujošā veidā
“Jautrajā lasītavā”...
191.
72% Latvijas iedzīvotāju regulāri ietur brokastis
(17/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Pastāv uzskats, ka tieši brokastis ir svarīgākā ēdienreize dienā, un,
lūgti dalīties ar saviem brokastošanas ieradumiem darba dienās...
192.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru
(05/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar kvalitatīvu ēdienu
uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā
Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...
193.
Ķīnas žurnālisti iepazīstas ar Latvijas tūrismu
(20/12/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Ķīnas žurnālistu vizīte Latvijā notika no 15. decembra līdz 18. decembrim, tālajiem ciemiņiem dodot iespēju pilnā mērā izjust...
194.
Lauku tūrisma uzņēmējiem pasniegs vides kvalitātes zīmi «Zaļais sertifikāts» un kultūras zīmi «Latviskais mantojums»
(30/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Nākamā gada sākumā lauku tūrisma nozares kalendārā līdzās ir divi
nozīmīgi datumi: 11. janvārī Kultūras ministre Dace Melbārde pasniegs
zīmi...
195.
Vidzemes kultūras programmas ietvaros atjaunotas unikālas stelles
(19/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Aivis Saulītis, uzņēmuma IK Latvju sēta īpašnieks, ar Vidzemes
plānošanas reģiona atbalstu, Latvijas Valsts mežu atbalstītās Vidzemes
kultūras programmas...
196.
Valmierā notiks tradīcijām bagātais Simjūda tirgus
(08/10/2016 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
8.oktobrī Valmierā – Rīgas ielas posmā no
Katrīnas ielas līdz Ziloņu ielai, Rātslaukumā un Livonijas ordeņa pils
teritorijā – smaržos...
197.
LIELĀ INTERVIJA ar Ivetu Sprūdžu, «Hotel Bergs» un «Rūmenes muižas» direktori
(29/09/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
“Hotel Bergs” – pieczvaigžņu viesnīca galvaspilsētā, “Rūmenes muiža” –
tās privātā lauku rezidence Kurzemē, kuru direktore Iveta Sprūdža dara
visu...
198.
«Baltijas Kulinārais Ceļš» aicina gardēžus ceļot apkārt Baltijas jūrai
(29/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas
jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un izslavētām
tradīcijām? Uz šiem jautājumiem atbildes rod...
199.
Maizes dienā Āraišos godinās rudzu maizi, cepējus un senās tradīcijas turpinātājus
(06/08/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai iepazītu maizītes ceļu no labības tīruma līdz graudiem un gatavai
maizei, ar īpašu karti rokās dosies ceļojumā pa Kukulīša taku. Tur būs...
200.
Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?
(27/07/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...